Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 mei 2017

De Raad: Noem Het Jullie Boeggolf / 4 mei 2017 / Ron Head

De Raad:
Noem Het Jullie Boeggolf
4 mei 2017 / Ron Head

Vandaag zullen we een omweg maken van onze normale onderwerpen, om jullie aandacht te vestigen op iets dat jullie doorstaan zonder je er zelfs bewust van te zijn. Want als jullie je er eenmaal bewust van zijn, zullen jullie ontdekken dat jullie al goed zijn voorbereid om er mee om te gaan.

Kort geleden hebben zich enige meer dan normale energieschommelingen voorgedaan waarin jullie zijn ondergedompeld. Sommigen van jullie zien deze, sommigen voelen die en velen zijn er zich enkel bewust van omdat we er zo vaak over spreken. Maak jullie hierover geen zorgen, omdat het zeker zal veranderen.

Dit kan voor sommigen van jullie een probleem zijn. Vreemd genoeg, hoe gevoeliger jullie zijn, hoe meer dat dit een probleem zou kunnen zijn. Het zou in tijden van verminderde intensiteit een verlies aan focus en intentie bij jullie kunnen veroorzaken. Dit zou “ongelukken” kunnen opleveren die jullie normaal gesproken niet zouden overkomen.

Welnu, de oplossing hiervoor is heel eenvoudig. Egaal wat jullie reeds doen om jezelf in een staat van hoger bewustzijn te houden, doe het meer bewust en weloverwogen. Jullie kunnen bescherming plaatsen rondom jezelf en rondom jullie geliefden, jullie kunnen een dagelijkse meditatieoefening doen – zoals we zeiden – om het even wat jullie doen. Sommigen van jullie doen een beroep op beschermende krachten in de spirituele gebieden. Jullie zullen ons gereed vinden en bereidwillig om te helpen. Maar doe dit met focus en intentie. En blijf gedurende jullie hele dag bewust.

Jullie komen feitelijk in botsing met de weerstand die jullie collectieve stijging in vibratie veroorzaakt. Noem het jullie boeggolf. Eenvoudig uitgedrukt,  gelijke en tegengestelde reacties zijn niet alleen maar fysieke kwesties in jullie universum.  En aangezien het stoppen van jullie proces niet wenselijk zou zijn, schijnt het verdubbelen van jullie inspanning wel de oplossing te zijn.

Moge de zegeningen en de onvoorwaardelijke Liefde van de Schepper jullie in overvloed toebehoren.

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE. A third book is being compiled now.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

Vertaald: Sjra