Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 14 mei 2017

Live Kryon Channeling 179: Verandering 2 / 19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 14 mei 2017

Live Kryon Channeling 179:
Verandering 2
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver, BC, Canada
19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 14 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Ik ben hier om jullie iets te vertellen: de gehele tijdlijn, alle fractals, worden opnieuw opgestart (ververst) en als zijn verdwijnen, lieve mensen, gaat de tijd zelf zich veranderen. Waarom dit zo is? Omdat het menselijk bewustzijn er deel van uitmaakt. Als je fractale tijd opnieuw opstart betekent dit dat de dingen van het verleden jullie vandaag niet zullen beïnvloeden en ook niet morgen in de toekomst, zoals zij dit in de oudere energie deden.

In de oude energie bleven jullie hierover struikelen en bleven zij steeds terugkomen. Dit leidde tot de ene oorlog na de andere. Dan nam de mensheid een tijdje rust en dan kwam de volgende oorlog weer. Dit gebeurde omdat het werd verwacht. Velen zeggen: “Dit is wat mensen doen!”

Nu, als dit het geval is en de timing van de dingen anders gaat worden, betekent dit dat jullie een nieuwe tijdlijn schrijven. Jullie scheppen nieuwe vangrails, maar deze vangrails kunnen positief zijn in plaats van de dramatische, negatieve vangrails.

Zo zijn fractals. Zij gaan op dezelfde manier werken, wat jullie ook doen, behalve dat de oude fractals van de oude energie er niet meer zullen zijn. Je zou kunnen zeggen dat jullie grote schoonmaak hebben gehouden. Controversieel? Ja. Het is ook controversieel op natuurkundig gebied.