Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 mei 2017

Benjamin Fulford: Offensief van Khazariaanse maffia verliest stoom maar intrige op hoog niveau gaat door / 1 mei 2017

Offensief van Khazariaanse maffia verliest stoom maar intrige op hoog niveau gaat door
1 mei 2017 /Auteur: Benjamin Fulford

De oorlog van de mensheid om zichzelf te bevrijden van de Satanische Khazariaanse maffia regering gaat richting de laatste overwinning, maar een moeilijke laatste strijd ligt nog voor ons. De maand april zag een belangrijk offensief door de Satanisten op vele fronten maar, ondanks het veroorzaken van veel hinder, faalden hun pogingen om zowel een Derde Wereldoorlog te beginnen of om de controle te herwinnen over het financiële systeem van de wereld.

Niettemin, gaat de intrige op hoog niveau in Europa, Oost Azië, de VS het Midden Oosten en elders verder. Te midden van dit alles, was de Gezamenlijke regering van de VS in staat om een faillissement te vermijden en dit weer voor een paar maanden uit te stellen of, totdat de machtsstrijd op hoog niveau eindigt.

Een van de meest intense geheime slagvelden vorige week was Japan. NSA en CIA bronnen in Azië bevestigen beiden dat leidend Satanist Leo Zagami en zijn bullebakken in Japan waren onder andere zoekend naar een manier om een sarin gas aanval te plegen op de ondergrondse van Tokyo en hiervan Noord Korea de schuld te geven. Dat is waarschijnlijk de werkelijke reden dat Japan zijn ondergrondse tijdelijk heeft gesloten vorige week “als reactie op een Noord Koreaanse raket oefening.”

Gnostisch Illuminatie Grootmeester “Alexander Romanov” dook vorige week ook onder om een aanval op zijn leven door Zagami en zijn bullebakken te voorkomen, waarvoor NSA bronnen hem namelijk waarschuwden. Zagami antwoordde niet op deze beschuldigingen tot het moment dat deze nieuwsbrief openbaar werd.

Het andere ding dat aan de gang is in Japan is dat auto’s welke de Japanse Koninklijke familie vervoeren onder aanval hebben gelegen bij verschillende incidenten in de afgelopen dagen, volgens bronnen bij de rechter vleugel dicht bij de Keizerlijke familie. Deze aanvallen waren bedoeld om de Keizer te intimideren om zijn zegel te gebruiken om grote muntaandelen als wettig betaalmiddel toe te staan, zeggen de bronnen.

Deze aandelen zijn inclusief “super Petchilis welke werden gebruikt door de voormalige Republiek China om de infrastructuur van dat land op te bouwen,” volgens de geheime dienst bronnen van het leger van de VS. De laatste persoon die me een super Petchili liet zien was Leo Zagami.

De andere groep die de problemen oprakelt in het verre oosten deze dagen is de Franse tak van de Rotschild familie, zijn meerdere bronnen het over eens. De Franse Rotschilds zijn de belangrijkste aanstichters van de recente pogingen om een strijd uit te lokken tussen de VS en Noord Korea.

Dat is waarom de Franse Rotschilds de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong Un willen vervangen met een valse Kim Han Sol die door hen gecontroleerd wordt. Dat is waarom ze recentelijk de moord in scene zetten op een man die claimde Kim Jong Nam te zijn, de oudere halfbroer van Kim Jong Un en vader van Kim Han Sol.

Chinese regeringsbronnen, Japanse militaire geheime dienst en Aziatische geheime gemeenschapsbronnen bevestigen allemaal dat de Kim Jong Nam, die recent vermoord werd in Maleisië, niet de echte was en dat de Kim Han Sol die op Youtube verscheen kort na de veronderstelde moordaanslag ook een valse was. De echte Kim Jong Nam en zoon zijn op een veilige locatie in China, zeggen de Chinese bronnen.

De Rotschilds proberen wanhopig om hun handen te leggen op goud om zo een faillissement te vermijden en als gevolg hiervan verlangen ze naar de gigantische goud en andere minerale voorraden in Noord Korea. Dat is de werkelijke reden dat ze een proxy van hen aan de macht van dat land willen, zeggen de bronnen. Nu kunnen we alle plotselinge escalatie van bedreigingen tegen Noord Korea begrijpen.

Er is ook een sterke drang om Rothschild agent Taro Aso aan te stellen als Eerste Minister van Japan, zeggen Japanse rechter vleugel bronnen. Omdat Aso getrouwd is in de Franse tak van de Rotschild familie, zou een Aso regiem deze familie toestaan om hun regering over Japan opnieuw te doen gelden.

White Dragon Society bronnen zeggen dat ze geloven dat noch Rotschild man Aso nog Rockefeller agent Ichiro Ozawa toegestaan zou mogen worden om ergens dicht bij de post van Japanse Eerste Minster te komen. Aso is ook de verantwoordelijke persoon voor het inpikken van alle inkomsten uit deze nieuwsbrief, wat een voortgaande last is om mee om te gaan. Bedankt voor contant geld donaties.

Er was ook een hoop intrige met betrekking tot VS President Donald Trump, Chinees President Xi Jinping en een Chinese Rotschild agent met de naam van Guo Wengui. Guo werkte als een bijltjesman voor Xi Jinping hem helpend om rivalen uit de weg te ruimen binnen de Chinese regering, volgens Vietnamese bronnen. De bronnen stuurden de volgende twee foto’s van Guo, eentje met Jacob de Rothschild en een andere met de Dalai Lama.Guo is ook een lid van Donald Trump’s Mar-A-Lago resort in Florida waar Trump en Xi recent een top ontmoeting hadden. Guo wordt nu onderzocht door de Chinese regering wegens aanklachten voor omkoping en wordt gezocht door Interpol.


Bronnen bij de Aziatische geheime gemeenschap reageerden op deze informatie met het volgende commentaar: “We willen een nieuwe toekomst creëren en een nieuw tijdperk. Als de Rothschilds van de oude structuur het met ons eens zijn, geloven we in wederzijds succes maar, we zullen nooit onder hen dienen. Als Xi Jinping voor de Rotschilds werkt, dan zullen we onze steun voor hem terugtrekken.” De gemeenschap herhaalde ook zijn doel van “een wereld” verenigd in vriendschap.

De intrige rondom Trump en Xi Jinping is verbonden aan de huidige pogingen om grote sommen door Chinees denominatie goud ondersteunde aandelen, te incasseren. Een DIA bron zegt: “Deze Chinese aandelen zijn de sleutel voor de terugkeer van Chinees goud dat door de Federale Reserve Raad wordt vastgehouden sinds 1930. De Chinezen gebruiken de welvaartsfondsen om voor de aandelen te betalen welke dan de enorme voorraden Chinees goud zullen bevrijden. Als de cabal zijn handen heeft weten te leggen op een grote voorraad van deze aandelen zou het rampzalig zijn voor het creëren van een nieuwe valuta welke ondersteund wordt door goud.”

De DIA bron merkt ook op dat vorige week meerdere pogingen werden gedaan om enorme fondsen vrij te geven in het financiële systeem.

 “Dit vond allemaal plaats in [Washington] DC terwijl Trump een ontmoeting had met de NSA en Pentagon terwijl de CIA en FBI vorige week probeerden de geheime ontmoetingen te houden in Nieuw Zeeland met hun tegenpolen in de kroonlanden, Engeland, Canada, Nieuw Zeeland en Australië. De NSA chef werd niet uitgenodigd in Nieuw Zeeland en ik weet niet of de geheime dienst van de Marine daar vertegenwoordigd was,” beweren de bronnen.

 “De DIA bronnen merken op dat er twee wedijverende facties aan het werk lijken te zijn op het hoogste niveau van de Westerse macht. Het bestaan van deze facties werd ook bevestigd in nieuwsverslagen over de verkiezing van een nieuw hoofd van de Knights van Malta. De Knights van Malta zijn, aan de oppervlakte, een liefdadigheidsinstelling maar, sinds vele top Westerse leger en geheime dienst kopstukken knights zijn, vertegenwoordigd het in werkelijkheid een top is van de Westerse militaire macht.

In ieder geval beweren nieuwe verslagen dat de 72 jaar oude Italiaan Ciacomo Dalla Torre de Tempio di Snguinetto gekozen werd als een interim leider. De verslagen zijn het eens dat Dalla Torre een compromis was tussen de wedijverende Britse en Duitse facties in de orde.
 “De orde is verwoest geweest door interne strijd over het leiderschap waarbij Vaticaan intrige betrokken was en financiële misdaden werden onthuld door een recent uitgelekt intern document. Het document laat zien dat Albrecht von Boeselager, de kortgeleden weer aangestelde Grand Chancellor (GrootKanselier) betrapt werd bij een condoom distributie schandaal en actief betrokken was bij samenzwering om [voormalig Grootmeester Mathew] af te zetten. Festing stond in de weg bij een onetische financiële deal welke Boeselager en het Vaticaan financieel verrijkt zouden hebben,” volgens Christine Niles, M.St. (Oxon.), J.D. • ChurchMilitant 


Knights van Malta kiezen nieuwe leider terwijl Vaticaan probeert vete te begraven.


De Knights van Malta kozen op zaterdag een nieuwe leider in Rome in een poging om een bittere interne vete te beëindigen welke leidde naar een persoonlijke interventie van Paus Francis in de oude Katholieke ridder orde.

Dus weer opnieuw zien we pogingen om belangrijke denominatie aandelen te verzilveren op het hoogste niveau van de wereld macht. Het is een aardig goede gok dat Zagami en zijn Satanische factie van de P2 Vrijmetselarij lodge hier ook achter de schermen opereerden.
Dus crisisdiplomatie en pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen zijn allemaal verbonden aan deze pogingen om deze aandelen te verzilveren en dus de controle te grijpen over het financiële systeem van de wereld.

Maakt niet uit dat Pentagonbronnen zeggen dat ze de controle over de buitenlandse politiek hebben afgenomen van de Zionisten en oorlogszuchtige Neo-cons. “De militaire overname van Trump werd compleet toen het leger carte blanche kreeg en hij gedwongen werd aan 100 senatoren te zeggen geen oorlog te starten met Noord Korea of welke staat dan ook zonder een formele verklaring van oorlog, waardoor dit praktisch onmogelijk werd,” zeggen de bronnen.

 “[VS Secretaris van Defensie James] Mattis, [top generaal Joseph] Dunford trommelde alle senatoren op in het Witte Huis om hen te vertellen dat de buitenlandse politiek is uitbesteed aan het leger, niet aan Israël, en om de [Jared] Kushner, [Paul] Wolfowitz, [David] Petraeus, H.R. McMaster neocon factie te neutraliseren,” gaan de bronnen verder. Deze bronnen beweren dat Dunfords 2 april trip naar Irak met Mossad agent Jared Kushner het doel had om “de vijand dichterbij te houden.”

Een voormalig 2 sterren marine generaal heeft ook de leiding gekregen over de Geheime Dienst “om er zeker van te zijn dat er geen moord door de geheime staat of Mossad zal plaatsvinden,” zeggen ze.

Ze zeggen ook dat “Israëlisch hoer VN ambassadeur Nikki Haley misschien werd gechanteerd door haar overspel, en aan de teugels werd gelegd door [VS Secretaris van Staten] Rex [Tillerson] en werd verwijderd uit de NSC en Trump gaf zelfs een hint dat ze misschien zal worden ontslagen.”

Trump werd ook gedwongen in te binden bij het afpersen van geld van Zuid Korea onder het voorwendsel van het opstellen van Thaad raketten vanwege verzet van het Vaticaan, zeggen ze. Verder, merken de bronnen op dat de “Thaad raketten misschien niet werken zoals ze worden beschreven.”

Paus Francis berispte ook publiekelijk facties die probeerden een derde Wereldoorlog te beginnen door op te merken dat oorlog tussen het Westen en Noord Korea (d.w.z. Oost en West) alles zou vernietigen.”


Koreaanse Kim-Jong-Un-vernietig-alles-ballistische-raket
Paus zegt dat oorlog tussen Noord Korea & het Westen ‘ALLES ZOU KUNNEN VERNIETIGEN’ als de spanningen oplopen.


De leider van de Katholieke Kerk zei: “de mensheid vandaag de dag niet in staat zou zijn om een potentiële oorlog tussen twee landen te weerstaan terwijl “alles” ………zou kunnen zijn.
Bronnen uit de Illuminatie en andere machtscentra zijn het erover eens en bevestigen dat pogingen om een nucleaire oorlog te beginnen niet zullen worden toegestaan. Met andere woorden, in deze tijd, zal een opknappen van internationale instituten plaatsvinden door onderhandelingen, niet door middel van oorlog. In deze omstandigheden heeft de White Dragon Society zijn diensten aangeboden om te helpen om een win, win compromis te vinden tussen het Oosten en het Westen.

Vertaling: Lia