Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 26 juni 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 25 juni 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 juni 2017Lieve mensen, zo velen van jullie hebben het idee dat als je verandering wilt creëren, alles tegelijk moet gebeuren. Maar de realiteit is dat echte verandering een proces is van ontvouwing, een vermengen en samenkomen van veel verschillende elementen, velen van die die achter de schermen gebeuren ter voorbereiding van wanneer het allemaal op een tastbare manier bij elkaar komt.

Jullie kunnen deelnemen door kleine keuzes te maken die ondersteunen wat jullie dagelijks willen bereiken of ervaren. Die kleine keuzes kunnen zijn, in geloof en vertrouwen blijven, met behulp van creatieve visualisaties, overgave, het vragen van hulp van jullie gidsen en helpers, jullie zelf onderdompelen in de energie die je wenst te ervaren of andere acties die jullie stapsgewijs naar jullie doel brengen.

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar hoe consistenter jullie zijn, hoe groter het voordeel. Blijf in overgave, volledig aanwezig en gebruik jullie waardering als een terugkoppelingsinstrument, want het universum helpt jullie enorm en gaat door om jullie stroming te blijven sturen tot jullie volgende bevredigende co-creatie.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl