Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 12 mei 2017

Wat zijn replicators? - Deel 2/3 / 11 mei 2017 door Steve Beckow

Wat zijn replicators?
 - Deel 2/3
11 mei 2017 door Steve Beckow

“Star Trek Sixth Fleet industrial 
replicator”
(Vervolg van deel 1, gisteren.)

Afwijkend van deze diepgaande rapportage, vertellen Sheldan's bronnen ons in een ander bericht, iets van hun plannen en schema:

"Na disclosure en de bijbehorende uitzendingen zijn we van plan om het werk van jullie regeringen te versnellen om onze verschillende technologieën te introduceren. Ons plan is om jullie allemaal te voorzien van een replicerende apparaat en om de distributie- en opleidingsfase binnen een maand vanaf het begin van dit project af te ronden. "(1)

Zijn bronnen vertellen ons over de trainingen die we zullen ontvangen voor het gebruik van replicatoren:

"De landingsgroep is nu bezig met het werken aan het hoe en wanneer de 'speciale' technici op Aarde te laten landen die technologieën zoals replicators, communicatiemiddelen en genezende apparaten gaan installeren. Deze technologieën opereren meestal door het gebruik van telepathie en we moeten aantonen hoe jullie dit vermogen in jullie gedachten kunt herstellen, omdat dit het ook veel makkelijker maakt om met u te communiceren.


"We zien deze restauratie als een van jullie natuurlijke vaardigheden en als jullie eerste concrete stap op weg naar volledig bewustzijn. Deze levende Wezens (technici) zullen jullie ook leren over de verschillende realiteiten die zich manifesteren zodra jullie deze apparaten beginnen te gebruiken. Je zouden kunnen zeggen dat deze technologie-overdracht het moment signaleert wanneer jullie je echt commiteren naar jullie terugkeer naar volledig bewustzijn."(2)

De introductie van de replicator is ook een grote stap voorwaarts naar een geldloze economie, aldus zijn bronnen. Het zal ons vrijmaken van schulden slavernij.

"Diverse andere technologieën zijn eveneens klaar om te worden geïntroduceerd, welke de dagen van geld zullen beëindigden Deze geldloze samenleving is om de opkomst van de replicator te benadrukken.

"Deze technologieën bevrijden jullie van de talrijke vormen van schuld slavernij die nu op deze wereld voorkomen. Een van de grootste tests voor de mensheid is om te leren dat het universum biedt wat jullie nodig hebben in overvloedige vorm. We hebben allemaal op een of ander tijdstip in een samenleving geleefd waarin de meesten van ons armwaren en dagelijks geloofden dat onze overvloed onmogelijk was.

 "Dit geloof moet nu eindigen. Jullie zijn klaar om te leren over overvloed. "(3)

We moeten er zeker van zijn dat deze apparaten niet onjuist worden bediend;  Als jullie de bedieningsparameters niet begrijpen, leidt dit tot een terugname, omdat deze Lichttechnologie niet mogen worden misbruikt. Het is belangrijk om deze eerste stap in de technologiedistributie goed te krijgen, aangezien het snel gevolgd moet worden door nog meer geavanceerde concepten en apparaten zodra de bijbehorende verantwoordelijkheid van het gebruik van lichttechnologie volledig in jullie collectieve gedachtewereld is geïntegreerd. "(4)

De replicators verhinderen ons niet van het doen van dingen die we leuk vinden, Commander Ashira van de Neptunus vertelt ons.

"Jullie zullen Replicators hebben - je zullen verschillende apparatuur componenten hebben - maar niets van dit zal ooit van jullie eisen om af te geven wat jullie echt leuk vinden! Dus als je iemand bent die nog steeds met pen en papier schrijft, hebben wij daar geen probleem mee. "(5)


Morgen kijken we naar meer manieren waarop ons leven zal veranderen, behalve door de replicator.

(Vervolg in deel 3, morgen.)

Footnotes

(1) Sheldan Nidle, Sept. 13, 2011, at http://paoweb.com

(2) Ibid., June 26, 2012.

(3) Ibid., ibid., Mar. 3, 2015.

(4) Ibid., Sept. 13, 2011.

(5) “Transcript: Heavenly Blessings ~ Commander Ashira Returns for a Further Discussion on Galactic Life,” channeled by Linda Dillon, March 25, 2014, at http://goldenageofgaia.com/2014/03/30/transcript-heavenly-blessings-commander-ashira-returns-for-a-further-discussion-on-galactic-life-march-25-2014/.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl