Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 7 mei 2017

Dagtekst van Zondag 7 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 7 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De geuren die de zielen van de rechtvaardigen verspreiden trekken hemelse entiteiten aan -

"In de heilige boeken wordt gezegd dat de zielen van de rechtvaardigen aangename geuren verspreiden tot vreugde van de Heer en de hemelse entiteiten. En het is een realiteit: de ziel van een rechtvaardige ademt een heerlijke geur, en deze geur trekt de engelen aan en trekt ook de Heilige Geest aan. De Heilige Geest daalt alleen af in een ziel waarvan hij de geur kan opsnuiven.

Daarom is het zeer belangrijk voor ons om erin te lukken, door middel van ons spirituele werk, de kwaliteit van de geuren, dat wil zeggen de emanaties van onze psychische lichamen, te verbeteren. Niet zozeer om mensen aan te trekken, maar om vrienden van de onzichtbare wereld aan te trekken. Waarom hen deze vreugde niet bieden? Je zegt dat je wierook brandt ... Dat is goed, maar het is niet genoeg. Als je engelen wil aantrekken, is het inwendig dat je moet leren om de aangename geur van zuiverheid, van heiligheid ,te verspreiden."