De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 7 mei 2017

Dagtekst van Zondag 7 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 7 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De geuren die de zielen van de rechtvaardigen verspreiden trekken hemelse entiteiten aan -

"In de heilige boeken wordt gezegd dat de zielen van de rechtvaardigen aangename geuren verspreiden tot vreugde van de Heer en de hemelse entiteiten. En het is een realiteit: de ziel van een rechtvaardige ademt een heerlijke geur, en deze geur trekt de engelen aan en trekt ook de Heilige Geest aan. De Heilige Geest daalt alleen af in een ziel waarvan hij de geur kan opsnuiven.

Daarom is het zeer belangrijk voor ons om erin te lukken, door middel van ons spirituele werk, de kwaliteit van de geuren, dat wil zeggen de emanaties van onze psychische lichamen, te verbeteren. Niet zozeer om mensen aan te trekken, maar om vrienden van de onzichtbare wereld aan te trekken. Waarom hen deze vreugde niet bieden? Je zegt dat je wierook brandt ... Dat is goed, maar het is niet genoeg. Als je engelen wil aantrekken, is het inwendig dat je moet leren om de aangename geur van zuiverheid, van heiligheid ,te verspreiden."