Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 16 mei 2017

Heavenletter 1778: Jouw Verbinding in het Leven / Geplaatst 16 mei 2017

Jouw Verbinding in het Leven
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 mei 2017

God zei:

Je zou nooit weten wat er nog staat te gebeuren in het leven. Er zijn daar goede redenen voor. Als je wist, waar zou jouw verbinding in het leven zijn? Je mag denken dat je wilt weten wat het volgende moment inhoud, maar dat je het niet weet is een zegen. In het leven in de wereld, ben jij niet alleen een getuige, jij neemt ook deel. Als het leven een uitgemaakte zaak was, zou je geen vrije wil hebben.

Het zou lijken dat jij zo leeft alsof je de toekomst kent. Jij maakt je zorgen over morgen. Jij heb een neiging om het Noodlot geschreven te zien in de lucht. Jij bereid je voor. Ja, wat is zorgen anders dan voorbereiding? Jij probeert om jezelf emotioneel voor te bereiden. Jij neemt de wapens op voordat de oorlog was begonnen.

Jij bent hier op Aarde om voorgesteld te worden met jezelf, jouw Innerlijk Wezen, en de kracht en visie die het inhoudt. Jij bent hier om bewust te zijn van je eigen Bewustzijn. Iedereen heeft het. Ga het liever leren kennen dan de angsten en twijfels die jou plagen.


Alles is binnen jouw bereik. Loop vooruit op het welkom dat nog moet komen. In dat geval roep je het naar jouw. Op welk niveau van gedachten ben jij nu aan het trillen vanmorgen? Zou het niet goed zijn om jouw gedachten hoger te laten gaan?
Dit is Bewustzijn.

Blijf niet het relativerende leven opstapelen tegen de Waarheid. Maak geen lijst van alle redenen waarom relativerend leven niet zo goed is als het zou zijn. Zelfs als jij al de handelingen en redenen en verschrikkingen op een lijst zou hebben om te bewijzen dat het leven inferieur is, honderd feiten tellen als niets naast de Ene Waarheid.

Misschien heb jij de tendens om Waarheid niet als afrekening te zien. Jij probeert zelfs het bedrog te bewijzen. Jij hebt het achterwaards, geliefden. Jij hebt het achterwaards. Jij werkt jezelf tegen.

Ik leg geen sprookjes uit aan jou. Dit is niet een opgeblazen wortel die ik voor jou hou. Ik probeer niet om jou voor de gek te houden of jou te laten verdwalen. Ik probeer jou om te laten begrijpen de kracht van je eigen gedachten. Ik probeer om jou de kracht van je eigen Wezen te laten begrijpen. Van groter begrip, spring je naar een groter leven.

Wanneer jij niet geloofd dat jij Grootheid kan bereiken, belieg jij de Waarheid over jezelf. Jij doet alles om te bewijzen dat je gelijk hebt. Jij zegt: "Zie. Kijk om Jou heen, God, en Jij zult de realiteit helder zien. Kijk naar waar Ik kijk. Tegenspoed tiert welig. Regenbogen zijn zeldzaam, toch verhemel jij ze continu. Jij spot ons met fabels. Dag na dag zie Ik het anders."

Geliefden, jij beweegt voort wat jij ziet. Ik vraag niet aan jou om oogkleppen op te hebben. Ik vraag dat jij ze afdoet. Jij hebt tunnel visie gebruikt, en jij noemde de stippen op een radarscherm die jij ziet "het echte leven."

Vraag voor meer aan jezelf.

Net als jij grote literatuur kan lezen en het interpreteren op verschillende niveaus , zo kan je ook je leven lezen. Denk je dat de oppervlakte niveau het enige niveau is?

Misschien wil je overwegen dat er een of twee niveaus zijn onder de oppervlakte? Je zou er op z'n minst mee eens zijn, nietwaar, dat het leven open is om te interpreteren.

Ik vraag niet om jezelf voor de gek te houden. Ik vraag je wel om je zelf open te stellen voor mogelijkheden. Weiger niet het goede dat op jou wacht in de vleugels. Het kan wachten op een simpel wachtwoord van jou dat jij het wilt. Werp niet de wonderen van jou weg zoals de as van een sigaar.

We praten over jouw leven hier. Draai het wiel van jouw dagelijks leven hoger. Zet het in een nieuwe versnelling. Laat de trommels roffelen. Laat een nieuw spel beginnen. Applaudisseer voordat het gordijn opengaat.

vertaald door: