Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 juni 2017

Gouden Eeuw Berichten van de Meesters: De Lancering van jouw Ascensie / Juni / deel 1

Gouden Eeuw Berichten van de Meesters
Door de oprichters van de
De Lancering van jouw Ascensie
Juni / deel 1

Nu is het tijd om naar de niveaus van bewustzijn die op dit moment verblijven binnenin jullie fysieke, mentale en emotionele lichamen te observeren om te zien of een ieder volledig is voorbereid om de ascensie van je ziel te ondersteunen. Wij zijn hier om je aan te moedigen om al jouw liefdevolle, lichtgevende capaciteiten uit te oefenen om de energieën in elk van deze lichamen te beoordelen om ervoor te zorgen dat ze volledig voorbereid zijn op de "lift off". Net zoals jullie NASA-ingenieurs op Aarde een zeer grondige en uitgebreide controle check van elk systeem uitvoeren voordat raketten worden gelanceerd, dit wordt nu van elk van jullie gevraagd.

~ De geascendeerde meesters die toezicht houden op jullie ascensie

 Jullie fysieke lichamen hoeven in feite nergens heen te gaan om te ascenderen, maar het deel van jullie geest dat het fysieke deel van jullie wezen overziet, moet volledig voorbereid zijn om naar de 5de dimensie over te gaan.

Dit is vergelijkbaar met wat er nodig is om een raket te lanceren. Deze controles zijn ontworpen om te garanderen dat elk van de vele facetten die betrokken zijn bij een lancering volledig veilig en operationeel zijn. Deze uitgebreide systeemcontroles worden ook gebruikt voor het monitoren van de voortdurende levenstekens van elk van de astronauten voor en tijdens hun reizen door de ruimte. De raket zelf wordt ook voortdurend gecontroleerd om te bepalen dat het mechanisch en elektronisch klaar is voor de lancering en jullie hebben honderden technici om ervoor te zorgen dat er niets meer is wat nog veranderd moet worden, wanneer alle systemen 'gaan' krijgen op het juiste moment, De directeur van de lancering drukt een knop in die een kettingreactie start om de raket te "vertellen" dat het veilig is om te lanceren. De systemen die zowel de astronauten als de raket bewaken, moeten allemaal in volledige synchronisatie zijn met elkaar om dit te kunnen doen.


Terwijl jullie je rustig dag voor dag bereiden op jullie ascensie, of het opstijgen naar de 5e dimensie, is er een geweldig team van Geascendeerde  Meesters, kosmische wezens en engelen die er allemaal zijn om jullie te monitoren en jullie te helpen bij de lancering. Dit gebeurt tijdens alle uren van de dag en nacht om ervoor te zorgen dat jullie lift-off volledig veilig en spiritueel tijdig zal zijn. Deze toegewijde wezens monitoren ook voortdurend de kwaliteit van de Heilige Stralen  in elk van jullie spirituele centra om ervoor te zorgen dat jullie volledig voorbereid zijn om te ascenderen.

Deze "technici" controleren ook hoe oprecht jullie jezelf en anderen hebben vergeven voor alle "hard feelings" die nog steeds in jullie bewustzijn kunnen worden opgenomen, voornamelijk als gevolg van een of andere vorm van trauma. Als jullie je verleden volledig hebben vergeven en je verleden hebben los gelaten, krijgen jullie en jullie gidsen een groen licht, en de primaire directeur van je ascensie zal rustig knikken en signaleren dat jullie volledig voorbereid zijn om de 5de dimensie binnen te gaan. Jullie zullen er nog steeds voor kiezen om anderen te helpen bij hun ascensieproces, maar jullie zullen dit doen als iemand die echt al vrij is.

Als je ervoor gekozen hebt om in dit leven te ascenderen, heb je ervoor gekozen om alles te doen wat nodig is om alle facetten van jouw zielcontract te voltooien. Je weet waarschijnlijk dat alle gebeurtenissen in jouw verleden simpelweg zijn ontworpen om je te helpen bij jouw meesterschap. Iedereen heeft je rijke kansen gegeven voor spirituele groei die anders niet mogelijk zou kunnen zijn. Je realiseert je nu misschien zelfs dat niets in jouw ervaringen uit het verleden je echt pijn gedaan kon hebben op geen enkele manier, omdat je Ware Zelf (je Goddelijke Aanwezigheid) eeuwig is, zelfs op het moment, dat je er misschien anders over dacht.

Jullie Geascendeerde Meester Sponsors zijn met jullie doorheen al jullie leerervaringen en we weten dat elke gebeurtenis uit jullie verleden iets was wat jullie eerder hebben ingesteld voordat jullie in incarnatie kwamen als een leerervaring. Als Geascendeerde waarnemers van jullie ziel zijn we nu erg blij dat jullie door de sluiers van jullie verleden zien in voorbereiding op jullie uitlijning met jullie nieuwe of parallelle 5de dimensionale onbeperkte Aarde. Want inderdaad realiseren jullie je de waarheid achter jullie verleden:

▪ Geen gebeurtenis of ding uit het verleden omvat jouw echte en ware identiteit,
▪ Geen gebeurtenis of ding uit het verleden heeft een blijvende waarde, en wijst jou alleen
  op jouw weg naar jouw meesterschap en verrijkt jouw ziel zoals het alleen maar kan.
▪ Er is heeft geen gebeurtenis uit het verleden plaatsgevonden waar je niet klaar voor was om  te ervaren, en je begint te erkennen dat je de regisseur, producent en leidende acteur / actrice bent geweest in dit prachtige 3 dimensionale script dat je op je eigen geluids toneel schreef.

De vraag om jezelf nu te stellen is: Hoe kan ik al mijn gedachten en gevoelens evenals de gezondheid van mijn lichaam in zo'n mate van afstemming met mijn aanwezigheid brengen dat ik echt klaar ben voor opstijging. Deze zorgvuldige waakzaamheid is hoe  je een steeds actievere en liefdevolle deelnemer in jouw eigen ascensie wordt en hoe je in overeenstemming blijft met de checklist voor jouw "lancering".Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl