Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 mei 2017

Heavenletter 1764: Dek de Tafel / geplaatst 3 mei 2017

Dek de Tafel
Brief uit de Hemel
geplaatst 3 mei 2017
God zei :

Maak je niet ongerust. Wees niet bang. Laat liefde over je leven vorderen. Hebben niet ongerustheid en angst je bij de neus genomen? Ze zijn zeker jouw aandachtspunt geweest. Waar jij je op focust, word je. Wat wil je worden? Focus daar op. Droom het, en het zal gebeuren. Natuurlijk komt het uit wanneer je droomt. Als je droomt dat je een prinses wordt, spring je in het bewustzijn van een prinses. Of prins. Of oorlogophitser. Hoe je ook jezelf ziet, dat is hoe je jezelf presenteert. Nu, dan, zie jezelf zoals je zijn wilt, en zo zal je worden.

Je dromen voelen is niet smachtend denken. Het wordt gereed gemaakt. Het is het veld aan het omploegen. Het is de zaden aan het planten. En dan moet de natuur zijn weg gaan.

Dit is niet bedacht of andere dingen op jezelf te plakken. Een koninklijk gewaad aantrekken of diadeem opzetten maakt jouw geen Koningin of Koning. Je dromen voelen is simpelweg de extra´s wegdoen en teruggaan naar je prachtige Zelf. Het is aan het uitzoeken wie je eigenlijk in de eerste plaats bent en wat bedoelt is om jouw te onthullen tijdens je verblijf hier op Aarde.

Droom je dat je een zwervende dief bent? Dan zal je dat worden.
Droom je ervan dat je helemaal Mijn kind bent en leeft in overeenstemming met Mij? Als dat je droom is, zal alles in de natuur vibreren in harmonie met jou. Al je cellen zullen zullen op een lijn komen. Je DNA zal glanzen in overeenstemming met jouw droom. Er is niets anders te doen voor de natuur dan jou te steunen.

Als je steeds jezelf ziet als mindere, dan Mijn geliefd kind, zal je vibreren in overeenstemming met jouw visie. De natuur zal ook al jouw dromen steunen.
Visie is een van de meest belangrijke dingen die je hebt, geliefden. Je bent niet bedoeld om naar je voeten te staren. Je bent bedoelt om omhoog te kijken naar de lucht en de maan en de sterren en jezelf daar te zien reflecteren. Je bent bedoelt om op te kijken. Je bent bedoelt om te turen naar wat nu ongezien is. Het is zichtbaar maar ongezien. Richt je ogen naar wat bedoelt is en wat jouw bestemming. Zie het voor je er komt..

Je dromen en verlangens dienen een groot doel. Ze zijn de brandstof die jou lanceren. Droom eerst.

Nu er is bewustzijn en er is onbewustheid. Er is besef en onbesef.
Als je niet van jezelf een groter beeld voor je geest kan halen, haal dan de vibratie van blijdschap. Ga naar het gevoel, en je zult een gelijkwaardige reactie krijgen.

Soms wacht je tot er een ridder op een wit paart verschijnt. Geliefden, jij bent de ridder op een wit paard. Verschijn aan jezelf. Red jezelf. Ga van een droom naar een ander. Wees de held. Wees heldhaftig en durf dat te dromen wat je hart begeert. Er moet een plaats van bestemming zijn in je verstand, hoe zul je er anders komen? Natuurlijk, soms ga je rustig en vind je jezelf daar waar je wilt zijn. Speel de kansen in jouw voordeel. Zet een sterretje op de plaats waar je naar toe wilt gaan.

De meest ondenkbare droom kan ook uitkomen. Wees er zeker van dat er aan je dromen gedacht wordt.

Je denkt aan wat je vanavond wilt eten! Je ziet het voor je. Je gaat naar de winkel. Je koopt het. Je komt thuis. Je maakt het klaar. Terwijl het kookt, dek je de tafel.

Dek de tafel goed, geliefden. creëer goed de achtergrond voor dit heerlijke eten dat je klaargemaakt hebt en dat toch zelf kookte.

Wanneer de bel gaat om jou te vertellen dat het eten klaar is, is alles wat je moet doen is serveren en gaan zitten om het te eten.

Als je in een krot woont, dek de tafel met zoveel zorg als je een banket in een paleis zou doen. Zelfs als jouw tafelzilver plastic is, dek de tafel alsof jouw servies goud was.

vertaald door: