Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 9 mei 2017

Bang zijn voor Angst / Gechanneld door Brenda Hoffman / 8 Mei 2017

Bang zijn voor Angst
Gechanneld door Brenda Hoffman / 8 Mei 2017

Geliefden,

De tijd is voorbij voor jullie om datgene te internationaliseren dat niet langer meer is. Hoewel deze verklaring wellicht te breed lijkt, geeft het alleen aan dat jullie angsten vasthouden die niet meer van jullie zijn.

Voordat jullie onlangs jullie zuiveringen voltooid hebben, trokken jullie verborgen angsten, de sociale angsten aan die over de hele wereld razen. Omdat jullie in eerdere levens doorheen soortgelijke angsten moesten gaan, voelde jullie de noodzaak om opnieuw door die angsten heen te leven om ze te verwijderen. En zo hebben jullie ook gedaan.

De angsten die jullie nu ervaren, zijn jullie herinneringen, en niet de realiteit. Jullie hebben ooit die angsten ervaren en nu zijn jullie bang voor wat was, zelfs nu die angst niet langer verblijven in jullie lichamelijkheid of emoties. Het is een beetje als een gelukkige tijd die je opnieuw herbeleeft, en probeert terug te keren naar dezelfde gevoelens, maar je bent niet in staat dat te doen.


Jullie zijn verschoven ver voorbij  jullie 3 Dimensionale angsten en herinneringen. Wat overblijft is een schaduw van wat was maar nooit meer kan zijn. Een luchtspiegeling van wat vroeger was maar niet meer is.

Betekent dat dat jullie niet over de laatste politieke gebeurtenissen zouden moeten lezen of je geen zorgen moeten maken over wat er zou kunnen gebeuren als iets of iemand de onaangenaamste gebeurtenissen op Aarde herhaalt? Dat is jouw keuze. Maar die maatschappelijke stukken hebben weinig te maken met jou persoonlijk - een mistige angst voor wat er kan gebeuren is niet meer gegrond.

Jullie bewegen zo snel naar de 5e Dimensie en daar voorbij dat hetgeen wat pas dagen geleden was in jouw persoonlijke realiteit, niet meer is. Jullie rol is nu om jullie vreugde te ontdekken.

Maak je geen zorgen over mogelijke sociaal negatieve gevolgen als jullie je sociale angsten negeren, want anderen zijn bezorgd genoeg om die stukken ter harte te nemen gezien hun rol. Jullie rol is om jullie licht helder te laten schijnen - niet in de  rommel te blijven hangen die nu op zo veel manieren wereldwijd wordt getoond.

Velen van jullie hebben ons steeds opnieuw gevraagd wat jullie rol in deze overgang is. Sommigen van jullie hebben antwoorden ontvangen, maar de meesten van jullie blijven wachten op de GROTE ROL die de aarde zal redden.

Wat jullie vergeten zijn in jullie behoefte om iets goeds te doen, is dat jezelf zijn alles is wat nodig is. De nieuwe jij van de afgelopen dagen informeert jou op vele manieren dat jouw rol is jouw licht te laten schijnen.

Want inderdaad, degenen die jullie volgen, blijven in hun wereldwijde donkere nacht van de ziel verstrikt. Dus hun huidige rol is om te protesteren en te schreeuwen en die lelijke stukken van maatschappelijke acties af te sluiten die de mensheid en de toekomst verdisconteren. Jullie zijn daar voorbij.

Natuurlijk, als het goed voelt voor jullie om in de strijd voor de mensheid en de Aarde te blijven, doe dat alsjeblieft. Maar jullie hoeven het niet langer te doen. Want jullie innerlijke angst, gerelateerd aan die strijd, is dat degene die jullie volgen niet slim genoeg of in staat zijn om dat te doen. Dat jullie ervoor MOETEN ZORGEN dat zij door dit stuk heen komen.

Zo leren jullie dat jullie niet de verzorger zijn van andere mensen of van de Aarde. Want jullie rol is om jullie licht helder genoeg en hoog te laten schijnen, zodat degenen die uitgeput raken om te vechten voor wat ze geloven dat het 'goede gevecht' is, dat ook zij op de gemakkelijke knop kunnen duwen wanneer ze eenmaal hun angsten verwijderen.

Het lichtveld dat jullie nu helpt bij het creëren, wordt groter en groter aangezien er steeds meer ervoor kiezen dat ze op de gemakkelijke knop willen duwen.

Wat zal er gebeuren met mensen die de mensheid en de Aarde afwijzen? Ze worden heel snel de minderheid. Hoewel jullie misschien niet akkoord gaat met die laatste uitspraak, zijn stukjes en beetjes al aan het afbreken van hun plaatjes van kwaadaardigheid. Aangezien er steeds meer van jullie ontwaken om jullie licht helder te laten schijnen, kunnen ze niet langer in het duister bestaan zoals ze voor eonen hebben gedaan.

Misschien zou het kunnen helpen als jullie aan deze tijd denken als meer lichtbakens aan de kust, de duisternis eliminerend die piraten ooit gebruikte om schepen over te nemen. Als het licht schijnt op geheime en niet-menselijke praktijken, moeten de eigenaren van deze praktijken nu een andere donkere hoek vinden om hun misleidingen te beoefenen. Maar als het licht in elke hoek en ruimte schijnt, zijn misleidingen niet langer mogelijk. En zo wordt het snel als jullie, jij, je buurvrouw, en de buurvrouw van je buurvrouw jullie lichten helder schijnen.

Geniet van het licht en sta degenen toe het gevecht te volgen waarover jullie ooit gedacht hebben als het 'goede gevecht'. Want jullie drukken op jullie makkelijke knop, zoals degenen die volgen snel zullen doen, het verspreiden van het licht van hoek tot hoek over de gehele wereld.

Alles wat jullie hoeven te doen om jullie licht te laten schijnen is jullie vreugde te volgen. En zo zullen jullie zoals ook degenen die jullie volgen en degenen die hen volgen tot de geheimen van de controle, getoond worden en weggegooid worden - niet langer een onderdeel zijn van deze Nieuwe Aarde.

Zo zal het zijn.

Amen.


Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl