Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 juni 2017

Dagtekst van Zaterdag 3 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 3 Juni 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Zwarte magie - hoe haar te beschouwen

"Zwarte magie bestaat, dat weet ik. Maar wat ik vooral weet, is dat we door de manier waarop we naar dingen en gebeurtenissen kijken, haar macht groter of kleiner maken. Zwarte magie bestaat en laten we zelfs aannemen dat mensen met slechte bedoelingen je via dit middel zouden willen aanvallen, wel, dan zul je deze zelfs versterken, omdat je zo sterk in haar macht gelooft. Zeg je echter tegen jezelf dat je een zoon van God, een dochter van God bent, die niet zo gemakkelijk geraakt kan worden door de krachten van het kwaad, dan ga je er dwars doorheen. 

Men moet redelijk zijn. Wanneer je een mislukking, een ziekte, een ongeluk of een breuk met iemand meemaakt, haast je dan niet om alles aan zwarte magie toe te schrijven. Probeer je eerst eerlijk af te vragen of de oorzaak niet eerder in jezelf ligt en zoek wat je te doen staat om de situatie te verbeteren. Verlies geen kostbare tijd met hersenspinsels die tot niets anders leiden dan het verergeren van je moeilijkheden en leed."