Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 7 mei 2017

Asthar on the road: MEDITATIE om de SCHUMANN RESONANTIE op de planeet AARDE te laten toenemen!!! / 25 april 2017


MEDITATIE om de SCHUMANN RESONANTIE  op de planeet AARDE te laten toenemen!!!
25 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Als zij de Brug van de Nieuw Jeruzalem verlaat brengt Sekhmet ons naar haar Kristalschip waar dit ieder van ons verwelkomt. Wij zijn allemaal samengekomen in de Kristalzaal in onze cirkel met Aartsengel Michael, Quan Ying, Saint Germain, Sananda, Merlijn, Moeder Maria, Maria Magdalena, de Witte Broederschap, Pan, Gaia, Feeën, Eenhoorns, Deva’s en Voorouders om het oneindige LiefdesLicht vanuit de Bron te brengen.

Het is onze missie om de Schumann Resonantie van de planeet Aarde zelfs nog meer omhoog te brengen terwijl die op Paaszondag al omhoog is gesprongen naar het hoogste niveau ooit.

Wij nodigen alle koninkrijken uit om met ons mee te doen.

Terwijl wij het LiefdesLicht binnen voelen stromen totdat het straalt in de communie van ons samenzijn, voelen wij hoe dit voelt, wij voelen ons Hoger Dimensionale Zelf – onze eigen Goddelijkheid.


Terwijl wij ons vermengen met het LiefdesLicht voelt het zoals Thuis. Wij voelen ons gelukzalig en ademen de Vreugde ervan in en uit en voelen de vreugde hiervan. Samen blazen wij het in de kristallen om het nog verder te versterken.

Wij vragen de kristallen om het nog verder te versterken en het LiefdesLicht naar de planeet Aarde te sturen met alles erop, erin, eronder en erboven en de kristallen op Aarde opdracht te geven om dit wit/gouden LiefdesLicht te ontvangen en op te tillen en alle gaten van het raster ermee te vullen totdat het een gigantische sfeer van wit/gouden LiefdesLicht is die angst transmuteert naar de hogere vibraties van Liefde.

Wij verheugen ons als wij zien hoeveel het bewustzijn van de Aarde zich heeft verhoogd!

http://www.ashtarontheroad.com/