De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 11 mei 2017

Onze Toekomstige Engelen / Gepubliceerd 4 mei 2017 | Door Ans Hoornweg / geplaatst 11 mei 2017


Onze Toekomstige Engelen
Gepubliceerd 4 mei 2017 | Door Ans Hoornweg

Momenteel zijn er vele, vaak nog jonge mensen die de Aarde vroegtijdig verlaten – hetgeen al vóór hun incarnatie gepland was – en dat doen zij omdat zij onze ‘toekomstige Engelen’ zullen zijn. Deze Engelen zullen ons gaan bijstaan in de aankomende tijd waarin de Aarde en haar bewoners vele rampen te verduren zullen krijgen. Sommige overledenen kunnen voor hun overlijden een ernstig ziekbed hebben; zij zullen in de Astrale Wereld wakker worden in een ziekenhuis, alwaar ze liefdevol verzorgd zullen worden. Ik heb al vele overgegane mensen – waaronder mijn moeder, vrienden en vriendinnen – mogen ‘zien’ in die speciale ziekenhuizen in de Astrale Wereld. In zo’n ziekenhuis worden degene die zijn overgegaan niet alleen heel liefdevol opgevangen, maar ze krijgen daar ook uitgelegd ‘hoe het allemaal werkt’ in de Astrale Wereld.

Bij vele die overgegaan zijn heerst vaak nog verdriet, omdat zij zich moeten ‘losmaken’ van hun achtergebleven dierbaren op Aarde. Andersom zullen óók de achtergebleven familieleden op Aarde hun overleden geliefden langzaamaan los moeten laten (zie volgend verhaal ‘Emotioneel Vaarwel’). Zeker, wij mogen in Liefde aan hen blijven denken en kaarsjes voor ze aansteken, maar door intens te blijven treuren houden wij onze overleden geliefden alleen maar vast aan de Aarde, waardoor zij niet ‘verder’ kunnen in het hiernamaals. Het is dus heel belangrijk om op den duur de overgegane in Liefde los te laten!


Weet dus dat er momenteel vele, vele mensen, zoals van tevoren gepland, over zullen gaan naar de Astrale Wereld om ons van daaruit, als een soort Engel, te helpen en te begeleiden naar de Astrale Wereld….. en dat zal de mooiste taak zijn in de moeilijke tijden die komen gaan op deze Aarde.

Een mooi voorbeeld van zo’n Engelentaak heb ik mogen ‘zien’ bij mijn vorig jaar overleden zus. In haar Aardse leven werkte zij als kraamverpleegster, en nu, na haar ‘overgang’, heeft ze zich tot taak gesteld om overleden baby’s ‘op te halen’, en ze daarna vol Liefde te verzorgen in de Astrale Wereld. Mijn zus zette dus haar Aardse taak voort in de Astrale Wereld, en ze zag er heel blij en gelukkig uit …… dat was zó mooi om te zien!

Maar er zijn ook overledenen die na hun overgang vooral willen reizen of rusten in de Astrale Wereld; mijn overleden moeder zei hierover: ‘Het is hier een ‘Wenswereld’, waar iedere gedachte wordt omgezet in jouw werkelijkheid.’

Veel liefs, Ans