Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 juni 2017

Ben je ook zo moe? / Geschreven door Elias / 07 juni 2017


Ben je ook zo moe?
Geschreven door Elias /  07 juni 2017

moeheid
Niet alleen had ik daar zelf last van maar veel mensen die ik ken, die me schrijven of met wie ik in contact kom, blijken met het zelfde fenomeen geconfronteerd te zijn.

Na een paar dagen van een laag energiepeil was mijn eerste gedachte dat het te maken kon hebben met de nieuwe golf van energie op aarde waaraan het lichaam zich natuurlijk moet aanpassen. Om zeker te gaan vroeg ik de mening van de Lichtwezens met wie ik contact heb in de Geestelijke Wereld: 

„Wat momenteel in het energieveld van mensen plaatsvindt vergt nogal veel. De thema’s van ieder worden door de Nieuwe Energie omhoog getrokken, de innerlijke processen rijpen meer en meer.Veel van de thema’s die vragen om nu te worden afgewerkt zijn al heel duidelijk in het energieveld van de mensen te zien. Ze worden steeds meer naar voren geschoven en kosten veel kracht.“

Wat helpt is de oefening die ik mijn vorig artikel heb beschreven dat de nodige aarding geeft waardoor we weer met beide voeten op de grond worden gezet: En natuurlijk het afwerken van die thema’s, namelijk het accepteren en doorademen van de verdrongen emoties.