Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 mei 2017

Energie Golf die ons raakt en ieder van ons Transformeert / Door Jenny Schiltz / 26 mei 2017

Energie Golf die ons raakt en ieder van ons Transformeert
Door Jenny Schiltz / 26 mei 2017Pff! Kun je voelen dat die energiegolf ons echt raakt? Zoals gewoonlijk schijnen we ‘all over the place’ te zijn (= in verwarring) met hoe dit ons laat voelen – stoffelijke en emotioneel. Deze energie transformeert ons, niet alleen stoffelijk maar mentaal, bereidt ons voor op wat er komt. Onze taak is om het proces gewoon toe te staan om plaats te vinden en om ons best te doen om vrede en vreugde van binnen te vinden.

Het ergste voor mij zijn gewrichtspijnen geweest. Ze begonnen een paar dagen voordat de energie ons raakte zoals sommigen van ons schijnen te “voor-golven”. Mijn nek, schouders en ellebogen deden echt pijn en de volgende dag waren het mijn heupen, knieën en enkels. Gelukkig is de gewrichtspijn voorbij gegaan, maar wat niet zo was, was dit gevoel van een gekooide tijger te zijn. Ik voel die opwinding door mijn lichaam gaan maar die heeft een ongeruste ondertoon erbij. Ik ontdek dat ik gewoon buiten wil zijn en in de zon. Beweging is ook echt belangrijk en omdat het moeilijk is om aan beweging te denken als je lichaam pijn doet – het kan echt helpen om de energie DOOR je heen te laten gaan.

Anderen beleven vermoeidheid, opgeblazenheid (wat net zo leuk is), hoofdpijnen, rugpijn, het opschieten van chronische zaken en heel veel ringtonen in de oren.

Ongerustheid en depressie zijn gewoon in die energie versnellingen zoals slechte dromen. Je ruimt gewoon intense, intense programmeringen op. Sommigen ruimen zelfs apocalyptische tijdslijnen op. Ga nergens aan vast zitten voor wat er nog komt, kijk er gewoon naar als het opkomt en laat het los. Als we er aan gaan vastzitten, laten we het niet meer vertrekken en in feite scheppen we koorden om er aan vast te zitten voor wat “het” is, en houden het dan stevig bij ons.

Mij was verteld dat deze energie ‘luchtdruk’ ons allen meer ontvankelijk maakt voor de buitenste energie invloeden. Dit kan tv zijn, sociale media, alle elektronica en zelfs mensen. Maar het werkt op twee manieren en we zijn gewoon ontvankelijk voor de energie invloeden van de wind, de zon, van planten en zeker van lachen. Sta toe hoe je emotioneel voelt om te bepalen wat goed voor je is. Voor sommigen die een film kijken is het volmaakt en voor anderen is het gaan wandelen wat de ziel verzacht.

Ik weet dat velen van jullie vermoeid zijn en willen dat dit eindigt. Ik wil dit niet met suiker glad maken en zeggen dat het spoedig zal eindigen, want dat is niet zo. Maar, we worden sterker, het lichaam waardeert zich op en we leren, en dat maakt de dingen gemakkelijker. Degenen die pas beginnen met dit proces worden aangeraakt door dingen die iemand die er al een tijdje mee bezig is, er nog niet naar knipt met zijn ogen. De sleutel is om een stap terug te zetten en te zien hoe je bent gegroeid en veranderd. Laat die kennis je kracht geven om door te gaan.

Het hart chakra en de solar plexus worden vastgenageld op het moment en ons wordt gevraagd “Kun je in je kracht stappen en in je hart blijven?” Dus ons worden gebieden getoond waar we niet in staat toe zijn geweest, waar we moeten corrigeren en onze levens aanpassen. Ons wordt getoond waar we nog oordeel vasthouden, gebrek en twijfel. Word de waarnemer en merk wat er wordt getoond alsof je iemand anders zijn leven ziet – op die manier kun je zien wat verandering nodig heeft, toevoeging of behoeftes die weg lopen zonder oordeel.

Hieronder is een video van Steven North en ik bespreek de energiegolf en manieren om met de veranderingen om te gaan die plaats vinden. Steven heeft ongelooflijk werk gedaan met Hart Activatie-muziek die in de frequenties en kristallen ligt ingebed om ons te helpen ons te openen en ons te verbinden. Kijk naar sommige van zijn aanbiedingen door here te klikken.

Ik zend jullie allen zoveel LIEFDE en ONDERSTEUNING als we doorgaan op onze reis. Serieuze dank aan jullie die dit werk delen. Het betekent de wereld. <3

Jenny

For information on having a session with Jenny Schiltz please visit Information on booking a session or to book directly go to jschiltz.appointy.com 

Click here for information on assisting your integration, click hereRecovering from soul loss

Join the Facebook page to keep up to date on the energies and offers Channeling the Masters