Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 26 juni 2017

Dagtekst van Maandag 26 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 26 Juni 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De goddelijke erfenis - de enige die ons kan vervullen


"Vat moed, in wat voor toestand je je ook bevindt, zelfs de meest ellendige, want een grote erfenis, een goddelijke erfenis, wacht op jou. Wanneer deze tot nu toe nog niet in je bezit is gekomen, komt dat doordat je nog niet meerderjarig bent. Het is niet mogelijk om het tijdstip te kennen, maar het is zeker dat je haar zult ontvangen als je meerderjarig bent. Dat zal misschien over twintig of dertig jaar zijn, misschien zelfs in een andere incarnatie... Je zult zeggen: 'Maar hoe zal men mij dan vinden? Ik woon wellicht in een ander land met een andere nationaliteit...' Je kunt veranderen wat je maar wil, de hemelse entiteiten zullen je altijd terugvinden. Denk dus iedere dag aan die goddelijke erfenis en die gedachte alleen al zal zeer heilzaam op je inwerken. 

Alles wat je ook maar aan de mensen kunt beloven, kan nooit de onmetelijkheid van hun verlangens vervullen. Een vrouw, een huis, een tuintje, een auto... wat stelt het voor? Zelfs als ze het hebben, voelen ze zich nog steeds onvoldaan. De onmetelijkheid, de oneindigheid, de eeuwigheid, dat is de ware erfenis, de enige die in staat is om het hart van de mens te vervullen."