Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 1 mei 2017

Heavenletter 1762: Net of er overal Gouden Maanstralen zijn / Geplaatst 1 mei 2017

Heavenletter 1762:
Net of er overal Gouden Maanstralen zijn
Brief uit de Hemel
Geplaatst 1 mei 2017

God zei:

De wereld is rond. Het draait rond en rond, een cirkel van liefde. Liefde breidt zichzelf uit en barst in de vorm van de wereld. De wereld is een ronde liefde. De liefde die de geopenbaarde wereld heeft geschapen is nog steeds aan het uitbreiden. Welke wereld zal jij scheppen als liefde uit jouw hart barst? Wat kan liefde niet scheppen?

Liefde kent geen grenzen. Grenzen komen niet binnen waar liefde is betrokken. Hoe kunnen de grenzeloze grenzen hebben? De grenzeloze springt op en laat zich overal vallen. Grenzeloze, het springt en springt en komt vanzelf overal. Het is voor altijd aan het springen. Het is in het binnenste van je hart geïnstalleerd, en toch stopt het daar nooit. Het legt voor altijd een claim op liefde en om het te verspreiden. Dat wat alles kan omsluiten en zelf ontsloten is. Liefde is een vrije geest. Dat betekent niet dat het nooit naar buiten kan komen. Het betekent dat het op alles en overal neer komt. Het is vrij om zichzelf te geven alsof liefde het enige was in de hele wereld, en dat is wat liefde is, en liefde gaat nooit uit de mode.


Liefde is een prachtig kind in de knop van een roos gehouden. Liefde is de roos dat zichzelf vasthoudt, de liefelijkheid voor iedereen aanbiedend. Wie bezit de geur van de roos? Niemand bezit het. Niet eens de roos, maar de zoetheid die van de roos voortkomt. Liefde is onzichtbaar maar het is niet heimelijk. De effecten van liefde zijn zichtbaar, zeker zichtbaar.

Als liefde de oceaan van het leven is, zwem er dan in. Speel aan de oppervlakte. Je wordt getrokken door de dieptes. En jij, die aan de oppervlakte peddelt, zwemt ook naar de dieptes. Er in en er uit ga je. Je bent als een miljoen sterren die barsten vanuit de zee!

Je weerkaatst groot licht. Het licht barst in schitterendheid terwijl je springt.
Waar kan je liefde mee vergelijken? Er is niets om mee te vergelijken. Dan kan het alleen vergeleken worden met zichzelf. Maar het is Eenheid! Waar bestaan aparte delen in Eenheid?

Naar wat zullen We Eenheid vergelijken? Vergelijk het met de schoonheid van een roos. Vergelijk het met alles dat je wilt, en het is vergelijken voorbij.

Niets kan boven de liefde staan. Niets kan het zien want liefde is de spiegelbeeld van zichzelf. Liefde heeft geen gezicht om naar te kijken. Liefde kan alleen maar liefde glanzen.

En dus, vandaag, gaat liefde door om zichzelf te verkondigen. Het gaat door zoals een danser danst. Wat anders kan een danser doen dan dansen? Wat anders kan liefde doen maar van hart tot hart springen? Wat anders is er mogelijk om in die universum van liefde te doen dan om te uiten?

Wat anders wil je uiten?
Vandaag, als liefde door gaat om zichzelf te uiten, ziet het bewijs van zichzelf. Liefde bestaat. het kan gehoord worden.

Je zal over liefde struikelen vandaag. Het zal je vangen. Het zal je als een gevangene vasthouden wat betekent je vrij te laten. Als een gevangene van liefde, ben je de meest vrije ziel in de wereld. Je bent vrij om ergens te gaan, en je kan alleen overal gaan. Je kan dansen in de straten, op de top van een berg, in de vallei. Je kan dansen op een kop van een speld en je kan dansen op de torenspits van een kerk. Er is geen plaats waar je niet kan dansen. Harten dansen in harmonie met jou. Jij zet het ritme, en voor je het weet, iedereen's voeten tikken en, onweerstaanbaar, wordt iedereen getrokken om op te staan en te dansen. Wat een refreinregel van liefde danst voor de liefde van het. Liefde kan niet in bedwang gehouden worden. Ze moet dansen. Ze moet springen, zichzelf uit elkaar spattend zoals gouden maanstralen overal heen.

vertaald door: