Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 mei 2017

Wat zijn replicators? - Deel 3/3 / 12 mei 2017 / door Steve Beckow

Wat zijn replicators? - Deel 3/3
12 mei 2017 / door Steve Beckow

Another view of the food replicator 
on Star Trek
(Vervolgop deel 1, eergisteren.)
(Vervolgop deel 2, gisteren.)


De Goddelijke Moeder vertelt ons een andere reden waarom replicators aan ons worden gegeven, behalve voor het ontwikkelen van telepathie. 
 • “Replicators zijn speeltjes. Het zijn heerlijke speeltjes die onze Sterren broeders en zusters hebben en enkelen van jullie hebben die al. Maar het zijn heerlijke speeltjes die jullie broeders en zusters van de Sterren met jullie willen delen om jullie te bemoedigen, je te herverzekeren dat jullie hebben wat je nodig hebt. 
 • “Dus een van de doelen van dit speelgoed is voor jullie om te beginnen het   valse rooster los te laten en de obsessie dat je beter kon werken van 9 tot 5 om een dak boven je hoofd te hebben en water om te drinken. 
 • “Dat is nooit het plan geweest.”(1) 
Dit speelgoed laat ons onze verborgen/latente vermogens ontwikkelen, net als aards speelgoed doet met de kinderen.

Onze aanvaarding van de replicators kan anders zijn.
 •  “Sommigen zullen ervoor kiezen om nooit de replicator te gebruiken.
 • “En sommigen zullen er mee getrouwd zijn alsof [ze koning waren] in Koning    Solomons mijnen, de Ark van de Covenant(Verbond). Dus daar zit  variatie in, maar de  instrumenten – en wij gebruiken de replicator als een  voorbeeld – zijn voor degenen  die erg bezorgd zijn, lusteloos zijn over het  loslaten van hun zorg en het je voeden naar verandering.”(2) 
Verder dan de replicators ligt ons gebruik van onze latente krachten van schepping.

De Moeder vertelt ons:
 •   “In het goddelijke rijk hebben we geen speelgoed of machinerieën nodig; het wordt       gewoon gedaan als een handeling van goddelijke wil” (3)
Ze gaat verder:
 • “Het idee, het plan en wat jullie al diep in je hebben aangebracht, is het vermogen om te scheppen, en om voort te brengen en om de energie te gebruiken, de codes, de Liefde, om die in substantie te transmuteren of wat het is dat je nodig hebt of in het moment wenst. 
 •  “Nu, zal iedereen die sprong maken tegelijkertijd? Nee, omdat jullie dat prachtige in je hebben dat persoonlijkheid heet. En er zijn enkelen zelfs als je van dimensies verschuift, die nog die herinneringen hebben van oude roosters zodat er niet voor je gezorgd wordt. Dus het eerste ding dat we zeggen is dat voor iedereen wordt gezorgd.”(4)  

Als we eenmaal opstijgen, zal ons leven op manieren veranderen die we nauwelijks kunnen voorspellen. SaLuSa vertelt ons dat onze smaak zal veranderen:
 •   “Indien jullie onze fase zullen bereiken, omdat je dat uiteindelijk zult doen, is het lichaam veel minder stoffelijk en niet onderhevig aan de ziekten en andere problemen die je nu beleeft. Het wordt niet ouder of zal niet de graad van aandacht nodig hebben die je huidige lichaam van je vraagt, zelfs tot op het punt dat het energie absorbeert eerder dan je het moet voeden. 
 • “Maar we genieten van wat jullie zouden noemen heerlijkheden en drinken dat buitengewoon smakelijk is en voldoening geeft. Jullie pad zal spoedig je naar natuurlijk voedsel brengen en chemische toevoegingen zullen iets van het verleden zijn. 
 • “In feite zullen ze onnodig zijn, omdat als voedsel wordt gekweekt in de juiste omgeving, je zult ontdekken dat het veel smakelijker en voedzamer is. (5) 
De manieren waarop we voedsel produceren zullen veranderen: 
 •  “Veel dingen waar aan jullie nu gewend zijn zullen niet langer meer gebruikt worden als je eenmaal opstijgt, en misschien is het meest toereikende al, wat het voedsel betreft.
 • “Niet langer zullen grote stukken land gebruiken voor de landbouw…
 •  “Er zal geen noodzaak zijn om de Aarde te onteren of geweld aan te doen voor  productie van voedsel of fossiele brandstoffen. Het zal worden hersteld tot zijn originele oorspronkelijke conditie en jullie zullen de Bewakers van de Aarde worden.
 •  “Noch zal het een ‘dump grond’ worden voor al jullie afval, en wat niet gebruikt wordt zal worden behandeld of veranderd om andere doeleinden te dienen. Over vervuiling zal je niet meer horen omdat er geen processen enige zullen produceren.”(6) 
Totdat we aan de tijd komen dat we scheppen wat we nodig hebben, zegt hij, zullen replicators voor wat we nodig hebben, zorgen. 
 • “Voedsel replicators zullen gebruikt worden totdat je in aanzijn kunt ‘denken’ wat je nodig hebt. (7) 
 •  “Ja, jullie hebben gehoord van voedsel replicators en je kunt die zien als een tussen in maatregel, totdat voor jullie behoeften juist gezorgd wordt.” (8) 
Ik heb alleen gehoord van replicators die gebruikt worden om voedsel te produceren, alhoewel ik niet kan zien hoe hun serie gebruik daar zou stoppen.

Ze zorgen voor onze behoeften voor voedsel. Vrije energie apparaten zullen zorgen voor onze energie behoeften. Anti zwaartekracht apparaten zullen onze auto’s in verkenningsschepen omzetten.

En uiteindelijk zullen we geen verkenningsschepen meer nodig hebben om te reizen, vrije energie apparaten voor de brandstof of replicators om voedsel te maken.

Replicators zitten er-tussenin, een overgangsmaatregel die de gedachte onthult voor onze Ascentie en onze bevrijding van alle vormen van onderdrukking en slavernij.

Replicators klinken alsof ze alomtegenwoordig zijn zoals de mobiele telefoon heden is. Belangrijker dan replicators is ons gewone vermogen om door gedachte de creatieve voorstelling van de Vijfde Dimensie, te scheppen.

Voetnoten

(1) “Transcript: Universal Mother Mary Discusses the Law of Completion and Continuity on Heavenly Blessings,” channeled by Linda Dillon, December 3, 2013 at http://goldenageofgaia.com/2013/12/universal-mother-mary-discusses-the-law-of-completion-and-continuity-on-heavenly-blessings-december-3-2013-2/.

 (2) Loc. cit.

(3) Loc. cit.

(4) Loc. cit.


(6) Ibid., Sept. 28, 2011.

(7) Loc. cit.

(8) SaLuSa, Nov. 14, 2011.