Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 mei 2017

Heavenletter 1767: Net zoals een miljoen bloemblaadjes / Geplaatst 5 mei 2017

Net zoals een miljoen bloemblaadjes
Brief uit de Hemel
Geplaatst 5 mei 2017

God zei :

Geliefden, vaak investeer je daar waar het niet nodig is om te investeren. Laat liefde jouw investering zijn. Trek de fondsen terug die je aanwendde voor rand zaken, en stop ze in een gezamenlijk fonds genaamd liefde.

Je hebt geïnvesteerd in zorgen en angst. Nu, draai zorgen en angst om in liefde. Zorgen en angst zullen verdwijnen. Houd je oog gericht op liefde. Liefde is jouw gevestigd belang. We spreken, natuurlijk, van liefde vanuit je hart en niet liefde naar je hart toe. Van je hart is de richting van liefde dat moet jouw richtpunt zijn. Volg die koers van de stralen van liefde vanuit je hart.

Je hart is een zon. Net als de zon in de lucht, is zijn aandacht op wat het geeft. Wat kan de zon in de lucht vragen? Zijn doel is om stralen te geven, en dat is alles wat de zon weet. De zon van je hart is hetzelfde. Zijn doel is om te geven.. Ontvangen is onbeduidend. Ontvangen is niet de hoofdzaak.


Natuurlijk als jouw bewustzijn groeit, onderscheid je date r geen scheiding is van geven en ontvangen. Voor Onze doelen hier, hoewel, scheiden We geven en ontvangen. Het maakt uit dat je je focust op geven.

Het is iets om deze morgen je af te vragen: "Welke zegeningen zal ik vandaag ontvangen?" Het is iets anders om je af te vragen: " Welke zegeningen ben ik bevoorrecht om te geven vandaag? Welke hoek of straat van de wereld zal ik verlichten? Welk hart zal sneller slaan vanwege een gedachte van mij? Welke vriendelijkheid zal mijn hart doen vandaag dat de trilling van de wereld zal optillen?"

Denk je nou werkelijk dat deze aanpak niet relevant is? Denk je nou werkelijk dat liefde als een verkiezing is, en je eigen stem telt niet mee?

Jouw stem voor liefde uitgestrooid vanuit je hart kan het tij keren. In ieder geval, het keert het tij voor jouw hart. Naar welk kanaal draai je jouw hart toe? En dan zullen anderen hun harten samen laten gaan naar die van jou.

In de afwezigheid van gedachten over iets terugkijken van jouw liefde, zul je weten dat jouw liefde bedoelt is om een gift te zijn die je geeft. Het is hetzelfde als jouw wedden op Mij, geliefden, in plaats van iets anders. Het is wedding op de waarde van liefde. Het is ook een verzekering aan jezelf.

Als je liefde geeft, zal het watermerk van jezelf omhoog gaan. De meer liefde je oefent, des te meer zal je hart gevuld worden met liefde. Dit is de wet van het universum. Dit is de wet van overvloed. Je begrijpt dit niet: Hoe kan jouw tank gevuld worden als je iemand anders zijn tank vult?

Je kan zweren dat je het tegenovergestelde hebt gezien. Je mag zweren dat zij aan wie jij hebt gegeven, genomen hebben van jou. Je mag zweren dat je om niets hebt gegeven . Zweer wat je wilt, er is een hart in het universum dat is verlicht vanwege de liefde die jij hebt geven, omdat je liefde gaf zonder te vragen, omdat je de dingen vanuit je hart gaf zonder om betaling te vragen, niet vooruit en niet later door een rekening.

Neem vandaag een karig portie van liefde vanuit je hart, en laat het ergens vallen. De volgende keer een grotere hoeveelheid. Het doet geen pijn. Je zult niet ervan verstoken voelen. Heb het idee dat je eigenlijk anoniem liefde moet geven zonder de gedachte dat je iets terug moet krijgen.

Je zult niet geven tot het pijn doet. Je geeft omdat het geen pijn doet. Je geeft liefde als een gebaar van goede wil. Liefde vermenigvuldigt in je hart is niet een aftreksel! Maar probeer niet de keren te tellen. Laat je liefde gewoon vloeien vanuit je hart net als een miljoen bloemblaadjes, door de wind geblazen en neerkomend in de onderste hoeken en rondingen van wachtende harten.

vertaald door: