Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 mei 2017

Raphaël en de groep en Isoritas samen met zijn healers. Channeling nummer 28 /13 mei 2017 / Margreet de Carpentier

Raphaël en de groep en Isoritas samen met zijn healers.
Channeling nummer 28
13 mei 2017 / Margreet de Carpentier

Wees welkom op deze regenachtige ochtend. Wij laten Margreet een zon zien, wij plaatsen deze zon in uw innerlijk, de blijheid, de vreugde, de ontspanning en de energie is de energie van de zon.

De  energie op aarde daar hebben velen mensen het moeilijk mee. Er wordt gepraat over vijf D, zes D en over de negende dimensie er zijn vele tientallen dimensies. De voorlopers die trekken wij hoger en hoger op in hun energie. Dat hebben wij ook bij Margreet gedaan zodat via haar lichaam, haar lichaam is een katalysator, wij makkelijker kunnen werken, dan is het voor ons gemakkelijker om via haar de mensen te bereiken. Het is nu nog een beetje vreemd in deze tijd om over de buitenaardse mensen te praten hoewel het steeds algemener gaat worden. In tweeduizend twintig zal het door de massa gerespecteerd worden en zullen de mensen die het over de buitenaardse hebben, minder daar over aangevallen worden. De mensen die er voor u zijn zoals ik Isoritas, en velen groepen buitenaardse mensen die op dit moment hier aanwezig zijn van de verschillende planeten. Velen van u hebben daar ooit geleefd maar dat wordt nog niet geaccepteerd.

Het bewustzijn en de gedachtenkracht van de mens gaat er voor zorgen dat de acceptatie komt in 2020 dus dat is al vrij snel. Alles gaat snel in deze tijd. De energie van de aarde en de mens gaat snel omhoog, het gaat in een rap tempo.

Ook de onenigheid tussen de verschillende wereld leiders. Maak u niet  druk wij willen het nogmaals benadrukken, wij zullen voorkomen dat die derde wereldoorlog er komt, wij voorkomen dat de atoombommen afgeschoten worden. Wij beschermen u, wij zorgen dat ze onklaar gemaakt worden.

Wij staan dichter bij de mens dan de lichtwezens want wij zijn ook mensen. Wij hebben ook meegemaakt dat er oorlog was, dat er meer ziektes waren op onze planeten en wij mogen ons nu inzetten voor uw aarde, voor uw welzijn, voor u geestelijke en lichamelijke welzijn. Wij mogen niet iedereen genezen maar kunnen wel energie geven aan degene die niet mogen genezen. De geneeskunde zal ook in uw land en op de wereld beter en beter gaan worden. Minder belastend voor het lichaam met minder straling. Er zal steeds meer gewerkt gaan worden met trillingen en via die trillingen kunnen er ziektes genezen worden. Langzaam maar zeker zorgen wij dat de artsen die van onze planeten naar de aarde geïncarneerd zijn en dit niet meer weten, dat zij ontdekkingen gaan doen. Wij kunnen makkelijk door hun heen werken. Zoals wij bij die arts waardoor Margreet geopereerd is, ook door hem heen gewerkt hebben omdat hij ontvankelijk is voor ons en zulke artsen zullen er steeds meer komen.

Het is de bedoeling dat de wereldleiders die gaan komen en er ook al zijn, alhoewel het aantal nog te klein is, óók ontvankelijk zijn voor ons zodat wij ze kunnen sturen heel subtiel, zodat wij de gedachtes zo als het regeren hoort te gaan in de nacht in hun gedachten kunnen leggen, zodat zij morgens zeggen “ik weet het” zo moet ik het doen. Er wordt door ons harder gewerkt als dat u vermoed. Wij zijn al tientallen jaren bezig met de voorbereidingen. Zelfs al meer dan tientallen jaren.

In deze tijd, die roerige tijd, voor sommige mensen een angstige tijd. Maar wat wij al vaker gezegd hebben angst voed, zet het in het licht. Het is ook een mooie tijd, het is de tijd van de ommekeer. Het is de tijd dat de mensen gaan zien dat de chaos tot niets leid en wakker worden. Dat ze echt gaan zien en dat zij hun mond open moeten gaan doen en minder meelopen. U ziet de groeperingen op de wereld al komen. De ja knikkers zullen gaan afnemen, de ja knikkers tegen de mensen die regeren en onderdrukken en daardoor ja zeggen omdat zij dan denken dat zij niet veroordeeld of doodgeschoten worden.

Wij willen ook nog eens benadrukken, dat er mensen worden geboren om dood te gaan. Voor hun geboorte offeren zij zich op om  in die brandhaarden te sterven, voor de mensheid. Als zij geboren zijn is die wetenschap gewist, pas als zij gestorven zijn zullen zij het besef weer krijgen, als zij terug komen van waar zij vandaan kwamen. Van de andere werelden of vanuit het licht.

Laten wij het maar bij het licht houden, dat is voor u nog makkelijker. Wij zijn hard, hard aan het werk.

De grootste angst van Margreet is de Jeugd, de jeugd die even uit hun dak mag gaan met drugs en drank en daarna weer tot bezinning horen te komen. Ook daarmee gaan wij hard aan het werk. Zij zal alle scholen in Nederland, geen school uitgezonderd, zuiveren en in het licht gaan zetten. Zodat de negatieve energie in die scholen niet meer naar binnen kan. Maar wel de positieve energieën zodat er bij de jeugd meer rust komt. Margreet heeft al een paar scholen gedaan en daar is het rustiger geworden zodat die gevoelige kinderen die soms ook entiteiten bij hun hebben die niet prettig zijn, dat zij dan even een rustpunt hebben en hopelijk dan ook tot bezinning komen en tot inzichten. Dat de leraren alles makkelijker alles kunnen gaan hendelen. Zij hebben het moeilijk.

De jeugd rookt stikkies, de onschuldige wiet zoals men zegt, ze drinken de energie drankjes die slecht zijn voor hun hersenen en vaak te veel alcohol. Dat zijn de redenen waardoor ze zwak worden en de onprettige zielen in hun aura komen en ze explosief worden. Op deze manier zullen wij een stukje proberen om de jeugd daarvoor te behoeden. Die paar jaar ontsporing dat kan, maar daarna kunnen we ze niet meer beschermen en moeten ze tot inzicht komen. Dit was tot nu toe niet zo, de één kwam tot inzicht en de andere gingen door totdat ze misschien in een psychose zouden raken en niet meer wisten wat ze deden en licht ontvlambaar.

Als een school of een huis in het licht staat, dan houden de entiteiten die in het lichaam zitten zich rustig, of ze verlaten het lichaam bij de deur van de school of het huis  en zodra zij weer buiten komen worden ze weer besprongen want het zijn net vlooien. Op deze manier hopen wij dat er rustpunten komen op die onrustige scholen want nogmaals petje af voor de leraren, want zij hebben het moeilijker dan dat menigeen vermoed. Er zijn steeds meer leraren en leraressen die hoog gevoelig zijn en intuïtief weten hoe ze de kinderen aan kunnen pakken. Dit komt niet altijd over omdat er bij sommige jongens en meisjes een lichte vorm van bezetenheid is.

 U ziet, wij zijn hard aan het werk. Eerst de Nederlandse scholen in het licht, daarna geven wij wel weer andere opdrachten wat Margreet mag doen. Maar altijd met háár toestemming. Via het medium facebook wordt dit wel naar buiten gebracht. Tot tweeduizend twintig moet zij nog even haar hoofd onder het maaiveld houden want wij hebben haar gezegd “je wil toch niet in radar komen” en dat wil ze beslist niet maar ze wil wel voor ons werken. Met haar eigen toestemming.

Wij hopen dat deze woorden u rust geven, want de jeugd is de toekomst, de jeugd moet het gaan maken, de Jeugd zal de wereld ten goede nog meer zien veranderen dan de ouderen. Het is dan ook de bedoeling dat zoveel mogelijk van de jongeren goed in hun vel komen te zitten en mee kunnen gaan met de trilling van de aarde. Ook op die manier wordt het voor hun makkelijker.

Vraag alstublieft om hulp aan ons, Raphaël of aan het licht, vraag het aan de buitenaardse, vraag om hulp, vraag om inzichten als u problemen of het moeilijk heeft en neem uw eigen ruimte in. Wij zijn er vandaag in deze groep al mee begonnen. Ieder zijn eigen ruimte, ieder in zijn eigen energie. En u mag NEE zeggen. De vrouw is dienstbaar dat is er ingepompt maar de man mag het ook zijn. Er hoeft in een familie niet maar één persoon dienstbaar te zijn als er gezorgd moet worden voor ouders die ziek zijn en mantelzorg nodig hebben. Die ene persoon mag ook een keer nee zeggen, nu even niet, nu kan ik het niet, nemen jullie het maar even over. Er zijn ook instellingen die ook even de druk kunnen wegnemen. Zorg dat er ook een vangnet is.

Sommige vangnetten hebben het te druk of geen geld genoeg en geen overzicht. Nu hebben wij het over de jeugdzorg. Daar maken wij ons bezorgd over en daar begint massa zich bezorgd over te maken. Er klopt al vele jaren niets van, zij werken te veel in hokjes, ieder in zijn eigen hokje en te weinig samen.

Het is de bedoeling dat men meer gaat samenwerken, de artsen, de jeugdzorg, alle instanties en niet ieder op zijn eigen afdeling. Samen, de mensen hebben elkaar nodig. Alleen red je het niet. U bent niet voor niets in groepen geboren. De zielsgroepen zijn zich aan het verenigen. De mensen hebben al levenslang bij elkaar geleefd in allerlei settingen. Mensen hebben mensen nodig. Men kan het niet alleen en probeer het ook niet en doe niet.

Iedereen, niemand uitgezonderd, heeft het recht om zijn eigen ruimte in te nemen en even te zeggen, 'ho, tot hier en niet verder ik heb even rust nodig'. Als een ander dat zegt vind u het niet raar maar voor vele gevoelige mensen is het moeilijk om nee te zeggen omdat ze zo graag willen helpen, te graag willen helpen, meer zien soms, te veel zien, eerst u, eerst u in uw kracht komen en daarna kan u er nog beter voor die andere zijn. Als er een soort van moeten achter zit om dat er verzorging nodig is die anders niet gegeven wordt zorg er dan voor dat er een gedeelte overgedragen kan worden aan anderen. Spreek het uit, durf te spreken, durf te zeggen ik kan het op dit moment niet hendelen.

Hou van u zelf, houd van de mensen om u heen.

Als u angstgevoelens krijgt vraag ons dan om hulp en probeer de angst om te zetten in liefde en licht. Angst voed en liefde en licht overwint uiteindelijk alles. Stuur liefde en licht naar de president die van gekkigheid niet weet wat hij moet doen, waar te veel van getolereerd wordt en die daar zit om de chaos te scheppen om de mensen te laten zien dat ze niet mee moeten lopen en dat ze hun eigen keuze moeten gaan maken en voor elkaar horen te gaan en niet alleen voor de rijken en niet alleen voor de armen. Maar samen, zodat het een samenhorige wereld wordt. Eens komt de vrede, de vrede waar iedereen zo lang naar verlangd.

RAPHAEL en ISORITAS