Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 juni 2017

De Raad van Stralend Licht Wees Jou! / 20 juni 2017 / door Ailia Mira

De Raad van Stralend Licht
Wees Jou!
20 juni 2017 / door Ailia Mira


De Energie van de Zonnewende brengt je altijd verder om jou te zijn.

Je kunt denken aan Zonne energie in het algemeen die altijd ongeveer gaat over je identiteit in het aparte bewustzijn. De Zonnewende dan, vergroot die energie en daarmee kun je je aanpassen aan een duidelijker en meer hele zin van ’t zelf. De echte jou. De kern-energie handtekening van alles dat je bent.

Het doet er niet toe of het de winter of zomer zonnewende is, als de zonnewende verbinding gebeurt, heb je een duidelijke, gemakkelijke, directe toegang om jezelf meer volledig te kennen.

We stellen voor om de volgende paar dagen en als viering van je goddelijke licht en soevereiniteit, dat jij je intens focust op het waarderen van jou! Je kunt misschien jou opmerken en meer aandacht leggen op de zin van jezelf. Geef speciaal aandacht op wat je het gevoel je van jou geeft, “dat je in je element bent”. 

Het in je element zijn is dat je in verbinding bent, en in situaties en omstandigheden die je kunt hebben geschapen en/of die je toegestaan hebt zich te ontvouwen, die je verbrede, vreugdige, vrije gelegenheden geeft om je volledig uit te drukken. Dit soort van zelf-uitdrukking is diep bevredigend en voelt natuurlijk, elegant en op die momenten zweeft je spirit. Alles is goed en je weet het!

Dit zijn de momenten om voor te leven en vaardig leven is ze vaker naar buiten te brengen.

Leer wat je vreugde naar buiten brengt! Ontdek wat je het meest gelukkige, verbrede gevoelens van blijdschap brengt! Merk welke relatie met jezelf je bevrijdt – ontdek hoe je jezelf bevrijdt om gelukzaligheid te kennen. Kies dan de dingen die je oplichten met liefde en verbrede helderheid.

Kies om een authentiek leven te leven en druk jezelf vrijelijk uit. Dit is leven in het hogere bewustzijn.

In hoger bewustzijn leiden alle paden naar goddelijke uitdrukking, wat gewoon een poëtisch, spirituele manier van zeggen is – jij die jij bent! Echt, zuiver, volledig – zonder aarzeling, filterend, verminderend. Jouw moment op moment die je spirit volgt en de schoonheid en uniciteit uitdrukt dat jij bent, zoals hier geïnspireerd en stromend.

De verschuiving in bewustzijn gebeurt nu in de wereld en opent inzicht en weten dat je een eeuwig bewustzijn bent in een belichaamde vorm, in staat om te scheppen via bewustzijn. Een herinnering van je vermogens – jij bent machtig, eeuwig, oneindig en vrij.

Dit wetend, dit voelend en lerend om te leven georiënteerd op deze identiteit is de eerste stap om te leven in hoger bewustzijn. Begin hier en nu. Gebruik deze week, vandaag, dit moment, om meer te voelen van wie je echt bent en laat jezelf met liefde en genereusheid zich daaraan aanpassen, daarnaar toe stromen, om dat te zijn. Wees jou!

Gelukkige Zonnewende!

We zijn compleet.
We zijn de Raad van Stralend Licht.

http://spiritlibrary.com