Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 12 juni 2017

Frequentie van de week: MOMENTUM / 9 juni 2017 / Janosh

Frequentie van de week: MOMENTUM
9 juni 2017 / Janosh

 
Je bent van plan een grote stap in je leven te zetten en het wachten is op het juiste moment. Je voelt dat je geduld moet hebben tot jouw kans zich aandient, net alsof alles voor jou wordt voorbereid om op het juiste moment te springen. Maar het geeft je ook een onveilig gevoel, want hoe weet je wat het juiste moment is? Hoe weet je dat je niet te vroeg bent? Hoe weet je dat je niet te laat springt? Wat nu belangrijk is, is dat je niet in de angst schiet, maar jezelf verplicht om op je intuïtie te vertrouwen.

Maar let op: ga niet in de veilige modus door te afwachtend te zijn, want dan kan het gebeuren dat je te laat in actie komt. Alles hangt af van het momentum. Blijf in contact met je gevoel, dan weet je wanneer het moment daar is om in de stroom te stappen en je zult zien: dan werkt alles mee om jouw doel te bereiken.

De frequentie van Momentum helpt je om de juiste timing van je volgende stap te bepalen.

Van hart tot hart,
Janosh