Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 mei 2017

Dagtekst van Zondag 7 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 7 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De geuren die de zielen van de rechtvaardigen verspreiden trekken hemelse entiteiten aan -

"In de heilige boeken wordt gezegd dat de zielen van de rechtvaardigen aangename geuren verspreiden tot vreugde van de Heer en de hemelse entiteiten. En het is een realiteit: de ziel van een rechtvaardige ademt een heerlijke geur, en deze geur trekt de engelen aan en trekt ook de Heilige Geest aan. De Heilige Geest daalt alleen af in een ziel waarvan hij de geur kan opsnuiven.

Daarom is het zeer belangrijk voor ons om erin te lukken, door middel van ons spirituele werk, de kwaliteit van de geuren, dat wil zeggen de emanaties van onze psychische lichamen, te verbeteren. Niet zozeer om mensen aan te trekken, maar om vrienden van de onzichtbare wereld aan te trekken. Waarom hen deze vreugde niet bieden? Je zegt dat je wierook brandt ... Dat is goed, maar het is niet genoeg. Als je engelen wil aantrekken, is het inwendig dat je moet leren om de aangename geur van zuiverheid, van heiligheid ,te verspreiden."