vrijdag 2 juni 2017

De Hilarion Connection © Update, juni 2017 / June 1, 2017/ Marlene Swetlishoff/Tsu'tama


De Hilarion Connection © Update, juni 2017
June 1, 2017/ Marlene Swetlishoff/Tsu'tama

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van de liefde! Aangezien jullie wereld voortdurend veranderingen ondergaat op alle gebieden van het menselijk bestaan, vinden veel mensen het moeilijk om vast te houden, om een fundament rondom hen en onder hen te voelen, zo te zeggen. Alles verandert, alles verschuift en zo ook verandert het menselijk bewustzijn. Deze verschuiving die de mensheid ondervindt is moeilijk voor de meerderheid van de mensen van de wereld om bewust te begrijpen en te ervaren. Voor degenen die hun innerlijke leiding hebben gevolgd, hun innerlijke leiding, op hun spirituele pad, is het een tijd om te acclimatiseren naar de hogere frequenties die nu binnenkomen.

Het is een tijd om uit te reiken voorbij de vroegere beperkingen, te beseffen en te begrijpen dat je nu de grote kans hebt om het leven op Aarde op een veel grotere schaal te ervaren dan je ooit droomde dat mogelijk was. Dit is iets dat de meeste van jullie nog steeds moeilijk begrijpen en beseffen, dat jullie nu de manifestanten zijn! Jullie kunnen voor jezelf, voor je geliefden en voor de wereld als geheel een prachtige nieuwe realiteit creëren. Jullie zijn de patroonmakers; jullie zijn degenen die de nieuwe realiteit creëren door bereid te zijn uit te breiden voorbij de vorige beperkingen, uit te breiden naar nieuwe horizonten door het volgen van de innerlijke ingevingen van jullie hart, door hetgeen wat tot jullie komt te doen, door bereid te zijn daar door heen te gaan en de projecten te voltooien.


Wij van de spirituele rijken van het bestaan kunnen nu makkelijker communiceren met vele, vele van jullie en degenen onder jullie die niet gewend zijn onze gedachten te horen en communicaties te ontvangen, vinden dit een geweldig fenomeen. Het is tijd! De sluiers zijn dunner geworden. We kunnen nu communiceren op een moment per moment basis. We kunnen jullie vragen beantwoorden omdat ze dan ook naar jullie toe komen. Het enige wat jullie hoeven te doen is de intentie hebben dat het zo is en wij zijn er om antwoorden te geven over waar jullie meer over wensen te weten.

De oude kennis van de vroegere beschavingen wacht op een betere manier om in de huidige tijden te worden ingezet en terug te keren naar de menselijke beschaving. Er is veel dat door kan komen dat van enorm voordeel zal zijn voor iedereen die het geluk heeft om deze kennis te zoeken. Wanneer ze deze kennis zien die voor handen is, zullen ze er onmiddellijk voor zorgen dat zij er voordeel van hebben. Velen van jullie houden nog steeds vast aan twee werelden, met een voet in elk, maar dit wordt moeilijker. Aangezien jullie meer afgestemd zijn op de hogere dimensies, laten jullie natuurlijk alles wat jullie eerder daar van terug hield los.

Jullie bewegen je voorwaarts, jullie bewegen je omhoog, maar jullie merken als jullie dit doen, dat jullie echt nergens naar hoeven te gaan, iets te doen of iets te zijn, en dat de antwoorden van binnenin jullie eigen wezen komen. Jullie zijn jullie eigen goeroe, jullie zijn  degene die alle antwoorden binnenin jullie hebben, het is tijd om die antwoorden door te laten komen. Je kunt dit doen door in stilte en rust te zitten zonder storing, een schone pagina openen in een nieuw notitieboekje of logboek en de woorden toestaan door je heen te stromen. Dan kunt u deze informatie voor een later tijdstip wegzetten. Zorg ervoor dat je de datum opneemt en je zult zien, als de tijd verstrijkt, dat wat je hebt ontvangen, zeer relevant is, niet alleen voor jou maar voor de mensheid in het algemeen.

Dan vragen wij jullie om deze informatie te delen in de vorm van boeken of e-boeken; Blog berichten of wat dan ook. Deel wat er naar je toekomt. Het is niet nodig dat jullie alles wat doorkomt gratis geeft, want degenen die de moeite nemen om een kleine betaling te doen voor informatie die via jullie komt, zal het onvermijdelijk meer waarderen en op waarde schatten dan hetgeen gratis wordt gegeven. Er zijn veel zoekers die op zoek zijn naar informatie, op zoek naar antwoorden op hun vragen over waarom er in de wereld dingen gebeuren zoals ze gebeuren en dit is waarom degenen die voorbereid zijn en delen, in de positie zijn om hen te helpen.

Dit hoeft geen een op een hulpverlening te zijn, want velen van jullie, zoals onze schrijver, zijn van dienst geweest naar grotere niveaus en aantallen van de mensheid, in plaats van één op één met mensen te werken en dit is volkomen aanvaardbaar en perfect, prima. Het gaat erom om met vreugde te geven, met vreugde te ontvangen, met vreugde te delen - alles wat tot jullie en door jullie komt. Iedereen van jullie komt met een speciaal cadeau om aan anderen te geven, om met anderen te delen en het betaamt elk van jullie andere te waarderen die ook belangrijke informatie, kennis en wijsheid voor deze huidige tijden doorgeven.

Elk van deze offers weeft samen op het kosmische veld van bewustzijn in gouden strengen en helpt elke persoon om de gouden draden van waarheid voor hun eigen reis op te halen. Zoek altijd de weg binnenin; Dit is waar alles wat je ooit wilde en nodig had om te weten, zich bevindt, binnenin je eigen wezen. Jullie hebben alle antwoorden binnenin je, in jullie grotere Goddelijke geest en bewustzijn. Jullie bezitten de rijkdom aan informatie die alle aspecten van jullie Ziel door de eeuwen heen hebben bijgedragen.

Jullie zijn het, de ouderen, die deze wereld vele, vele malen in veel verschillende rollen van de hoogste naar de laagste hebben ervaren. Jullie hebben gekozen voor het pad van persoonlijke ervaring om de meester te worden over de uitdagingen en obstakels die in de wereld van dualiteit worden gepresenteerd en jullie hebben het gedaan! De meesten van jullie zijn voorbij die fase gegaan, jullie zijn nu in de fase van de uitdaging om jezelf te aanvaarden als meesters van deze wereld en deze realiteit, terwijl jullie je in de creatie van de nieuwe wereld bewegen. Jullie doen dit zo goed! Jullie laten 'moeten' en 'hebben' los en gaan gewoon met de vreugde van wat jullie doen. Als je plezier voelt en het goed voelt, gaat het voort, geliefden!

Als jullie doen wat cycli terugbrengt die jullie al hebben doorgemaakt, jullie door angst en twijfel brengt of de zelfwaarde of het zelfbeeld verlaagt, en laat dan snel vallen waar je ook mee begonnen was om te doen. Ga terug naar alles wat je met vreugde in je hart probeert te doen. Als je vreugde voelt, vloeien alle energieën samen en alles komt samen met genade en gemak. Dit is een andere barometer om te beoordelen hoe je het doet. Ga door! Ja, jouw wereld verandert, jouw buitenwereld. Jouw innerlijke wereld is gebaseerd op een solide basis van Spirit, van de Goddelijke en dit is wat jou altijd verder in het nieuwe millennium zal dragen.

We zijn altijd bij jullie, het is makkelijker voor ons om nu naar jullie kant te komen wanneer jullie ons oproepen, en waarom is dat? Omdat jullie als grote pilaren van het Licht op jullie planeet zijn, dat is waarom!

Tot volgende maand, dat jullie gezegend mogen worden!

Ik ben Hilarion

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama. All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying of this material is not permitted. The making of videos in any language is not permitted. Only the video link created and shared by the scribe can be shared with others.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl