Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 mei 2017

Heavenletter 1765: Droom Je Dromen / Geplaatst 4 mei 2017

Droom Je Dromen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 4 mei 2017 

God zei :

Ik spreek van dromen van het hart. Je dromen zijn net als geplante bloemen. Je moet ze planten zodat ze kunnen groeien. Je hart is de aarde. Je blijdschap of verbeelding geven ze water. En dan komen er knoppen en bloeien ze alsof ze alleen zijn.

Een droom is een idee. Laat je ideeën de bladeren zijn van een boom. Er zijn veel bladeren aan een boom. Zie hoe het zonlicht aandacht aan de bladeren geeft en er doorheen schijnt.

Je bent geboren om te dromen. Jouw dromen zijn geen fantasie. Ze zijn een realisatie dat jij groeit naar iets wonderbaarlijks.

Je dromen kunnen door stenen muren gaan. Ze kunnen van het hoogste gebouw springen. Dromen zijn niet bedoeld om mee te stunten of weg te duwen. Ze zijn bedoeld om te floreren.


Dan zul je zeggen:"Maar dromen zijn van de toekomst. Ben ik niet geacht om in de huidige moment van eeuwigheid te leven?

Leven in het huidige moment van eeuwigheid. Laat je ideeën aankomen in het heden. Droom in de huidige tijd. Net zoals je jezelf zou kunnen zeggen, " Ik ga zitten op de bank," en dan ga je zitten op de bank.

Het is gewoon om in het heden te leven. Het is niet iets dat je aan jezelf moet opdragen. Als je een waakhond wordt die in het heden leven, dat ben je niet aan het leven in het heden.

Zo is het met grote goedkeuring dat je gaat dromen. Je dromen zijn net notities die je vastpint op je kalender. Je dromen zijn iets dat je voorbij gaat. Je moet onthouden dat dromen uitkomen. Dromen zijn eerbaar, en je wilt ze eren, je dromen en iemand anders zijn dromen. Dromen zijn niet vergezocht. Dromen zijn jouw manier om een hoger beroep op jou te doen. Je moet een hoger beroep op jezelf doen. Je moet het verlangen. En je kunt het net zo goed gewetensvol verlangen.

Dromen zijn eerlijker dan feiten. Feiten is verzameld stof. Dromen zijn verzamelde waarheden. Pak je dromen op. Ze zijn op je pad gegooid en dus pak je ze op. Ze zijn niet om te negeren of om weg te drukken.

Eer je dromen. Ze zijn de vlaggen van het leven. Ze zijn lichten om je pad te verlichten. Welke kleur hebben je dromen? Ik zag dat jouw dromen van goud waren. Ik praat over dromen die voorbij het verzamelen van goederen en nieuwe schoenen. Het is prima om te dromen van nieuwe schoenen, en toch wil je dromen van rijkdom voorbij het lichamelijke koninkrijk. Dromen van een bankrekening vol geld te verzamelen zijn dromen die te kort zijn voor jou.

Droom om van deze bankrekening uit te geven. Droom van alle gezichten die oplichten door jouw gulheid. Droom voorbij dat. Droom van al het goede dat je zult doen, en hoe het voelt om een gever te zijn. Droom van delen. Droom ervan om in de schatkisten van de hemel te scheppen en overal grote rijkdom uitstrooien.

Droom van dromen. Droom van een grote droom die naar jou reikt, op dezelfde manier als iemand die een bal naar je gooit in het zwembad, en die je natuurlijk vangt. Heb meer dromen dan dat je weet wat je er mee moet doen. Laat ze zwemmen naar jou toe net als een heleboel regenboogvissen in een stroom. Laat ze door het water heen en weer bewegen. Buig naar beneden en vang er een. Er zijn vele manieren hoe je gelukkig kunt zijn. Kies er een vandaag. Morgen kun je een andere kiezen, of je kunt je ogen hebben op een grote zalm en laat het naar jou toekomen.

Droom voor Mij, geliefden. Droom Mijn dromen. Droom van Mijn droom die uitkomt.

vertaald door: