Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 mei 2017

De Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie over Replicators /2 mei 2017 / door Steve Beckow

De Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie over Replicators
2 mei 2017 / door Steve Beckow

Tijdens mijn onderzoek kwam ik een artikel over replicators tegen, uit Sheldan Nidle's bronnen.

De boodschap zit boordevol informatie en is veel gedetailleerder dan de meeste behandelingen van het onderwerp. Het verdient herlezen te worden als je het niet al hebt gezien.

Ik herplaats het  als relevant op een tijdstip dat replicatoren naar verluidt in ontwikkeling zijn voor massafabricage.7 Eb, 15 Kank'in, 5 Caban

Selamat Jarin! Wij komen met meer informatie over wat er nu in jullie wereld gebeurt. Deze laatste fase van de pogingen van jullie duistere Cabal om het onvermijdelijke te voorkomen is zich aan het afwikkelen. Wij zijn bezig met het formuleren van de voorstellen die de eerste overeenkomsten tussen de nieuwe waarnemende regeringen en dit eerste contactteam moeten vertegenwoordigen en we selecteren de manschappen die ons bij deze eerste vergaderingen het beste kunnen vertegenwoordigen. We maken gebruik van de kennis die vanuit onze observaties door de tijd heen over jullie verzameld is, om een drie-stappenplan samen te stellen dat deze nieuwe overheden onze aanwezigheid formeel kan laten presenteren.

Wanneer dit eenmaal gedaan is zijn we van plan om onze eigen aankondigingen te doen, zodat jullie ons rechtstreeks kunnen leren kennen en waarom we hier zijn. Het eerste contact kan dan op een meer normale manier plaats vinden. Wij willen jullie een serie technologieën geven die gemakkelijk aansluiten bij de apparaten die door de waarnemende  regeringen openbaar gemaakt worden. Onder de voorwaarden van een uitwisselingscontract  ontvingen de “duistere projecten” directoraten van jullie geheime regering een aantal apparaten van leden van de vroegere Anchara Alliantie.


Deze technieken kunnen de manier veranderen waarop jullie wetenschappers en hun achterhaalde structuren het functioneren van jullie werkelijkheid beschouwen. In feite is jullie wereld door hun uitspraken over wat mogelijk is en wat niet, ernstig beperkt en deze verouderde grenzen moeten uitgebreid worden om concepten op  te nemen als donkere energie en donkere materie, alsook bredere begrippen van wat “fysiek” en “spiritueel” vertegenwoordigt.

Naarmate jullie deze nieuwe concepten in jullie wereldbeeld beginnen te integreren, worden jullie vatbaar om ideeën die vroeger bizar leken, in overweging te nemen. Dit is wanneer onze technologie zinnig voor jullie begint te worden. Wij verblijven in een heel andere sfeer dan jullie en we willen jullie iets van onze werkelijkheid laten ervaren. Dit stelt jullie in staat om beide werelden met elkaar te vergelijken en er van te genieten hoe gemakkelijk het is om alles wat wij jullie te bieden hebben voor jullie geschikt te maken en toe te juichen. Onze technologie kan de eerste peiler vormen van een brug tussen ons en de tweede peiler zal jullie groeiende bewustzijn zijn. Bewustzijn is fundamenteel omdat onze instrumenten gericht  zijn op telepathie en telekinese en op de wederzijdse wisselwerking die dit tussen onze instrumenten en ons verschaft.

Vanuit ons perspectief gezien is er geen echt onderscheid tussen onze technologie en onszelf. Of het toestel nu een schip, een transportmiddel of een replicator is; allen zijn levende entiteiten die hun bewuste potentieel samenvoegen met dat van ons om iets te creëren. Dit iets kan een reisje door het universum zijn, de uitvinding van een bijzonder instrument dat het leven vergemakkelijkt, of eten!

Het punt is om je voorbij jullie huidige denkbeeld te verplaatsen, dat er levende en niet-levende toestanden zijn. Jullie planeet en jullie Zon zijn levend! En wanneer jullie vorderen in de wetenschappen van de nanotechnologie, de nanobiologie en kunstmatige intelligentie, zullen er vast en zeker nieuwe definities van perceptievermogen aan de orde komen. Wat wij doen is deze concepten aanzwengelen en hun potentieel aantonen. Het toepassen van een technologie als de onze hangt af van jullie nog steeds onaangesproken bewustzijnsschakel en ons doel is om dit nu slapende vermogen in jullie op te wekken, omdat dit een van de opstapjes vormt op jullie weg naar volledig bewustzijn. Dan, wanneer jullie je technieken combineren met die van ons, gebeurt er iets schitterends.

De bezigheid van het oefenen hoe onze apparaten te bedienen heeft het effect van het versterken van jullie levenskrachtveld. Veel apparaten “verworven” door jullie geheime regering en van achter naar voren geconstrueerd zijn, hebben een vergelijkbaar effect. Wanneer jullie bekwaam worden in hun gebruik, zullen jullie je er van bewust worden dat jullie een aantal onmetelijke verborgen talenten bezitten, waar wij eerder op gezinspeeld hebben. Deze talenten zijn restanten van jullie vroegere volledig bewuste wezen en wanneer jullie eenmaal je voeten op dit pad gezet hebben, is het feit ontkennen dat jullie grotere Wezens zijn dan jullie op dit moment geloven, onmogelijk. We hebben er tot nu toe van afgezien om jullie deze technologieën openlijk te onthullen want om dit ethisch te doen zou een vredelievende en samenwerkende omgeving vereist hebben om hoe dan ook nuttig voor jullie te zijn. Dit is waarom we wachten totdat jullie nieuwe regeringen jullie samenleving voorbij oorlog en agressie geloodst hebben. Wanneer zich eenmaal wereldwijde samenwerking gevestigd heeft, kunnen we een hele klots technologieën uitleveren die voor jullie de kaders vormen van een nieuwe spirituele wetenschap.

Het creëren van deze nieuwe wetenschap maakt het voor jullie mogelijk om jullie werkelijkheid waar te nemen in een nieuw licht. Spirituele wetenschap verplaatst jullie naar een wereld die de geschilpunten rondom je heen achter zich laat. Jullie kijken anders naar het concept van bewustzijn en jullie vraag naar waarheid neemt een diepere betekenis aan. Deze plotselinge uitbreiding van jullie waarneming brengt jullie dichter bij jezelf en jullie beginnen het belang te begrijpen van je eenheid met de hele Schepping en het belang van persoonlijke soevereiniteit. Jullie kunnen ook beginnen te zien waarom het eerste contact zo’n centrale rol speelt in jullie reis naar volledig bewustzijn. Wij zijn hier om jullie kennis te laten maken met duizelingwekkende vooruitzichten en om jullie te helpen ze tot stand te brengen. Vandaar, het eerste contact is de katalysator die jullie in staat stelt om jullie volledig potentieel te herwinnen en om jullie wereldwijde samenleving in een staat van gezondheid te brengen. Van daaruit kan jullie wereld gemakkelijk veranderen naar een volledig functionerende galactische samenleving.

De Galactische samenleving is een perfect samenwerkende omgeving voor volledig bewuste personen. Deze voorziet in een ondersteunende structuur die jullie helpt openbaren wie jullie zijn en om jullie talenten volledig te ontwikkelen; ze ondersteunt creatieve oplossingen voor uitdagingen van de samenleving en motiveert haar leden om doorbraken te maken om hun levensdoel te volbrengen. Ze ondersteunt een betekenisvolle wisselwerking met jullie planetaire bescherming en met jullie innerlijke spirituele verplichtingen. Deze vorm van samenleving levert ons grote persoonlijke en creatieve voldoening terwijl tegelijkertijd het verschaffen van herkenning en goedkeuring een hartverwarmend gevoel van groepseenheid oplevert. De Galactische samenleving viert iedere dag haar individualiteit alsook haar verplichtingen en verantwoordelijkheden betreffende lichamelijkheid, de spirituele gebieden en voor elkaar. In dit opgewekte netwerk van wederkerigheid vinden we onze ware identiteit en onze unieke paden naar verlichting.

Het zich openbaren van de waarheden van ieder leven is de bestaansreden van de Galactische samenleving. Hier wordt een vrede gevonden die creativiteit bevordert en levendig welzijn ondersteunt en je wordt omringt door een ware overvloed van interne en externe ondersteuning. Wij genieten van onze rituelen en van de betekenisvolle tijd die we doorbrengen met onze spirituele en fysieke raadgevers. Wij leven lange en nuttige levens, duizend jaar en meer en aan het einde vertrekken we als Licht in een speciale ceremonie met onze raadgevers. Voordat we gaan bekijken we ons leven vele keren opnieuw om te begrijpen hoe dit in verband staat met al onze andere levens. Na onze overgangsceremonie gaan we naar Lichtplaatsen en nemen een ander serie verantwoordelijkheden op ons aan de Schepper en aan onszelf en dit vestigt zich voor de levens die komen gaan.

Voor ons is jeugd heilig. Wij plaatsen onze kinderen in een beschermend omhulsel van ondersteuning die hen vormt en van jongs af aan hun talenten en hun uniciteit naar buiten brengt. Wij onderschrijven diepgaand de kracht van Liefde en bemoediging en onze kinderen worden omgeven door diegenen die de invloed van vorming begrijpen. Ze worden ondergedompeld in een eindeloze oceaan van kennis en wijsheid, waarin ze worden aangemoedigd voort te peddelen op wilskracht, ieder naar zijn eigen innerlijke richting. Alle talenten worden gebillijkt en gerespecteerd door de kleine schil waarin ze wonen en alle leden zijn feitelijk familieleden van ieder kind en werken heel graag met hen als dat nodig is. Zodoende groeit ieder kind op met een gezonde motivatie om zijn individualiteit uit te drukken en om zijn gemeenschap en de Schepper te dienen. We zijn trots en toch nederig om goddelijke dienstbaarheid als onze grootste vreugde te verklaren!

Vandaag stipten we een paar aspecten aan van de wonderlijke aard van een Galactische samenleving. Wij komen naar jullie toe in goddelijke dienstbaarheid zowel als mentoren als ook jullie liefhebbende ruimtefamilie. De Hemel en jullie goedertieren spirituele familie voegen zich hierin bij ons en we kijken met groot enthousiasme uit naar de feestelijkheden die onze hereniging zal opleveren. Weet Geliefden, dat in het diepste van jullie Harten ontelbare voorraad en nooit eindigende Voorspoed van de Hemel zeker van Jullie zijn! Zo Zij Het!

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Ben Een! en Ben in Vreugde!)

Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA

Voicemail: 808-573-3110 | E-mail: info@paoweb.com | Website address: www.paoweb.com

Vertaald: Sjra