zaterdag 13 mei 2017

Heavenletter 1775: Als Je in Mij Gelooft / Geplaatst 13 mei 2017

Als Je in Mij Gelooft
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 mei 2017God zei:

Je hebt geleerd om ontmoedigd te zijn. Je hebt geleerd dat ontmoediging een geschikte reactie is. Als je niet geloofde in ontmoediging, zou je die dan hebben? Als je niet dacht dat het een geschikte reactie was, zou je hem dan vertonen? Moet je ontmoediging hebben?

Moet je gefrustreerd zijn als iets niet is zoals je het besloten hebt dat het zou moeten zijn? Wat als je op de eerste plaats niet zulke beslissingen maakte? Wat als je gewoon doorging en het maakte niet uit op wat voor terrein?

Wat als je wist dat jij het was onverschillig wat jou in de weg stond. Wat als jij nu je hoed aantikte en zegt excuseert u mij en een andere richting insloeg, maakt niet uit wat voor gebeurtenissen of mensen. Wat als alles dat wat er gebeurde niets meer was dan tegen iemand op botsen op straat? Of dat je om een gat in de grond liep? Of je pas veranderde? 

Wat als het je niet uit hoeft te maken wat er om je heen gebeurt?


Wat als je jij niet teleurgesteld hoefde te voelen, of gekwetst, overstuur, gestoord, geërgerd, gehinderd, gefrustreerd of kwaad? Wat als je dat nooit hoefde?

Wie zei er dat je dat deed? Wie zegt het nu?

De wereld zou jou gepikeerd krijgen over je rechten. Hoe zit het met je recht om van het leven te genieten zoals het komt? Hoe zit dat?

Wat als alles jou niets uitmaakte? Wat als je nooit prikkelbaar was omdat er niets was om prikkelbaar over te zijn? Wat als, op ieder moment, jij vrede koos in plaats van oorlog? Wat als jij niet vocht met jezelf bij elke draai en ommekeer?

Wacht je op iemand om toestemming te krijgen om er vrede mee te hebben?

Wat als je geloofde dat het mogelijk voor jou is om niet met het verleden te vechten, of met de tegenwoordige tijd, of met de toekomst? Wat als je in Mij geloofde?

Als je in Mij gelooft, zou je dan niet in jezelf geloven?

Je bent niet bedoeld om een slaaf van anderen te zijn, hun gedachten, overtuigingen, of iets wat inbreuk maakt op jouw recht om te kiezen om het op jouw manier te doen. Jij bent degene die op Aarde rondwandelt. Kies je eigen poort. Kies je eigen pad. Kies het nu.
Er is een deur waar Liefde op staat. En er is een deur waar verstoring op staat. Op welke deur klop je?

Je hebt een onzichtbaar touw gevolgd die jou naar verstoring leidt. In kleine letters is er onder de handtekening geschreven: "Laat je schoenen en geluk buiten".

Laat het touw gaan. Waag het om zelf te gaan. Ga naar de andere deur. In kleine letters onder Liefde staat er: "Vind vreugde hier. Kom binnen."

Het is duidelijk voor welke deur je zou kiezen, en toch...

Is er een soort van graad van lijden die jouw stijl is? Is het jouw deugd geweest?

Je kan halverwege van boot ruilen. Je kan richtingen veranderen. Dat moet je. Snap je dat?

Op ieder moment maak je een keus voor vreugde of ontevredenheid. Als je werkelijk vreugde zou hebben, waarom kies je die dan niet op elk moment?

Stop de vragen over het leven te stellen en spring erin. Het water is prima. Wat ook de temperatuur is, jij bent in de wateren van het leven, en dus zwem je, en dus spring en spetter je.

Vertel Me nu niet in die stemtoon dat het leven niet zo simpel is. Ik vertel jou dat het leven zo is. Op elke moment heb je een keus. Laat je hart kiezen, niet je vraatzuchtige verstand. Je verstand is hebzuchtig en zou nu iets opgeven voor iets anders later, waarvan het denkt dat het beter zal zijn.

Vergelijk het leven met op een morgen ontwaken en jezelf getrouwd vinden met de vrouw naast jou. Welnu, dat is jouw bruid. Geef haar een kus, en zeg Welkom! Wees hetzelfde met het leven

Maar het leven is niet een eed of een belofte. Het is wat je hebt. Begroet het. Gauw genoeg zal het voor je eigen ogen veranderen. Maak de enige keus die je moet maken en dat is om liefde en vreugde te kiezen, en dus maak ze.

vertaald door: