Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 28 mei 2017

‘Jullie zijn de leiders van de toekomst.’ / 26 mei 2017 / door de 9D Arcturische Raad

‘Jullie zijn de leiders van de toekomst.’
26 mei 2017 / door de 9D Arcturische Raad

“Jullie zijn de leiders van de toekomst. Jullie zullen degenen zijn die kunnen uitleggen wat er met iedereen gebeurt. Jullie zullen een gelegenheid krijgen om leiding te brengen en ondersteuning aan degenen die worstelen met het zich aanpassen aan het normale, het normale dat je lange tijd geleden accepteerde.”

Dit werd gezegd door de 9D Arcturische Raad.

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.
Door los te breken uit de sociale normen, zet je jezelf in een andere frequentie, op een andere golflengte, dan het grootste deel van de bevolking op planeet Aarde. Dit verschil betekent dat jullie allen een nieuwe standaard creëren, een nieuw normaal. Jullie zijn niet hier om de huidige stelsel te veranderen en door dat te doen of door de huidige stelsels te veranderen of om de gemeenschap te veranderen. Jullie zijn hier om iets nieuws te creëren en door dat te doen voel jullie je vaak alsof je de gekken zijn, de weg geworpenen.