Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 juni 2017

Ashtar On The Road: Saint Germain: Wat Goddelijk Bestuur Werkelijk Is!!! / 23 mei 2017* /Susan Leland


Saint Germain:
Wat Goddelijk Bestuur Werkelijk Is!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie
23 mei 2017* /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben St Germain, en ik had in jullie tijd twee dagen geleden de eer bij een groep individuen te zijn die bijeen zijn gekomen in Hart en Geest om NESARA te steunen.** Ik wil nogmaals zeggen dat dit de sleutel is tot wat wij de manier van leven noemen van de Gouden Eeuw, en om dit punt te bereiken – behoorlijk exponentieel – de vooruitgang van alle leden van de mensheid die willen ascenderen, in wat jullie een tijd kunnen noemen die behoorlijk snel zal komen. Er is niemand onder de aanwezigen die er duizend of zelfs honderd jaar op hoeft te wachten om dit te bereiken!

Maar ik zal zeggen dat de manier van leven van de Gouden Eeuw die officieel wordt geopend door de aankondiging en implementatie van NESARA en verder wordt uitgebouwd en bekrachtigd door de aankondiging van onze aanwezigheid aan allen op de planeet Aarde – is om van te genieten! Het is een mogelijkheid om uit te rusten van alle stressvolle situaties die leven op de driedimensionale manier hebben voorkomen. Dus spreek ik met jullie, mijn geliefde Broeders en Zusters, om te gaan genieten, zelfs als jullie opgewonden en vrolijk zijn door alle nieuwe mogelijkheden die er voor jullie beschikbaar zijn.


Ik zal ook vertellen wat dit voor jullie gaat betekenen, hoe het eruit zal gaan zien en hoe het gaat voelen. Ik nodig jullie uit om alle twijfel en angsten die jullie misschien nog hebben, te laten varen en mee te doen aan het in beeld brengen van deze manier van leven – zowel in je geest als in je hart!  Probeer het – als jullie dit al niet hebben gedaan – of zelfs als jullie dit al hebben gedaan. Jullie hebben gehoord dat NESARA DE WEG IS OM DEZE MANIER VAN LEVEN TE OPENEN EN BESCHIKBAAR TE MAKEN VOOR IEDEREEN OP DE PLANEET AARDE!!!

En wat gaan jullie doen met deze levenswijze? Ik heb het niet zozeer over het geld – hoewel zelfs dat, jullie financiële wereld, jullie economieën, bekrachtigd zullen worden zolang dit nodig is door Hoog Dimensionaal, waardevol, zoals jullie het noemen, waardevol geld – omdat het nodig is om deze brug van NESARA vrij te krijgen van alle op angst gebaseerde levenswijzen van de derde dimensie en verder te gaan naar een plaats waar geen angst is!

En als jullie bang zijn voor honger, of geen dak boven je hoofd te hebben, of niet in staat zijn om je rekeningen te betalen, of dat een of andere regering gaat komen om alles weg te halen dat jullie met hard werken hebben verdiend – of als jullie gewoon moe zijn van het harde werken – is het heel moeilijk om de vrijheid te voelen van alle dingen die NESARA met zich meebrengt. IN DIE ZIN ZAL GODDELIJK BESTUUR ZORGEN VOOR DE BASIS VAN JULLIE MANIER VAN LEVEN EN JULLIE BEVRIJDEN OM TE KUNNEN DOEN WAT JULLIE WILLEN DOEN!!!

Als jullie deze vrijheid eenmaal hebben zullen jullie merken dat jullie bekrachtigde scheppers zijn! Jullie zullen leven in een zoveel hogere vibratie dat als jullie iets hebben – bijvoorbeeld, laten wij zeggen dat je grote teen gewond is – jullie op zoek gaan naar een genezer of zoiets, JULLIE, JULLIE ZELF, ZULLEN GAAN HERKENNEN DAT JULLIE JE EIGEN GROOTSTE GENEZERS ZIJN OMDAT JULLIE VERBONDEN ZULLEN ZIJN MET DE TOTALITEIT VAN JEZELF!!!

Er zal niemand zijn om jullie te vertellen: “Kijk uit! Er zijn mensen die jou een einzelgänger vinden” omdat zij jou misschien wel kunnen opsluiten of zoiets – dingen die deel uitmaken van de driedimensionale her/geschiedenis van de planeet Aarde. Nu wij het hebben over het genezen van jezelf, laten wij het dan ook hebben over het helen van anderen. Stel je eens voor dat jullie samenkomen in een prachtig park of een mooie tuin, of bij de zee, of op een bergtop, met anderen, en dat door de Liefde die jullie met elkaar delen, wie er dan ook enige vorm van heling wil, dit ook zo zal zijn. HET IS DAN GEDAAN!!! En ik bedoel niet dat dit dan alleen op dat moment zo wordt gevoeld….ik bedoel: HET IS ECHT GEDAAN!!! Zo krachtig zijn jullie nu, lieve mensen! Maar wij begrijpen dat jullie al die kracht niet voelen. NESARA geeft jullie die vrijheid om jullie eigen Goddelijke Kracht te voelen! Dit kunnen jullie met geen geld vergelijken. Probeer het zelfs niet eens! Doe dit niet omdat dit niet het doel van NESARA is. Het gaat niet over het geven van geld zodat iedereen nog meer van geld afhankelijk wordt. Het gaat erom JULLIE VAN GELD TE BEVRIJDEN! HET GAAT OVER HET BEKRACHTIGEN VAN JEZELF!!!

Wat als jullie wat zaden hebben en nieuwsgierig zijn of zij groeien? Er zijn al Hoog-Dimensionale Spirituele Wetenschappelijke manieren waarop jullie dit kunnen doen! Er zijn bijvoorbeeld manieren om voeding toe te voegen aan water en door het drinken van dit water – omdat jullie lichamen lichter zijn geworden – zal het gebeuren dat jullie steeds minder behoefte aan voedsel zullen hebben – behalve als jullie gewoon plezier of een feestje willen hebben.

Jullie kunnen, als jullie dit willen, het water verder bekrachtigen met voedingstoffen, als jullie misschien wat meer vitamine C willen hebben, of wat dan ook. Dit klopt! Dit soort water wordt overigens al gemaakt. En ik heb het NIET over het suikerwater dat jullie in je supermarkten vinden. KIJK NAAR HET WERK VAN DE KESHE FOUNDATION*** EN JULLIE ZULLEN ZIEN WAT IK BEDOEL.

Laten wij zeggen dat jullie wat stroom willen hebben voor jullie huizen en dat jullie niet willen betalen aan de elektriciteitsmaatschappij. Er is al een manier aan de wereld gegeven zodat jullie dit kunnen doen.*** En dit is alleen maar tussentijds – het is een bruggetje, net zoals het voedende water – het is een bruggetje omdat jullie, door jullie Goddelijke Wil en verlangens, in staat zullen zijn om de lichten in jullie ruimten aan te steken wanneer en hoe jullie dit willen. Dit klopt!

Wij spreken over het binnengaan van de Gouden Eeuw. Wij hebben het over verplaatsen daar naartoe. Wij hebben het over het leven van deze leefstijl als voorbereiding op jullie uiteindelijke ascensie, en of dit nu snel gaat of dat er iets meer tijd voor nodig is. Julie zullen het graag zien gebeuren!

Elk aspect van jullie leven zal veranderen! Wij stellen voor dat jullie, samen met het voortbrengen van NESARA naar 3D, gaan kijken naar wat jullie in de Gouden Eeuw willen gaan doen. Jullie hoeven geen definitief, uiteindelijk plan te maken. Jullie kunnen gewoon samen met je gidsen gaan kijken wat er op jullie tijdlijn ligt. EN ALS JULLIE DIT DAN WILLEN VERANDEREN, DOE DIT DAN GEWOON…. OMDAT JULLIE HET, NATUURLIJK,  KUNNEN!!! Wat vinden jullie daarvan? Je zou ermee kunnen beginnen om te kijken naar je eigen gedachten en inspiraties. Wat willen jullie scheppen als jullie Liefde en alleen maar Liefde leven? Zie je, ook dit is een deel van de Gouden Eeuw! Het gaat niet gebeuren op het moment waarop NESARA wordt aangekondigd. Maar hoe meer jullie dit in praktijk brengen in je eigen wezens en het delen met andere Lichtwerkers, met jullie families, jullie buren, iedereen die jullie uitkiezen om dit mee te delen – zullen jullie steeds meer herkennen wie er Harten van Licht worden – ALS JULLIE JEZELF IN DE HOGE VIBRATIES HOUDEN ZULLEN JULLIE MAGNETEN ZIJN VOOR ANDEREN EN ZULLEN JULLIE JE AANGETROKKEN VOELEN TOT ANDEREN DIE HETZELFDE DOEN!!!

Het is voorbereiden op de Gouden Eeuw en als jullie eenmaal de Gouden Eeuw binnengaan, zal dit niet alleen jullie op een prettige manier dienen, zelfs als jullie zelf scheppen en dienen, maar ook alle anderen op de planeet Aarde – erop, erin en erboven!

Er is niets, geen wonder, als jullie het zo willen noemen, dat niet mogelijk is om te scheppen in de Hogere Niveaus van dimensionaliteit. DE ENIGE REGEL, ALS JULLIE HET EEN REGEL WILLEN NOEMEN, IS DAT HET GESCHAPEN WORDT VANUIT LIEFDE!!! Het moet vanuit LIEFDE geschapen worden. Alles dat van Liefde komt is Hoog Dimensionaal. Ik heb het nu natuurlijk over onvoorwaardelijke, oneindige en eeuwige Liefde, dezelfde Liefde waarvan wij allemaal gemaakt zijn en waarover Ashtar**** zojuist zei dat jullie daar een ongelooflijke hoeveelheid ter beschikking hebben, zelfs in jullie eigen lichamen!

Waarom?
Omdat jullie Lichtwerkers zijn!

Jullie kwamen hier met dit doel en jullie voeren het uit. Wij doen dit samen! Het komt niet alleen maar van de, je zou kunnen zeggen, permanente status in de Hogere Gebieden. JULLIE zijn het! ZONDER JULLIE ZOU DIT OP DE PLANEET AARDE NIET GEBEUREN!!!

Blijf dus HOOG! Schep jullie visies vanuit dit perspectief. Breng jezelf omhoog! Kom in je hart als je een uitdaging hebt en laat die transmuteren vanaf die plak! Het is makkelijker om dit te doen dan af te dalen naar de lagere niveaus en te proberen het daar uit te werken. Kom gewoon direct naar je HART waar jullie dit perspectief hebben en transmuteer dan alles wat jullie kunnen zien of voelen dat niet van Liefde en Licht is door jullie Licht en Liefde daarover te laten schijnen!

Ik weet dat dit soms moeilijk is of meer uitdagend dan andere keren, en als jullie daar als een berg tegenop zien, weet dan dat ik jullie de Violette Straal van Transmutatie al heb aangeboden. Jullie hebben het zwaard Excalibur van Aartsengel Michael om mee te zwaaien zodat jullie altijd de Waarheid kunnen zien – de echte Waarheid – in alles waar jullie naar willen kijken.

Jullie hebben de leringen van Sananda over het OP-lichten van jullie gehele Zelf, en als jullie dit nog niet hebben gedaan zouden jullie dit misschien ook willen leren.**** Jullie hebben je gidsen en jullie hebben je eigen Directeur, jullie eigen Hoger Dimensionaal Zelf! Stem hier dus op af, ga omhoog, en laten wij samen naar de Gouden Eeuw gaan, en naar de vieringen van jullie Thuiskomst!

DIT IS WAT NESARA ZAL OPENEN VOOR IEDEREEN OP DE PLANEET AARDE!!!

Ik dank jullie vanuit mijn hart naar dat van jullie omdat jullie mij de mogelijkheid gaven – de uitnodiging – om hier te komen spreken over de Hoge Aspecten van NESARA, de Goddelijke Aspecten van NESARA en het Goddelijk Bestuur betekent dat het met zich meebrengt – te beginnen bij jullie zelf, samenkomend in gemeenschappen, in landen, en over de gehele planeet Aarde!


En zo is het

Namaste!"

*      Het transcript dat in onze laatste boodschap werd gepubliceerd was van januari 2016. De mentors zagen dat de mensen er klaar voor waren en dus wilden zij dit herhaald zien en ook vanwege een serie unieke omstandigheden die ons later duidelijk werden.
**     Link to 5-21-17 live NESARA conference call:  https://fccdl.in/JlvPSNCL2


****  Ashtar's 5-23-17 audio message is here; transcript to follow:


Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, May 23, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.