maandag 5 juni 2017

Gelukkige Energie die alle SterrenZaden raakt / 1 juni 2017 / Door Diane Canfield

Gelukzalige Energie die alle SterrenZaden raakt 
1 juni 2017 / Door Diane Canfield  
  


Geliefden,

Vannacht stroomt er vanuit de Kosmos heerlijke energie binnen. Deze energie komt van de Goddelijke Schepper en de Galactics.

Ze weten dat we nu rust nodig hebben bij alle transformaties waar we doorheen gegaan zijn in de voorbije 2 maanden. (voor meer details zie mijn artikelen)

Deze energie is Heerlijk, Kalm en Sereen. Het is ons geschenk om de obstakels te overstijgen waar we overheen zijn gesprongen om meer licht te brengen aan iedereen van de AARDE en haar bewoners. Tinkelingen die gecentreerd zijn rond het Kruin Chakra en die zich verspreiden naar het gezicht gebeuren er.


Als er meer Licht binnenstroomt, stroomt ook meer van de Scheppers Energie automatisch binnen om ons te baden in het Goddelijke Licht. De Galactics die een hogere laag bezetten van bestaan zijn ook meer aangepast aan deze zelfde energie.

De Galactics weten waar de Aarde doorheen is gegaan en wat er moet gedaan worden om de zaken die overblijven op te lossen. Ze helpen ons door downloads zoals de energie vannacht, om onze vibratie te verhogen en om meer in Harmonie met hen te komen.

Terwijl Diamanten en Kristal coderingen doorgaan om binnen te stromen, moeten we hen accepteren. Ontspan je en accepteer deze energie als die van jezelf. Want wij zijn een deel van het hogere bewustzijn en alles dat bestaat.  Dit is waarom we hier zijn, in deze tijd.

Ik houd van jullie allen! 

In Dienst en Liefde

Diane Canfield

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert 
Copyright © 2017 by Diane Canfield. All Rights Reserved. 

Je mag dit kopiëren en herverdelen, zolang als het volledige artikel en alle links zijn ingesloten.

Website and sign up for my newsletter : http://www.dianecanfield.com/


Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl