Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 14 juni 2017

Dagtekst van Woensdag 14 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 14 Juni 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Moeilijkheden - ze niet van tevoren dramatiseren

"Wanneer zich een probleem voordoet of wanneer men je een onaangename gebeurtenis aankondigt, observeer dan je reacties... Onmiddellijk komt vanbinnen een heel mechanisme op gang: je begint je zorgen te maken, je verbeeldt je het ergste en zo wordt door je eigen fout, een klein steentje uiteindelijk een enorme rotsblok die je weg blokkeert. Dat is niet erg verstandig...

Wees daarom waakzaam in de toekomst: op het moment dat men je een onaangenaam nieuws aankondigt, of dat je voor een onaangename verrassing komt te staan, in plaats van onmiddellijk te ontsteken in woede, wanhopig of verdrietig te worden, sta even stil en zeg: "Ik zal eerst afwachten, misschien is het niet zo erg, de zaken kunnen nog ten goede keren..." In plaats van aan dit voorval buitensporige proporties toe te kennen en al onderuit te gaan vóór het gebeurt, zul je jezelf op die manier versterken. Waarom altijd zeker zijn, niet alleen van het kwaad, maar zelfs van het ergste?"