Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 17 mei 2017

Het laatste zegel is geopend / Gepubliceerd 8 mei 2017 | Door Ans Hoornweg / geplaatst 17 mei 2017

Het laatste zegel is geopend
Gepubliceerd 8 mei 2017 | Door Ans Hoornweg

Door mijn geestesoog zag ik een berg waar meerdere Ufo’s af en aan vlogen. Deze Ufo’s vlogen bovenin die berg naar binnen, alwaar zij buitenaardse wezens – die lange gewaden droegen – uitgeleide deden.

Binnenin diezelfde berg zag ik een grote open ruimte, een soort onderaardse grot, met in het midden daarvan een enorme steen waarop een groot boek lag. Ik hoorde zeggen dat in dat grote boek de gehele geschiedenis van de Aarde opgeschreven staat.

Even later zag ik dat alle ‘binnengevlogen’ wezens zich verzamelden in die open ruimte, waarna ze gezamenlijk rondom dat enorme ‘Boek van de Aarde’ gingen staan. Dit boek heeft zeven Zegels waarvan er al zes geopend zijn, en nu was het moment aangebroken waarop de wezens het laatste Zegel zouden verbreken, want zo zullen de laatste geheimen van de Aarde geopenbaard gaan worden. Weldra zullen ook wij kennis nemen van wat er tot nu toe allemaal (door de elite) voor ons geheim is gehouden, en van wat ons al die tijd ontnomen is.

De wezens in de grot stonden er gelaten bij, want Zij wisten wat er allemaal gaat gebeuren ná het verbreken van het 7e Zegel. Zij behoren namelijk tot het allereerste, dus oudste volk dat ooit in het Universum is ontstaan. Dit oudste volk is nooit gestorven, want Zij zijn de Wetenden en hebben altijd ‘door de tijden heen gereisd’, waardoor ze nooit ouder konden worden.

Deze wezens zijn het die de Aarde en vele andere werelden vorm gegeven hebben, en Zíj zijn het die de gehele geschiedenis van ál die werelden hebben opgeschreven – zowel het begin als het verloop – want Zij zijn niet alleen de Alwetenden, maar ook de regisseurs die álles op ál die werelden in de gaten houden en begeleiden.

En nu was de Aarde dus zover dat het allerlaatste, 7e Zegel door Hen verbroken zou worden waardoor alle opgesloten energieën de vrijheid zouden krijgen om hun wegen te gaan.

Tijdens het openen van het 7e Zegel leek het wel of ‘de Geest uit de fles ging’, want ik zag vele energieën het boek verlaten; energieën die niet meer te stoppen waren! Wij mensen zullen nu tezamen moeten proberen om al die vrijgekomen energieën zo te sturen dat er niet te veel chaos op Aarde zal ontstaan, en dat kunnen wij alleen maar doen door onze Liefdeskracht uit te stralen naar de duistere energieën, waardoor deze omgezet kunnen worden in Licht.

Veel liefs, Ans


Zie ook: