Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 12 mei 2017

Dagtekst van Vrijdag 12 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 12 Mei 2017 
door Omraam Mikhael Aivanhov

De sporen die we overal waar we gaan
achterlaten -

"Overal waar we gaan, op alle mensen en dingen die we aanraken, laten we sporen na. Er zijn boosaardige mensen waarvan men zegt dat het gras niet meer groeit overal waar zij hun voet zetten. En tenminste symbolisch is dat niet overdreven. Anderen daarentegen, die er slechts aan denken om de schepselen te verlichten, te bezielen, te verwarmen en te bevrijden, laten overal waar ze gaan zulke opwekkende en lichtende sporen achter, dat allen die na hen komen, zich plots verkwikt voelen.

Denk er dus aan, waar je ook bent, de beste wensen uit te spreken: “Dat allen die hier komen, geraakt mogen worden door liefde en broederlijkheid! … Dat zij het echte leven mogen ontdekken! … Dat ze kinderen van God mogen worden en werken voor de komst van zijn Rijk op aarde! …”


Overal in de stad of op het platteland, op straat of langs een weg, zegen in gedachten die straat of die weg. Vraag dat allen die daar voorbij komen, vrede, licht en hoop mogen ontvangen."