Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 8 mei 2017

Maya kalender expert zegt 24 mei 2017 is belangrijker dan 21 december 2012 / Zondag 7 mei, 2017

Maya kalender expert zegt 24 mei 2017 is belangrijker dan 21 december 2012
Zondag 7 mei, 2017


( Lance Schuttler ) Onlangs heeft The Mind Unleashed Carl Johan Calleman geïnterviewd, een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van de Maya-kalender, om de betekenis van een nieuwe cyclus met hem te bespreken die begint op 24 mei 2017.


1. Wat is uw achtergrond betreffende de Maya-kalender, voor diegenen die je werk niet kennen?

Mijn achtergrond is in de exacte wetenschappen en mijn doctoraat is in de fysieke biologie en ik heb in een aantal van de meest prestigieuze wetenschappelijke instellingen in de wereld gedoceerd. Niettemin, in 1993 werd de roeping zeer sterk en ik besloot voor mezelf om full time tijd te besteden aan het ophelderen van de ware betekenis van de Maya kalender op een zodanige manier dat het begrijpelijk is voor moderne mensen. Ik heb zes boeken geschreven gebaseerd op het kader van de Maya-kalender, die zijn vertaald naar een totaal van veertien talen. Ik heb ook gewerkt met Maya ouderen om hen te helpen hun boodschap naar de wereld over te brengen.2. Wat was de betekenis van 28 oktober 2011?

28 oktober was een dag waarop alle negen golven onze biologie en vooral de geest beïnvloeden, verschoven en een nieuw interferentiepatroon creëerden (zie afbeelding hieronder).

Het belang van deze verschuiving was voorspeld in het Tortuguero Monument nr. 6, waarin werd gezegd dat Bolon Yokte Kuh, de Maya-god van de negen niveaus, in zijn volledige regalia zou verschijnen.

Vertaald naar een meer moderne taal betekent dit dat voor de eerste keer in de geschiedenis van het universum (inclusief de mensheid) alle golven (de volledige regalia) geactiveerd werden en parallel lopen. Voor 9 maart 2011 was de negende golf die het eenheidsbewustzijn tot stand had gebracht, niet geactiveerd en pas na dit verschuivingspunt werden alle golven toegankelijk voor ons om er resonantie mee te creëren. (De oude Maya spraken over zo'n golf als de Plumed Serpent, een energie die de beschaving brengt). Elke golf creëert een ander soort filter voor de menselijke geest (zie hieronder) en dus, afhankelijk van welke golf we mee in resonantie zijn zullen we de wereld anders zien.

We zullen dan als verandering deze gedachte projecteren en een externe realiteit creëren die in overeenstemming is met de percepties van onze geest. Als we een gedachte van dualiteit downloaden, zullen we dit op de wereld projecteren en conflicten creëren, maar als we een geest van eenheid downloaden, creëren we een wereld van vrede. Wat de Maya-kalender uiteindelijk beschrijft en de reden waarom het profetisch is, zijn de tijdlijnen van deze verschuivende beelden. Het Maya-kalendersysteem is vrij complex en een heel fascinerend onderwerp dat ik mensen aanmoedig om het te bestuderen. Niettemin is het vanuit het perspectief van het creëren van de toekomst van de mensheid echt genoeg om de negende golf te volgen om zodoende in staat te zijn de effecten ervan op ons individuele leven te kunnen onderscheiden.3. Wat was de betekenis van 21 december 2012?

Helemaal geen. Helemaal niet. Het was een miscalculatie door de archeologen dat sommige new age onderzoekers die niet diep genoeg in de materie hadden gekeken, ertoe kwamen om het te omarmen. Het was zeer jammer dat de Maya-kalender gepopulariseerd was als iets veelbetekenend dat op een bepaalde dag zou plaatsvinden. Dit is niet hoe de Maya-kalender werkt. In plaats daarvan beschrijft het de verschuiving van golven met golflengten van verschillende lengtes, die soms over zeer lange tijdsperioden verandering brengen.

4. Wat maakt 24 mei 2017 zo bijzonder?

In principe is het niet meer speciaal dan elk ander begin van een 36-golf periode van de Negende Golf. (Zie http://www.xzone.com.au/9thwave.php). 24 mei is de eerste dag van de 64e DAG in de negende golf. Het kan echter worden beschouwd als het begin van een duurzame inspanning om mensen te helpen om resonantie te creëren met de negende golf. Dit evenement wordt gevolgd door gebeurtenissen op 29 juni, 4 augustus, enzovoort. Het wordt niet beschouwd als een enkelvoudige gebeurtenis. Toch kan men betogen dat de chaos in de wereld tot een punt is gekomen waar het noodzakelijk wordt om op grotere collectieve schaal resonantie te creëren met de golf die eenheidsbewustzijn genereert.

5. Begon de 'Age of Heart' aan het begin van de 9e golf of begint het op 24 mei?

Ons universum, en wij zelf, zijn gecreëerd door de gecombineerde effecten van Negen Golven van schepping. Vandaar dat er geen verandering plaatsvindt over de gehele linie op een bepaald moment van verschuivingpunt in tijd. De effecten op ons hart hangt af van welke golven we hebben gecreëerd en resonantie mee hebben en dit komt neer op wat voor soort intenties we hebben. De meeste mensen resoneren vandaag de dag nog steeds met de 6e, 7e en 8e golf, die geen van allen een volledig open hart creëren. Echter, een minderheid van mensen is begonnen met het ontwikkelen van een resonantie met de 9e golf en mettertijd, aangezien ze hierdoor begeleid worden, krijgen ze een nieuwe perceptie van de realiteit voorbij afscheiding. Geen gebeurtenis op een enkele datum zal de mensheid veranderen naar de Age of Heart, maar door de blijvende intentie om het lot van de mensheid door middel van resonantie met de negende golf te manifesteren zal zo'n gouden eeuw ontstaan.


6. De San Bushmen van de Kalahari zijn in direct contact met u en andere leiders in de Maya-kalendergemeenschap, zoals Sean Caulfield, en creëren een ceremonie om deze nieuwe cyclus voor de mensheid te initiëren. Kunt u ons een beetje vertellen over deze mensen, evenals een ceremonie die plaatsvindt?

De San zijn vertegenwoordigers van wat waarschijnlijk de oudste bestaande cultuur van onze planeet is die de afgelopen honderd jaar onder zware vervolging heeft geleden. Ze wonen in de Kalahari-woestijn (het zuidelijke deel van Afrika) en kunnen beschouwd worden als een shamanistich collectief, dat door trance-dans de geestelijke wereld binnentreedt, waar ze met God en alle diergeesten communiceren. Het kan de enige cultuur op onze planeet zijn die nog steeds lijkt op zo'n staat van bewustzijn als de oorspronkelijke, wat echt is. Op de bepaalde dag 24 mei, wanneer een nieuwe golfperiode in de negende golf begint, zullen ze zo'n dans creëren. Het evenement is genaamd Ontsteek het vuur van het Ene Hart, verwijzend naar eenheid dat de bestemming van de mensheid is. [U kunt hier meer lezen over het evenement dat op Facebook is gepost.]

7. Voor mensen die niet in staat zijn om het evenement bij te wonen (in Kaapstad, Zuid-Afrika), wat kunnen mensen doen om op hun eigen manier deel te nemen die dag?

Het belangrijkste is dat mensen door hun eigen ervaringen zich bewust worden van het bestaan van de negende golf en om dit te laten gebeuren zullen ze de negende golf moeten volgen voor een aantal golfperiodes om te zien hoe de ups en downs hun leven zal beïnvloeden. De Bosjesmannen zetten een toon, maar anderen kunnen evenementen organiseren of gewoon een kaars aansteken als signaal dat het het begin is van een nieuwe DAG in de Negende Golf. Dit is niet een dag dat mensen zouden moeten verwachten dat alles automatisch verandert. Het is meer een verbintenis om deel te nemen aan het transformatieproces gebracht door de negende golf in de komende jaren. [De Bosjesmannen hebben ook alle inheemse groepen uitgenodigd om deel te nemen aan deze ceremonie op een manier die elke groep geschikt acht. Alstublieft verspreid het woord dienovereenkomstig. Nogmaals, het evenement waar meer informatie is geplaatst is op Facebook hier op deze link.]

8. U heeft net gezegd dat er andere gebeurtenissen zijn gepland, aangezien de cycli blijven samenkomen. Waar kunnen mensen meer informatie over deze data vinden?

Voor de verschuivingsdagen in de Negende Golf adviseer ik: http://www.xzone.com.au/9thwave.php

Bedankt voor je inzichten Carl.

Carl Calleman's nieuwe boek heet The 9 Waves of Creation: Kwantumfysica, Holografische Evolutie en het Destiny of Humanity en zijn website is http://www.calleman.com


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl