Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 juni 2017

De Raad Ascensie en de Nieuwe Wereld / 31 mei 2017 / Ron Head

De Raad
 Ascensie en de Nieuwe Wereld
31 mei 2017 / Ron Head

Terwijl jullie steeds dichter de frequenties naderen die voor jullie het begin mogelijk maken van je opgaan in “de nieuwe wereld”, waarvan jullie gezegd is om die tegemoet te zien en terwijl jullie gevoelens van dreigende veranderingen toenemen, zullen de zorgen van degenen die bijna uitsluitend denken in termen van de fysieke wereld, ook toenemen. Ons is telkens weer gevraagd wat er zal gebeuren met geliefden, familie, huisdieren en vrienden. Zullen zij achterblijven? Wat zullen zij wel denken wanneer ik verdwijn? Laten we nogmaals proberen om deze zorgen van ons af te zetten, met name omdat die zorgen als ankers werken voor jullie eigen energieën.

We zullen hier een verklaring afleggen. Er zal zich geen flitsende gebeurtenis voordoen waarbij jullie verdwijnen. De energetische handtekening van een bepaald percentage van jullie zal zich verhogen tot een punt, bijna bereikt, dat degenen die aan de andere eettafels in het vertrek zitten, een andere werkelijkheid gaan ervaren dan jullie. Welnu, laten we jullie vragen, is dit zoveel anders dan jullie huidige situatie? Nee, dat is het niet.


In die periode zullen degenen die nog niet het passende frequentieniveau bereikt hebben zijn voortgegaan en begonnen zijn om op een andere dimensie te ervaren dan waarin jullie kunnen verblijven. Gebeurt dit niet al? Ja, dat doet het. Maar om een regel uit een boek te citeren, de zachtmoedigen zullen de aarde beërfd hebben. Welnu, dit zijn vereenvoudigde verklaringen, voor 3D geesten, van multi dimensionale dingen. We zouden kunnen zeggen dat het allemaal illusie is. Dat zou niet erg behulpzaam zijn. We zouden kunnen zeggen dat het onmogelijk is om dit in jullie termen uit te leggen.

Alweer niet behulpzaam. Wat we jullie wel kunnen vertellen is dan niemand zal worden achtergelaten. Misschien dat een vriend zijn of haar hogere zelf niet heeft toegestaan om binnenin of als haarzelf / hemzelf beginnen te leven op hetzelfde moment als jullie dat deden, maar ze zijn vrij om dat besluit op ieder moment te nemen. Zie hen gewoon zoals ze zijn in hun goddelijke perfectie. Jullie kunnen niet voor hen leven, maar jullie kunnen wel de weg wijzen. Denk aan deze verandering voor de mensheid als een aardverschuiving of als een vloedgolf, want dat is het echt. Ieder van jullie beïnvloedt het geheel en de verandering zal zijn – en is – een sneeuwbaleffect.

Voor een aantal van jullie gebruikten we gewoon een uitleg van ascensie die jullie eerder niet overwogen hebben. En dat is prima. Jullie hebben vooruitgang geboekt door gebruik te maken van andere verklaringen. We zouden echter graag willen dat jullie het woord ascensie op deze manier leren te begrijpen. Ascensie is eenvoudigweg het proces van een mens die zijn of haar hogere zelf uitnodigt en toestaat om zichzelf te laten uitdrukken als en door haar fysieke lichaam. En planetaire ascensie is wanneer zij die dat gedaan hebben de balans laten doorslaan in het voordeel van het licht. Nu zijn jullie hogere zelven behoorlijk krachtige wezens. Dus, er zullen geen miljarden nodig zijn om dit tot stand te brengen, ofschoon het er wel miljarden zullen worden.

Dus, verander jullie focus van zorg naar vreugdevolle verwachting en toelating. Laat de mogelijkheid toe dat datgene wat zal komen zoveel grootser is dan alles wat jullie je kunnen voorstellen, dat jullie dromen er in vergelijking hiermee verbleken. Maar droom hoe dan ook.

Onze liefde gaat uit naar jullie allemaal.

http://ronahead.com/

Vertaald: Sjra

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE. A third book is being compiled now.