De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 5 juni 2017

Dagtekst van Maandag 5 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 5 Juni 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De seksuele kracht - “de sterkste kracht van alle krachten”


"In de Tafel van Smaragd spreekt Hermes Trismegistus over "de sterkste kracht van alle krachten." Deze kracht is de seksuele kracht. Geen enkele andere kracht in het universum kan ermee worden vergeleken omdat geen enkele andere kracht in staat is om leven te creëren.

Van deze kracht zegt Hermes Trismegistus ook dat "de zon zijn vader is," wat betekent dat seksuele energie van dezelfde aard is als de zonne-energie, dat ze doordrongen is van het leven, van het licht, van de heiligheid van de zon. Het gebruik ervan is dan ook niet beperkt tot de voortplanting, het kan ook worden gewijd aan spirituele creaties. Maar hoeveel mensen zijn er bereid om toe te geven dat deze daad waardoor de man de vrouw bevrucht, ooit een zonne-handeling kan worden?"