Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 mei 2017

Dagtekst van Woensdag 31 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 31 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Liefde moet beleefd worden in vreugde en in het licht -

"Kan men, of moet men zelfs blijven houden van een persoon, die op een gegeven moment oneerlijke standpunten inneemt en zich onwaardig gedraagt? Veel mannen en vrouwen hebben zich deze vraag moeten stellen. Natuurlijk, de liefde die ze hebben voor een persoon, brengt in bepaalde gebieden subtiele effecten teweeg, die deze persoon ten goede zullen komen en uiteindelijk invloed kunnen hebben maar aan de andere kant is het niet zo goed voor hun psychisch evenwicht om in het hoofd en in het hart te blijven zitten met iemand, die door een verkeerde richting in te slaan, bezig is een publiek gevaar te worden.

Liefde moet beleefd worden in vreugde, in het licht. Als je voelt dat deze man of deze vrouw je liefde echt niet meer verdient, blijf er dan niet hardnekkig aan vasthouden, er zijn zoveel wezens op aarde die het wel waard zijn, bekenden en onbekenden! De hoofdzaak is dat je nooit stopt met liefhebben, want het is de liefde die je in leven houdt."