Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 11 mei 2017

Wat zijn replicators? – Deel 1/3 /10 mei 2017 / door Steve Beckow

Wat zijn replicators?  
– Deel 1/3
10 mei 2017 / door Steve Beckow

Op het plaatje gebruikt Kapitein Janeway een replicator.

Veel Star Trek-technologieën zijn ontleend aan bekende galactische apparaten.

De Arcturiërs via Sue Lie gaven een nuttig commentaar kortgeleden. Ze zeiden:

“In feite, terwijl Gaia meer doorgaat in Haar vijf dimensionale resonantie, zal het gebruik van geld, goud of enige vorm van materiële uitwisseling eindigen, om te worden vervangen door replicators/vervelers, die gebruikt kunnen worden om iets dat je nodig hebt, te scheppen.

“In de tijd dat Gaia volledig resoneert naar de vijfde dimensie, zal geld verouderd zijn, omdat ALLE vijf dimensionale gemeenschappen het vermogen hebben om alles  dat ze nodig hebben uit hun persoonlijke replicator te halen.

“In feite zijn replicators nu beschikbaar voor de hele mensheid, maar ze zijn verborgen samen met de VELE uitvindingen die NU beschikbaar zijn, maar die worden weggehouden van de massa’s en ze zijn alleen beschikbaar voor de weinigen. De replicator zit tussen de vele drie dimensionale geheimen die nog niet vrij zijn gegeven om troost en ondersteuning te geven aan hen in nood en/ de mensheid als collectief.” (1)

Voor degenen die nieuw zijn voor het onderwerp, wat is een replicator?

Ik hoorde voor het eerst van een replicator-achtig apparaat in 1977 tijdens een verblijf in een Indische goeroe’ashram. Er werd gezegd dat de goeroe diverse yogi’s had die belangrijk werk deden in een verre Himalaya grot, een Adshava Patra, een wens-vervullende kom. (2) Ze namen van hen al hun behoeftes voor voeding. Kon er in feite zoiets bestaan?

In tijden dichterbij, hebben de galactics en hemelsen het onderwerp met ons besproken. De meest volledige discussie kan worden gevonden in de boodschappen van Sheldan Nidle. Sheldan’s bronnen zien de replicator als een belangrijk geschenk – een van de twee die ze direct aan ons introduceren.

“Als we voelen dat deze nieuwe realiteit werkt en zijn eerste doelen begin te bereiken, gaan we twee dingen doen. Eerst moeten we een massa landing doen om jullie aan je mentoren te introduceren. Ten tweede moeten we onze replicators aan jullie introduceren. Dan is de wijze gezet voor een snel pad naar vol bewustzijn!”(4)

Waarom zijn de replicators tweede? Wat voor doel dienen zij?  Duidelijk dienen ze een aantal doelen, naast een Earl Thee zetten, hete.

Een is om ons hun rijk te laten ervaren en je er mee in vrede vinden.

“Terwijl jullie [onze]  nieuwe concepten beginnen te integreren [in stof en spirit] in jullie wereld kijk, komen jullie in staat om ideeën te hebben die eerder fantasie leken te zijn. Dit is wanneer onze technologie zin kan beginnen te hebben voor jullie.

“Wij leven in een heel ander rijk dan jullie en willen dat jullie iets ervaren van hoe onze werkelijkheid is. Dit zal jullie twee werelden laten vergelijken en om plezierig te vinden hoe gewoon gemakkelijk het is om je er aan aan te passen en alles te verwelkomen die we jullie kunnen bieden.

“Onze technologie kan het eerste een brug ondersteunen tussen ons en ten tweede zal het jullie  groeiende bewustzijn ondersteunen. Bewustzijn is basisch, omdat onze instrumenten voorgevormd zijn op telepathie en telekinese en op het wederzijdse tussenspel gaat dit tussen onze instrumenten en ons.” (5)

Ons gebruik van de replicator zal ons introduceren aan telepathie, dat ons later zal helpen om met onze sterrenfamilie te communiceren. Dit verbreedt ons begrip van wat een machine is en wat een wezen is, wat niet-voelend is en wat voelend is:

“Vanuit ons perspectief is er geen ware scheiding tussen onze technologie en ons. Of het apparaat een schip is, een transporter of een replicator, het zijn allemaal levende entiteiten die hun voelend potentieel samenbrengen met ons zelf om iets te scheppen. Dit iets kan een trip door het universum zijn, een uitvinding of een speciale toepassing om het leven gemakkelijker te maken, of het eten! (diner!)

“Het punt is om verder te gaan dan onze huidig weten dat er levende en niet-levende staten zijn. Jullie planeet en jullie Zon zijn levend! En als jullie verder gaan in de wetenschappen van nanotechnologie en nanobiologie, en kunstmatige intelligentie, zullen zeker nieuwe definities van voelen omhoog komen. Wat wij staan te doen is deze concepten met een sprong te laten beginnen en hun potentieel te demonstreren.

“Het gebruik van een technologie zoals die van ons hangt af van jullie tot nu toe niet aangesproken denken-bewustzijn link, en onze bedoeling is om dit nu latente vermogen in jullie voor voren te brengen, omdat dit een van de stap-stenen is op jullie weg naar vol bewustzijn. Dan, terwijl jullie samen gaan met je technologieën met die van ons, gebeurt er iets prachtigs.”(6)

Tot zover hebben we diverse doelen gezien: Replicators laten onze beide werelden vergelijken en op hun gemak komen met de hogere; ze dienen als een brug tussen onze beschavingen en levensstijlen; ze verbreden onze kennis van voelen; ze ontwikkelen ons latente denk vermogens/telepathie; en ze helpen onze technologieën samen te laten gaan.

Maar er is meer, dit alles wordt naar ons gebracht door het gebruik van een schijnbaar-magisch apparaat en geschenk, de replicator:

“De activiteit van hoe je onze apparaten beoefend heeft het effect van bekrachtiging, jullie levens krachtveld. Veel apparaten die “gebruikt zijn” en terug gebracht zijn door jullie geheime regering hebben het zelfde effect.

“Terwijl jullie bedreven worden in hun gebruik, zullen jullie je bewust worden dat jullie een aantal van immens verborgen talenten hebben, waar wij op gewezen hebben. Deze talenten zijn overblijfselen van jullie vroeger bewuste zelf, en eens als jullie voet zetten op dit pad, dan zal er geen vermijden meer zijn voor het feit dat jullie veel grotere Wezens zijn dan jullie heden denken.

“We hebben ons beperkt om deze technologieën openlijk te onthullen om nu, omdat ethisch te doen zou een vredig en samenwerkende omgeving hebben gekost om daarvoor op enige wijze gunstig voor jullie te zijn. Dit is waarom we wachten totdat jullie nieuwe regeringen hebben die jullie gemeenschappen verder dan oorlog en agressie hebben gebracht. Als er eenmaal wereldlijke samenwerking is opgezet, kunnen we een hele lading technologieën binnen brengen die de parameters zullen definiëren van een nieuwe spirituele wetenschap voor jullie.

“Het scheppen van deze nieuwe wetenschap maakt het voor jullie mogelijk om jullie werkelijkheid in een nieuw licht waar te nemen.”(7)

Dus is er veel meer voor het gebruik van replicators dan het oog ontmoet. Ze zijn tussen een aantal van entrée’s in de galactische gemeenschap.

Laten we hier stoppen voor vandaag en morgen doorgaan.

Voetnoten

(1)  “Midden in de Grote Transitie:  De Arcturiërs door Suzanne Lie.” 20 april 2017
”In the Midst of Great Transition: The Arcturians through Suzanne Lie,” April 20, 2017. at 
http://goldenageofgaia.com/2017/04/20/in-the-midst-of-great-transition-the-arcturians-through-suzanne-lie/.

(2)  Swami Maheshwaranand, Sai Baba and the Nara Narayan Gufa Ashram – Part 1.

(4) Spiritual Hierarchy and Galactic Federation through Sheldan Nidle, Nov. 2, 2016, at http://www.paoweb.com/

(5)  (5) Sheldan Nidle, Apr. 27, 2010.

(6) Loc. cit.

(7) Sheldan Nidle, Apr. 27, 2010.