Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 22 mei 2017

Robbert van den Broeke heeft 2 nieuwe UFO formaties gevonden./ 7e & 8e graancirkel/ Door Liona - / Mei 22, 2017

Robbert van den Broeke heeft 2 nieuwe UFO formaties gevonden.
Door Liona - / Mei 22, 2017

Van 17 op 18 mei heeft Robbert 2 nieuwe cirkelformaties gevonden.

Voorafgaand aan de ontdekking was Robbert bij een goede vriend van hem en zaten in de tuin. Daar zagen ze allebei lichtflitsen en lichtbollen in de tuin om hen heen, zeer lokaal dichtbij hen.

Vervolgens wilde Robbert huiswaarts gaan, maar had het gevoel toch naar de polder te gaan.

Hij werd door zijn gevoel getrokken naar de Palingstraat, hij voelde dat hij de dijk op moest, waar ook de ‘heilige boom’ staat. Robbert voelde dat er achter de bosstruiken een formatie lag en zag een lichtflits en met zijn derde oog kon hij al zien hoe deze formatie eruit zag.

Robbert is door de bosstruiken het grasveld opgelopen en vond daar een prachtige cirkel, met bijzonder, mooie energie.

Robbert wilde toch richting huis na het ontdekken van deze cirkel, maar hij voelde dat hij nog verder de Palingstraat door moest rijden. Robbert reed een doodlopende weg in en kreeg sterk het gevoel nog een stukje door te rijden en zich te focussen op de linkerkant van de weg.

Robbert voelde de aanwezigheid van buitenaardse bewustzijnsvormen en engelen. Ook hier kreeg Robbert het gevoel als bij een magneet en moest het veld in vanwege de sterke energie en trof daar een zeer grote formatie aan met kleine cirkels eromheen.

Robbert voelde duidelijk cirkelroterende energie. Robbert is zeer dankbaar dat deze 2 formaties zijn mogen ontstaan.