Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 mei 2017

Boodschappen van de Engelen Spiegeltje spiegeltje Ann Albers / 6 mei 2017

Boodschappen van de Engelen
Spiegeltje spiegeltje

Ann Albers / 6 mei 2017

Het leven op Aarde is een spiegel waarin je kijkt om zowel jouw waarheid als jouw illusies te zien. Als je schoonheid, goedheid, genade en inspiratie ziet, zie je de waarheid. Als je geweld, onbeschaamdheid, onwaarheden, enz. ziet, zie je de illusies. Als je ergens voor komt te staan in de 'buitenwereld' en het creëert een emotionele lading, wenkt het jouw om binnenin te kijken.

Stel bijvoorbeeld dat je een prachtige zonsopgang ziet en dat je jezelf in verwondering voelt. In waarheid ben je in verwondering van het licht in jezelf. Je ziet de reflectie van de schoonheid en het licht van het Goddelijke! Stel dat je een mooie bloem ziet. Je bewondert zijn delicate kracht. Op dat moment verbindt je je ook met jouw eigen delicate kracht en bewonder je het ook binnenin jezelf.


Omgekeerd, veronderstel dat iemand je niet leuk vindt. Dat betekent niet dat je gematigd bent of onvriendelijk bent, maar misschien voel je je onvriendelijk om van hen weg te lopen. Misschien neem je energetisch hun onvriendelijkheid voor lief omdat je het gevoel hebt dat het onvriendelijk zou zijn om hen af te wijzen of te verlaten ... zelfs met hun onvriendelijke gedragingen. Je bent onvriendelijk voor jezelf door te geloven dat je deze energie moet toelaten, en zij jouw spiegel zijn.


Het leven werkt voor jou. Alles wat zich aan jou presenteert, is een vibrationele-spiegel voor een energie diep binnenin die op zoek is naar groei naar groter licht. Als je de zonsopgang bekijkt of de bloem ziet, neem je ook een moment om de schoonheid en kracht binnen te erkennen. Je brengt dat licht naar de oppervlakte.


Als je het onvriendelijke individu voor je ziet, besef je, in plaats van je boos te maken, dat je boos wordt op jezelf omdat je onvriendelijk bent voor jezelf ... door hun energie toe te staan. Als je 100% doelmatig die energie uit zou sluiten of weg zou lopen, zou je helemaal niet boos zijn. Zij zouden voor je verschijnen zoals ze werkelijk zijn - een bang of boos kind. Je zou alleen compassie voelen. Opnieuw wil je je licht en waarheid naar het oppervlak brengen.

Erken en wees dankbaar voor de spiegels die het leven biedt. Iedereen zoekt alleen om jouw licht naar het oppervlakte te brengen, zodat je de liefde die je echt bent, kunt zien en zijn.

Bron: http://angelmessages.visionsofheaven.com

vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl