Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 mei 2017

Live Kryon Channeling 179: Verandering 1 / 19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 10 mei 2017

Live Kryon Channeling 179:
Verandering 1
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver, BC, Canada
19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 10 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Vancouver, British Columbia. Canada.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Steeds als deze boodschappen beginnen zijn er een paar momenten van aanpassing, van instellen, (heeft het over een pauze die zich voordoet na de openingswoorden) Deze aanpassing geldt voor mijn partner, niet voor jullie.

Dit komt omdat deze boodschappen in werkelijkheid bijna geheel worden gegeven vanuit een andere dimensie. Het is voor een mens moeilijk om om te schakelen naar een andere versnelling en in plaats daarvan naar een man in de stoel naar multidimensionale boodschap van de andere zijde te luisteren.