De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 13 juni 2017

COBRA | Vacuum Metastabiliteit Event: De Sluier, De Zwarte Steen, Long Island, en nog veel meer. /12 juni 2017

COBRA | 
Vacuum Metastabiliteit Event: De Sluier, De Zwarte Steen, Long Island, en nog veel meer.
12 juni 2017

( Cobra ) De verwijdering van de Chimera groep blijft doorgaan. De Lichtkrachten hebben “bepaalde handelingen” voltooid en zijn nu intensief bezig met het oplossen van het hoofd van de Yaldabaoth entiteit.

Cobra, 12 juni 2017
De kop is gepositioneerd binnen de plasma anomalie accretie vortex nabij het oppervlak van de Aarde met zijn buitenrand ongeveer 3 aarde stralen van het planetaire centrum, zoals hier beschreven:  

De Mainstream wetenschap heeft die buitenrand een paar jaar geleden“ontdekt”: Nu heeft NASA openlijk toegegeven dat door de mens veroorzaakte lage frequentie radio golven die buitenste rand vormen, die efficiënt de buitenste barrière van de Sluier creëert:


Als u "VLF-zenders voor onderzeese communicatie" in het bovenstaande artikel verandert in "ELF-zenders van de HAARP en soortgelijke programma's", krijgt u een duidelijke beeld hoe de buitenste barrière van de Sluier wordt gegenereerd.

Anomale plasmafilamenten van het Yaldabaoth-hoofd samen met topletbommen worden gekoppeld aan de zwarte steen, een topkwark-antiquark condensaat. De Zwarte steen is een grote hadron gemaakt van top- / antitopquarks die door de Chimera miljoenen jaren geleden gecreëerd werden in grote deeltjesversnellers (Dyson-ringen) die temperaturen boven de kritieke temperatuur van 2 biljoen Kelvin kunnen produceren, die nodig zijn voor het creëren van zwarte stenen.

Voor ongeveer 7 miljoen jaar was de zwarte steen gevestigd op een planeet die omringd werd door het Rigel-ster systeem (dat het middelpunt was van de kosmische anomalie in die tijd) en werd vervolgens in 1996 naar de aarde gebracht van Rigel door het Taurus cloud plasma filament:


Het bevindt zich nu in de Chimera ondergrondse faciliteit in de buurt van RHIC collider op Long Island.

Interactie van afwijkend plasma met de achterste steen die een enorme negatieve plasma-vortex  creëert ongeveer 500 mijl in diameter met zijn middelpunt op Long Island:

 

Deze vortex is het zuiveringsstation voor de resterende primaire anomalie op het oppervlak van de planeet. Top leden van de Cabal en veel leden van de Chimera gebruiken de anomalie van deze vortex als een schild tegen het Licht en daarom heeft de East Coast de hoogste concentratie van de Cabal op de planeet.

Plaatsing van Cintamani stenen in een flower of life patroon in deze vortex zal dienen als een overbrengend rooster voor de energieën van Sirius en zal de transmutatie van deze anomalie versnellen. Het is ook  behulpzaam om die vortex te overspoelen met e Violette vlam:

 

Het is interessant om op te merken dat er atlantische onderwaterpyramiden zijn gebouwd door de Pleiadianen die niet ver van Long Island liggen:

 

Deze piramides fungeren als het positieve ankerpunt dat de negatieve effecten van de Long Island plasma draaikolk tegenwerkt.

De lichtkrachten werken nu direct om de zwarte steen uit te schakelen en de resterende topletbommen te verwijderen en de vooruitgang verloopt volgens het plan.
De verwijdering van de zwarte steen zal het kosmische evenwicht tippen en de huidige metastabiele toestand van valse vacuüm zal ophouden:


Intussen gaat Operation PrisonBreak verder met soft disclosure over buitenaards leven:


En met publieke ruimtevaart initiatieven van de die de mensheid voorbij de Sluier zullen brengen:


Overwinning van het Licht


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl