De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 10 mei 2017

Live Kryon Channeling 179: Verandering 1 / 19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 10 mei 2017

Live Kryon Channeling 179:
Verandering 1
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver, BC, Canada
19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 10 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Vancouver, British Columbia. Canada.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Steeds als deze boodschappen beginnen zijn er een paar momenten van aanpassing, van instellen, (heeft het over een pauze die zich voordoet na de openingswoorden) Deze aanpassing geldt voor mijn partner, niet voor jullie.

Dit komt omdat deze boodschappen in werkelijkheid bijna geheel worden gegeven vanuit een andere dimensie. Het is voor een mens moeilijk om om te schakelen naar een andere versnelling en in plaats daarvan naar een man in de stoel naar multidimensionale boodschap van de andere zijde te luisteren.