Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 juni 2017

Benjamin Fulford: Petrodollar gedoemd als Katar de gelederen doorbreekt en zijn olie in Yuan verkoopt /19 juni 2017

Petrodollar gedoemd als Katar de gelederen doorbreekt en zijn olie in Yuan verkoopt
19 juni 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

De crisis in Katar markeert een belangrijk keerpunt in de strijd tegen de Khazariaanse maffia. Ogenschijnlijk hebben Saudi Arabië en andere olie exporterende staten besloten om Katar te proberen te blokkeren “omdat het terrorisme ondersteunde.” In reactie op deze actie, liet VS president Donald Trump de wereld zien dat hij niet de leiding had in de VS door eerst de blokkade te steunen en dan weer gedwongen te worden door het Pentagon om de volgende dag zijn standpunt 180 graden te veranderen. Wat er daar werkelijk aan de gang is, is dat Katar een overeenkomst bereikt heeft met Iran om gas te exporteren vanuit zijn enorme gas velden, niet aan het Westen, in ruil voor waardeloze Euro’s of VS dollars maar eerder aan het Oosten aan plaatsen als India en China in ruil voor hun valuta.


Het Hoerenhuis van de VS, oeps! Ik bedoel Huis van Afgevaardigden, reageerde op deze ontwikkeling door nieuwe sancties uit te vaardigen tegen Rusland wat er in de grond op neer kwam Europa te vertellen duur Amerikaans gas te kopen in plaats van goedkoop Russisch gas. De Duitsers en Oostenrijker reageerden door de Amerikanen te vertellen dat ze op konden hoepelen.


Deze ontwikkelingen laten duidelijk zien dat het oude regiem uit elkaar valt met splitsingen tussen Washington en de EU die elke dag steeds duidelijker worden.

De door de Khazariaanse maffia gecontroleerde Saudis en hun Israëlische partners in crime hebben hun totale plan voor een “Arabische NATO,” in hun gezichten zien uiteenspatten. Ware Moslimlanden als Turkije, Irak, Iran, Pakistan en anderen, samen met supermachten als Rusland en China staan in de rij om Katar te steunen, de Saudi Israëlische alliantie geïsoleerd achterlatend. India en Pakistan hebben laten zien dat ze aan de kant staan van Rusland en China door zich aan te sluiten bij de Sjanghai Cooperation Organization, iets waarvan wordt verwacht dat Iran dit volgend jaar zal doen.

Het leger van de VS, laat op zijn beurt zien dat het tegen de Khazariaanse maffia was door vorige week gezamenlijke militaire oefeningen te laten zien met Katar zelfs terwijl China oefeningen opvoerde met Iran. Pentagon bronnen leggen uit dat “Het leger van de VS Katar nodig heeft vanwege de Al Udeid luchtmachtbasis.” De Pentagon bronnen vermeldden niet het feit dat Katar ook aan heeft geboden om militaire jets te kopen met een waarde van $12 biljoen om de financiering van het Pentagon zo te helpen. In ieder geval, functioneert de luchtmachtbasis ook om er zeker van te zijn dat de idioot, Satanisch, Israëlische, Eerste Minister Benyamin Netanyahu en zijn Khazaraanse bendemaatjes geen enkele kans krijgen om de Derde Wereldoorlog te beginnen, zeggen de bronnen. Een wat meer directe boodschap zou zijn “GEEF JE OVER OF STERF.”

De strijd om de Khazarianen te verwijderen uit alle controle pressiemiddelen van de macht in Washington DC is zich ook aan het intensiveren. Het valse ‘Rusland overal de schuld van geven’ door de Khazarianen valt uit elkaar met zelfs Khazariaanse propaganda media maatjes die beginnen het te ontmaskeren als volledige onzin.


De volgende twitterstorm uitgegeven door Donald Trump vat vrij goed samen hoe het gaat met de machtstrijd in DC:
“Jullie zijn getuige van de enige grootste HEKSENJACHT in de Amerikaanse politieke geschiedenis geleid door enkele erg slechte mensen die het totaal niet met elkaar eens zijn.

Ze zetten een valse collusie in scene met het Russische verhaal, vonden geen enkel bewijs, dus nu gaan ze voor obstructie van het gerecht wegens het valse verhaal. Aardig.
Ik ben onderzocht voor het ontslaan van de FBI directeur door de man die me opdroeg om de FBI directeur te ontslaan! Heksenjacht.

Waarom is het zo dat Hillary Clintons familie en Dems die zaken doen met Rusland niet worden bekeken, maar mijn niet zakendoen wel?

Afkeurenswaardige H vernietigde telefoons w/hammer, ‘gebleekte’ e-mails, & haar echtgenoot had een ontmoeting met w/AG dagen voordat ze werd gevrijwaard & zij praten over obstructie?

A.G. Lynch deed besluiten op het gebied van wetshandhaving om politieke redenen…gaf Hillary Clinton een gratis vrijgeleide brief en bescherming. Totaal illegaal!”


Pentagon bronnen zeggen dat de volgende fase in de strijd tegen de Khazariaanse maffia schuilplaatsen in DC zullen beginnen met de arrestatie van Vice Procureur Generaal, Rod Rosenstein, en ook speciaal raadsman Robert Mueller.

Hillary Clinton (hoewel CIA bronnen zeggen dat ze vorig jaar stierf), Barack Obama, voormalig procureur generaal, Loretta Lynch, voormalig Nationale Veiligheid Adviseur Condoleeza Rice, voormalig hoofd van de CIA John Brennan, voormalig NSA directeur Michael Hayden en anderen “in de tweede fase om de Deep State te ontmantelen.”

Ontslagen FBI directeur James Comey heeft “gezongen als een kanarie,” over de Khazariaanse bende net als over de P2 Vrijmetselaar lodge, bevestigen CIA bronnen.

“Comey werd gedwongen om in 2 fasen  seppuku te plegen tegenover het congres,” zeggen de bronnen. Hij begon zijn collega’s te verraden om te vermijden dat hij werd aangeklaagd wegens “meerdere overtredingen voor lekken, minachting (opzettelijk kennis verbergen) van ernstige misdrijven, helpen bij obstructie van het gerecht enz.” vervolgen de Pentagon bronnen.

De aanval tegen Trump zijn schoonzoon Jared Kushner is ook intenser geworden terwijl Trump de Gouverneur van New Jersey Chris Christie’s advocaat en vriend Chris Wray uitkoos om de FBI te leiden. “Kushner haat Christie omdat hij zijn criminele mosado vader Charles in de gevangenis heeft gezet toen hij openbaar aanklager was in New Jersey enz.” merken de bronnen op.

De Khazarianen vechten natuurlijk letterlijk voor hun leven terwijl hun controle netwerk verder instort. “Huis Republikein meerderheid fractielid (#3)Steve Scalise is misschien neergeschoten vanwege zijn steun voor de anti kinderhandel wet terwijl de strijd tegen pedofilie in een stroomversnelling komt,” merken de Pentagon bronnen op.

De George Bush Sr. factie van de Khazariaanse bende werkt ook nog ijverig om het bewijsspoor te elimineren door voormalige senior medewerkers weg te werken. Dat is waarom voormalig Panamees Dictator Manuel Noriega en wapenhandelaar en CIA bezit Adnan Khashoggi recentelijk werd weggewerkt, beweren Pentagon bronnen.

De macht elite in Washington DC zit ook in een impasse vanwege MAB of wederzijds verzekerde chantage om hierdoor de lang verwachte massa arrestaties van bekende criminelen als Senator John McCain te voorkomen. Het antwoord zal waarschijnlijk moeten zijn 70% of zo van de politici in Washington DC te verwijderen, zowel Republikein als Democraat, die gecorrumpeerd waren door drugs, pedofilie, omkopingen enz.

In Europa wordt ondertussen het door Duitsland gecontroleerde Vichy regiem in Frankrijk geleid door Rotschild marionet Emmanuel Macron die de Parlementaire verkiezingen van zondag heeft gestolen door net te doen alsof zijn slavenregiem populaire steun heeft.

Het Franse Rothschild regiem zet de wagens in een cirkel terwijl Wikileaks e-mails van Hillary Clinton onthult aan de hele wereld, waarover deze nieuwsbrief jaren geleden verslag deed en dat is het feit de Fransen  het Libische regiem omver wierpen van Muammar Gadaffi omdat hij hun controle over Frans Afrika bedreigde met zijn plan om een door goud ondersteunde Dinar uit te geven.


In een teken is de strijd voor Afrika verre van voorbij, de Franse in scene gezette beroving van goudmijnen in Mali kwamen onder nieuwe aanval vorige week terwijl een opvang voor ex huisdieren daar werd aangevallen


Khazariaanse pogingen om hun financiële systeem te verlengen door het inpikken van goud gaat ook in vele delen van de wereld door.

In de Filippijnen, hielp het leger van de VS President Rodrigo Duterte te vechten tegen de gehuurde Daesh huurmoordenaars die probeerden goud in Marawai te pakken te krijgen.
Ook werden vorige week op het eiland van Bougainville tien trucks gevuld met huurmoordenaars weggewerkt doordat ze probeerden White Dragon Society vertegenwoordigers te ontvoeren, inclusief deze schrijver, die een bezoek brachten aan Koning David Peii II. Het rebellenleger van Bougainville stopte hen door bomen om te hakken en een hoofdweg te sluiten nadat de WDS vertegenwoordigers werden geëvacueerd. De Franse tak van de Rothschild familie probeert via hun Rio Tinto Zinc maatschappij, om opnieuw landeigenaren in Bougainville te dwingen om de goudmijn van het eiland aan hen over te dragen. Ook willen de Rothschilds niet dat de hele wereld weet dat ze schuldig zijn aan het afslachten van minstens 10% van de bevolking van het eiland.

Het is vanwege deze geschiedenis van afslachten en vernietiging van het milieu dat de plaatselijke bewoners liever nog een andere oorlog uitvechten dan dat ze deze massa moordende criminelen weer binnen laten.

We zullen meer schrijven hierover en over ander verwant nieuws in een speciaal verslag dat wordt uitgegeven later deze week. Het is nu voldoende te zeggen dat de Rothschild, vooral de Franse tak aangevoerd door de gezochte crimineel David de Rotschild, hun handen niet zullen kunnen leggen op iets van de enorme goud voorraden op dat eiland.

In Japan laat het Khazariaanse marionetten regiem van Shinzo Abe zien hoe onzeker het was door het passeren van een “anti samenzwering” wet welke de regering de macht geeft om mensen te arresteren voor misdaden die ze nog niet hebben begaan. Dit soort van versnelling van maatregelen voor onderdrukking werd ook gezien in Oost Europa op plaatsen als Roemenië net voordat de regimes daar instortten.

Bronnen in het Japanse leger en wethandhaving kringen zeggen dat ze niet zullen gehoorzamen aan orders van politici om de bevolking te onderdrukken ondanks het passeren van deze wet.

In ieder geval, zeggen rechter vleugel bronnen dicht bij de Keizer dat Abe erg ziek is en dat hem geadviseerd werd door zijn dokter om af te treden omdat hij anders binnen zes maanden zou sterven. Echter, Abe is van plan te sterven in het harnas, zeggen de bronnen.

Japanse machtshandelaren wachten op het einde van de burgeroorlog binnen de VS regering voordat ze enige grote veranderingen doorvoeren hier, zijn meerdere bronnen het over eens. Tot dusverre blijft het oude door Rockefeller/Rothschild gecontroleerde regiem op zijn plaats hoewel het hier geen steun heeft van het leger of ander gewapende groepen in het land. Echter, achter de schermen hebben de Khazarianen Japan al verloren net als Zuid Korea.


Vertaler: Lia