Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 26 juni 2017

Frequentie van de week: GAVE / 24 juni 2017 / Janosh

Frequentie van de week:
GAVE
24 juni 2017 / JanoshEen sprong vanaf de kant, een duik in het diepe – ondergedompeld in een wereld vol mysteries en geheimen. Het is jouw ziel die op verkenning is in een fysieke wereld, waarin het gevangen zit in een lichaam van kwetsbaarheid en beperking. Via deze weg heeft zij ervoor gekozen om iets te ervaren, alleen is het doel van de reis niet helder meer. Het is de vraag ‘Wie ben ik?’ waarmee je in het duister tast, al ben je niet onvoorbereid aan dit avontuur begonnen.

Je hebt jezelf voorzien van een unieke gave, een intuïtief voelen waarmee jij de weg naar jouw doel kunt vinden. Nu is het tijd om contact met die gave te maken. Angsten, blokkades, onzekerheden: dat je ze hebt is normaal, want elke reis kent gevaren. Laat je echter niet verleiden om je gedragspatronen steeds opnieuw te analyseren, maar accepteer dat ze er nu eenmaal zijn. Er komt vanzelf een moment dat je ze kunt loslaten, wanneer je weer wat verder op je pad bent gekomen. Je bent een reiziger zonder kaart, nieuwsgierig naar het onbekende en uitgerust met een kompas dat is afgestemd op jouw levensdoel.

De frequentie van Gave helpt je om contact te maken met jouw vermogen om het pad naar jouw dromen te herkennen.

Affirmatie: Ik ben de regisseur van mijn eigen leven.