Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 20 juni 2017

De Arcturianen: Wat wordt bedoeld met SUBRUIMTE ? / 16 juni 2017 / Sue Lie

De Arcturianen  
Wat wordt bedoeld met SUBRUIMTE ?
16 juni 2017 / Sue Lie


Ik hou van Sciencefiction vertoningen en er wordt vaak gesproken over
“subruimte.” Daarom heb ik mij  tot een campagne gebracht om te ontdekken wat dat precies betekent. Ik heb eerst in het woordenboek gekeken en vond:

“Subruimte is een ruimte die volledig is opgenomen in een andere ruimte, of
wiens karakteristieken of elementen allemaal in een andere ruimte zijn.
Bij Sciencefiction, vertegenwoordigt subruimte vaak een hypothetische ruimte-tijd continuüm gebruikt voor communicatie met een grotere snelheid dan dat van het Licht.”

 Er waren andere definities, maar zij waren geschreven door iemand die een Ph.D. heeft in wis- en natuurkunde, wat ik NIET ben.

Een andere definitie was:

Een lineaire subruimte wordt gewoonlijk eenvoudig een subruimte genoemd wanneer de context dient om het te onderscheiden van andere soorten van subruimte.


Subruimte
Door Wikipedia, de vrije encyclopedie
. Een ruimte die al de karakteristieken heeft overgeërfd van een ouder ruimte.
. Een ondergroep (wisk. deelverzameling) van een topologische ruimte
   begiftigt met de topologie van de subruimte.

In sciencefiction
. Subruimte (fictief) of hyperruimte, een fictief parallel universum.
. Subruimte (Straktrek), een fictief (hoofd)kenmerk van ruimte-tijd die
   sneller-dan-het-licht communicatie en doorvoer vergemakkelijkt.

De bovenstaande definities zijn de enigen die ik kon beginnen te begrijpen, aangezien wiskunde niet mijn “sterkste kant” is. Daarom vroeg ik de Arcturianen om het aan mij uit te leggen in een taal die ik kon begrijpen.

Onderstaand is wat ik heb ontvangen.

Lieve Arcturianen,

Wat wordt bedoeld met “subruimte?”

Lieve Suzille,

Wij zijn blij weer met jou te communiceren. Recent heb je je moeten aanpassen aan je nieuwe huis en je nieuwe leven en heb je weinig “energie” gehad waarin je iets nieuws kon brengen.

Wij zijn blij te zien dat je wat van jouw “tijd” heb gehad om te ontspannen en om wat van je favoriete fictie/werkelijkheid verhalen van ruimte reizen te bezoeken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom jij, een meisje van de standplaats WWII Glendale, Californië, zo geobsedeerd is geweest door ruimte en ruimte reizen?

Het antwoord is dat je het je hebt herinnerd. Maar, hoewel je veel van de feiten over je vijfdimensionale werkelijkheid kon herinneren,  voelt jouw brein in deze incarnatie zich niet aangetrokken tot wiskunde en wetenschappelijk onderzoek.

Daarvoor heb je veel “onderzoek” gedaan om te bevestigen wat je altijd hebt geweten binnenin jouw hart en ziel, welke jou assisteerden om te “leren/herinneren” hoe direct te communiceren met jouw multidimensionale Sterrenfamilie.

Je realiseert je nu hoeveel je nieuwsgierigheid heeft versterkt.
Je herinnert je, evenals het aan anderen te leren, hoe met ons te verbinden, de Sterrenfamilie. Op deze wijze, kunnen ze antwoorden verkrijgen, die jarenlange studie nodig zouden hebben en onderzoek om dit te verkrijgen volgens de traditionele, driedimensionale middelen van de Aarde.

Echter, wij vragen je nu, “Kan je jezelf werkelijk zoveel vertrouwen?”

Sue antwoord, “Kan ik mijzelf werkelijk zoveel vertrouwen??”
Ik denk dat zolang ik jullie vertrouw, de Arcturianen en andere leden van  mijn Sterrenfamilie, ik in staat ben om mijn vragen beantwoord te krijgen.

Maar dan, is er het proces van het weten welke vragen te stellen, evenals het weten van wanneer het gewoon “te laten gaan” en de informatie te horen en op te schrijven die ik ontvang. Kunnen jullie mij alstublieft helpen om deze situatie nu beter te begrijpen zo dat ik anderen beter kan assisteren om hun “multidimensionale communicatie” te verbeteren?”

Antwoord van de Arcturianen, “Wanneer de informatie ver (weg) is van het driedimensionale denken, is het nodig dat je je focust op wat je ontvangt, meer dan op wat je vraagt. Dit is het geval met jouw vraag, “Wat is subruimte?”

“Wetenschappers hebben onderzocht, maar hebben vooral subruimte NIET ervaren. Maar, subruimte is geen concept dat jullie driedimensionale brein, of zelfs jullie vierdimensionale brein kan begrijpen zonder enig directe ervaring.
Wij zien dat jullie vele “SF films” kijken welke vaak de beste beschrijving geven.

De reden voor dit is dat films de ervaring van de acteur in de film kunnen laten zien. Als je jouw bewustzijn kan laten opgaan in dat van de acteur, dan  kan je je uitbreiden met wat het script de acteur heeft laten zeggen en je bewustzijn bewegen in de “emoties en gevoelens” die de acteur moet ervaren om een goede uitvoering te “geven” van die rol.

Dus, wanneer je “er naar kijkt dat de acteurs een goede uitvoering geven,” kan je je inleven met de karakters die zij spelen. Dan kan je meer makkelijk beginnen te herinneren andere leden van je Multidimensionale ZELF die jou de ervaringen sturen die zij hebben.

Hoe sturen ze jou deze informatie? Zij sturen dit via “subruimte”, wat een hypothetische ruimte-tijd continuüm vertegenwoordigt gebruikt voor communicatie met een snelheid sneller dat van het licht.”

Als je communicaties met de verschillende expressie van je Multidimensionale ZELF niet werden verzonden via een subruimte, zou het een heel mensenleven kunnen nemen, of meer, om het eerste antwoord te ontvangen dat jouw Multidimensionale ZELF terugstuurt naar je.

Herinner je je lang geleden in de jaren negentig toen je voor het eerst jouw “denkbeeldige vrienden” realiseerde dat zij eigenlijk jouw eigen ZELF waren die resoneerden met een hogere frequentie van de werkelijkheid?
In die periode had je geen notie van multidimensionaliteit.

Echter, jouw wegvoering in de kinderjaren door de Zeta’s maakte het heel duidelijke dat er wezens waren die leefden binnen in Sterrenschepen.
Jammer genoeg, was jouw eerste ontmoeting met deze informatie niet zo heel plezierig, maar je had wat profijten zoals de Leerboom, waar de kinderen op het Schip voor zaten om over hun toekomst te leren.

Vanzelfsprekend, was al wat ze erover zouden kunnen leren,  hun “mogelijke toekomst.” Aangezien deze wezens, die voornamelijk Zeta Reticuli waren, niet bekend waren met de mensheid, waren hun verhalen niet erg juist.

Het is ook behulpzaam om te realiseren dat de TV show bekend als “The X Files” grotendeels was gebaseerd op een waarheid waar de mensheid nog NIET klaar voor was om als “werkelijk” te accepteren.

Echter, de show gaf degenen die was weggevoerd enige mate van bevestiging dat, “NEE, je bent niet gek. JA, het is eigenlijk gebeurd.”.

Nu, in 2017, zijn er dingen sterk veranderd. Aan een bezoek aan een Sterrenschip wordt nu gedacht als een goede kans om meer te leren over je hogere dimensionale expressies van het ZELF, liever dan worden weggevoerd door kleine wezens die leken op de Biscuit “doughboys(?).”

De “doughboy” wezens kwamen van Zeta Reticuli, een sterrengebied dat grote verandering onderging. Door deze verandering, waren de bewoners van Zeta erg bezorgd dat ze uitgestorven zouden raken. De meeste van hen waren al onvruchtbaar en dus naar een oplossing op zoek.

Zij werden onvruchtbaar omdat hun planeet voor een lange tijd werd aangevallen en zij moesten zich begeven naar/in de diepe grotten van de planeet. Zij overleefden, maar velen werden onvruchtbaar. De wegvoering door de Zeta’s begon in WWII toen de Nazi’s mensen gebruikten voor experimentele doeleinden.

Vanzelfsprekend, wist niemand van deze wegvoeringen, zelfs nadat de waarheid gedetailleerd werd uitgelegd in de TV series van de “X files.”
Maar, de mensheid is altijd heel goed geweest om alleen maar te geloven waar ze in wilden geloven, zo veel “cover verhalen” verborgen succesvol de waarheid.

Gelukkig begint de mensheid langzaam te “ontwaken” voor het feit dat zij NIET alleen zijn in dit multiversum EN dat zij, de mensen, NIET de meest geëvolueerden zijn van al de mogelijke levensvormen in het multiversum.

Wetend dat zij NIET alleen zijn, heeft de mensheid meer en meer toegestaan om hun angst te verlichten van “wie is daar buiten,” en om inderdaad meer en meer nieuwsgierig te worden naar hun Galactische Familie.

De Pleiadianen, die lijken op lange, blonde mensen, zijn het makkelijkste te accepteren voor de mensheid. In feite beginnen steeds meer en meer mensen toe te geven dat Pleiadianen “misschien wel echt” zijn.

Eigenlijk beginnen veel mensen te “channelen” met de Pleiadianen en/of de Arcturianen, evenals andere leden van onze Galactische Familie.

Terugkerend naar het onderwerp van de subruimte, deze inter-dimensionale communicaties vinden het meest voorkomend plaats in “subruimte”.

“Subruimte is een ruimte die volledig is opgenomen in een andere ruimte, of
wiens karakteristieken of elementen allemaal in een andere ruimte zijn.
Bij Sciencefiction, vertegenwoordigt subruimte vaak een hypothetische ruimte-tijd continuüm gebruikt voor communicatie met een grotere snelheid dan dat van het Licht.”

In je dagelijkse bewustzijnsstaat, wordt subruimte NIET waargenomen en gewoonlijk zelfs niet geloofd. Echter, de vele Sciencefiction films helpen de mensen om hun “definitie van werkelijkheid” uit te breiden verder dan de grenzen van hun moeder planeet – Aarde.

Ook, herinneren steeds meer mensen zich om te communiceren met de leden van hun eigen Multidimensionale ZELF dat resoneert met de frequenties van werkelijkheid verder dan de driedimensionale Aarde en de vierdimensionale aura van de Aarde.

Wanneer je denkt aan de Aarde als een “levend wezen,” is het eenvoudig om te begrijpen dat zij een aura zou hebben, evenals een familie gekend als Haar “Galaxy”. (Melkweg) Net zoals de menselijke leden van een menselijke familie zeer verschillend kunnen zijn, kunnen ook de planetaire leden van een Solaire of Galactische familie zeer verschillend zijn.

Gelukkig, ervaren meer en meer mensen “subruimte communicatie” en zijn zelfs aan het herinneren hoe deze subruimte berichten te vertalen in een vorm van mentaal en emotioneel “weten” (kennen) zo dat zij inderdaad de berichten “channelen” en hen delen met anderen.

Wij de leden van jullie Galactische Familie, stellen het zeer op prijs dat deze mensen de moed hebben gevonden om toe te geven dat zij communiceren met Wezens van hogere dimensies en verre planeten, of zelf, Galaxies.

Deze “inter-dimensionale communicatie” vindt nu steeds meer en meer plaats omdat veel van de leden van de mensheid ervaringen beginnen te hebben van een “Eerste Contact.”

Er is geen juiste of verkeerde manier om dit “Eerste Contact” te hebben.
Daarom zijn vele moedige pionieren, die de hogere dimensies van de realiteit aan het verkennen zijn, aan het leren om hoe hun bewustzijn genoeg uit te breiden, om deze “subruimte berichten” op te pakken en dat zij ze vertalen naar hun moedertaal op de Aarde.

Wij de Arcturianen, evenals andere leden van jullie Galactische Familie zijn heel trots op onze vrijwilligers op de Aarde die gekozen hebben om een aarde voertuig binnen te gaan en hun ware ZELF te vergeten. Veel van deze vrijwilligers spenderen hun gehele leven eraan om hun ware identiteit geheim te houden.

Niettemin, meer en meer mensen openen hun geest voor het FEIT dat er VEEL bewoonde planeten zijn waar de wezens veel verder geëvolueerd zijn dat de meeste mensen. Wij zeggen de “meeste mensen” omdat veel van jullie “mensen” eigenlijk Galactischen zijn die ervoor hebben gekozen om een fysiek lichaam aan te nemen om Gaia te helpen met Haar Planetaire Ascentie.

Wij zijn erg blij dat wij NU deze informatie kunnen delen met jullie op een zeer oprechte manier. Feitelijk, kunnen wij gelukkig zeggen dat meer en meer mensen zich herinneren dat zij, in feite, Multidimensionale Wezens zijn die een driedimensionaal lichaam hebben aangenomen om Gaia te helpen met Haar Planetaire Ascentie.

Wij zijn blij met jullie te delen dat het laatst gechannelde boek van Suzille nu gereed is voor jullie om te ervaren. Wij hopen dat als jullie “ervan genieten om het boek te lezen” jullie ook zullen herinneren jullie eigen hogere dimensionale expressies van het ZELF, evenals jullie eigen Galactische Familie.

Als de mensheid zich hun eigen Multidimensionale ZELF herinnert, zullen zij in staat zijn liefdevol de landingen aan te nemen en in het bijzonder, hun langverwachte reünie met hun Galactische Familie.

Wij, jullie Galactische Familie, kijken ook uit naar onze reünie.  Intussen houdt jullie bewustzijn juist “pas” ingesteld op de “subruimte” kanalen, door welke jij en jullie Galactische Familie zich kunnen herenigen binnenin jouw aangeboren Multidimensionale ZELF.

ZEGENINGEN

De Arcturianen en jullie Galactische Familie.


Vertaald voor Wakkere Mensen

Informatie (gevonden):

Sub L. = onder
Sub:  van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands:
Ondergeschikt, secundair, bijkomend, hulp

Definitie hyperspace:
Ruimte van meer dan drie dimensies.
Verder in een achtdimensionale hyperspace, verzwakt de kracht van de wederzijdse betrekkingen tussen twee gebeurtenissen niet als ze verder uit elkaar gaan.
Zèta = een letter van het Griekse Alfabet.

Zeta = 1000 exa, dat is 1.000.000.000.000.000.000.000 keer iets, ofwel een triljard, bijvoorbeeld: een zettabyte is 1.000.000.000.000.000.000.000 byte, een zettahertz is 1.000.000.000.000.000.000.000 hertz Is een synoniem van Zetta 

Reticuli: kan vertaal/uitgelegd worden als netvormigDe Sterrenkaart volgens Betty Hill hertekend door 
een behulpzame Wikipediaan.