Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 26 juni 2017

Een Schrijven van de Schepper / 25 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
” Zelfliefde Eerst ”


Raad eens?! Ik heb een verrassing voor jou; Je hoeft geen negatief gedrag te tolereren of te vergoelijken. Ja, het kan een positief ding zijn om te kijken naar het perspectief van de andere persoon, echter, moet je niet beginnen met schelden, mentale, emotionele of fysieke aanvallen.

Zoals altijd heb je een keuze. Je kunt ervoor kiezen om te blijven "pogen" om een persoon te veranderen, maar dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren. Ook al is het van een geliefde, vriend of kennis; verandering begint van binnen en jij mag die katalysator nooit zijn. Hou eerst van jouzelf en de rest zal volgen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl