Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 23 mei 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: Grootsere Energieën dan ooit helpen jullie NU OMHOOG te gaan!!!/ 9 mei 2017 / Susan Leland


Ashtar:
Grootsere Energieën dan ooit helpen jullie NU OMHOOG te gaan!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
9 mei 2017 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, Geliefde Familie! Dit is zo’n vreugdevolle periode, zal ik zeggen, zoals jullie tijd meten, in dit era van Liefde en de terugkomst van Liefde NAAR de planeet Aarde! Het is allemaal hetzelfde! Echt waar! Het is allemaal dezelfde Reis, ook al ervaren jullie allen die een menselijk lichaam hebben aangenomen deze reis op je eigen individuele manier, en dit is zeer gepast. Daarvoor zijn jullie hier tenslotte!

En wat is het doel uiteindelijk? Het is om uit te stijgen boven alle uitdagingen en hartenpijn die jullie voor jezelf hebben uitgestippeld om in dit leven te ervaren. Voor de meesten van jullie is dit zeer traumatisch zodat jullie je eigen licht naar een veel hogere vibratie kunnen brengen – jullie kunnen ieder ander helpen. En vergis je niet! Lichtwerkers zijn hier om elkaar te helpen omdat, wanneer zij samenkomen zoals hier in deze bijeenkomst, er een exponentiële toename plaatsvindt van de totale hoeveelheid energie van LiefdesLicht die dan uitgaat naar de gehele planeet Aarde, erin, eronder en erboven!


Een andere manier om te kijken naar deze nooit eerder bereikte transformationele transmutatie is om te komen naar een zeer basaal begrip over waar jullie en de planeet nu naar toe gaan. Jullie gaan OMHOOG, dimensionaal gesproken. Het maakt niet uit als jullie dit zien als het bereiken van het Nirwana of naar de Hemelse Gebieden gaan of Een worden met dat deel van jullie dat daar hoe dan ook al is, het is allemaal hetzelfde.

HET GAAT OVER OMHOOG GAAN EN ERUIT GAAN – UIT DE DERDE DIMENSIE WAARIN JULLIE KWAMEN OM ERIN TE SPELEN!!! En zoals ik al heb gezegd is dit voor de meesten van jullie het meest traumatische leven dat jullie op vele manieren hebben geleefd.

Ik wil het belang van jullie bijdragen in dit leven zeker niet onbelangrijk maken. Er is geen oordeel over – behalve wat jullie met je mee hebben meegebracht en daarin ligt een deel van het Hart van de zaak, zogezegd. OMDAT JULLIE, ALS JULLIE HET GAAN REDDEN, OF SUCCES ZULLEN HEBBEN, OF MET MIJ EN MET ALLE HEMELSE WEZENS DIE HIER BIJEEN ZIJN GEKOMEN MEE GAAN VLIEGEN, JE ZELFOORDEEL, SCHULD, SCHAAMTE, BOOSHEID – WAT JULLIE OOK HEBBEN MEEGEBRACHT, MOETEN LATEN GAAN, LOSLATEN!!!

Er zijn 3D-uitvindingen die jullie en de hele mensheid hebben gediend – door de eonen van tijd heen, door millenniums, maar zij moeten gereinigd en geheeld worden zodat jullie je eigen menselijke lichamen kunnen transmuteren zodat welke menselijke emoties en mentale aspecten van jullie dan ook, en jullie totale zelven, en je DNA, enzovoorts, enzovoorts – totaal mee gaan doen met dat deel van jullie dat zich al bevindt in de Gebieden van Licht waar geen enkele op angst gebaseerde energie te vinden is. Die kan daar gewoon niet bestaan!

Wat kunnen jullie nu doen om op die plaats te komen? Dit hangt van jullie af. Jullie hebben een oneindig aantal mogelijkheden, maar het doel is nu om je eigen ascensie te bereiken en door dit te doen letterlijk je eigen energieën van Liefde en Licht uit te breiden naar degenen die nog niet echt zijn ontwaakt. Zij weten niet hoe zij dit moeten doen. Zij weten zelfs niet eens wat zij hier komen doen!

Er is niemand in een menselijk lichaam die hier niet kwam om op de een of andere manier mee te doen, en ik zal jullie dit vertellen: in deze tijd van het Hart waarin Venus en Liefde zo’n belangrijke rol spelen, waarin de energieën en de astrologie zijn afgestemd om op machtige manieren te helpen bij deze transformationele transmutatie IS ER NOOIT EEN GROOTSERE MOGELIJKHEID GEWEEST OM DEZE HELPENDE ENERGIEEN TE BEREIKEN!!! Wat ik jullie vertel is dat het makkelijker zal gaan! Het is een stroom naar dit speciale era die de laatste maand van jullie kalender plaatsvindt, en dit zal doorgaan.

Wat jullie belangrijkste zorg ook is, of dit nu lichamelijke heling is, over heling van relaties gaat, of wat het ook moge zijn, ik wil gewoon graag dat jullie weten dat het makkelijker zal gaan! Er is ook een totaal gepaste astrologie die samenkomt bij deze gebeurtenis – hoewel dit elk jaar al gezien kon worden bij het Wesak-festival van Licht en Liefde omdat dit niets anders is dan Licht en Liefde die daar komen – en niet alleen daar maar ook naar iedereen op de gehele planeet Aarde!

En daarom vieren wij, letterlijk, de binnenkomende energieën van Liefde die exponentieel toenemen en zich voegen bij de energieën die hier al waren. Dit zal de grootste oproep om te ontwaken zijn die er ooit op de planeet Aarde was! Ik wilde dit voor jullie heel duidelijk maken!

DE MOGELIJKHEDEN VOOR IEDER VAN JULLIE OM NOG HOGER IN JE BEWUSTZIJN TE GAAN, IN JULLIE VIBRATIES OF HOE JULLIE DIT OOK WILLEN ZIEN – ZIJN ZELFS NOG GROTER DAN ZIJ IN WELK EERDER LEVEN VAN JULLIE OOIT ZIJN GEWEEST!!! En zij zullen blijven toenemen!

Maar ik zal ook zeggen dat dit voor de wereld ook de grootste mogelijkheid ooit is! Het mag er misschien niet op lijken, maar als jullie even stoppen en  nadenken over alle opschudding en denken aan de onthullingen die er plaatsvinden – zij komen snel, de een na de ander – wel, dit zijn dan de dominostenen die omvallen. Jullie moeten weten dat de conclusies hiervan zijn dat al deze verhalen over wat er werkelijk aan de gang is, zichzelf naar de frontlinies brengen, naar de grote krantenkoppen – op het internet en zelfs tot op bepaalde hoogte, naar het nieuws op de televisie. De conclusie die al tot het bewustzijn van de planeet Aarde is doorgedrongen is dat het tijd is voor de Waarheid en dat dit gewoon een manier is om naar de Hogere Vrede te gaan die natuurlijk het resultaat zal zijn van de Liefde en het samengaan naar Liefhebbende Doelen en wat nu op de gehele planeet Aarde zichtbaar begint te worden!

Op dit speciale moment, is deze focus gericht op de Wesak Vallei. Maar ik verzeker jullie dat dit Festival van Licht er voor jullie allen is om eraan mee te doen! Wij doen dit hier en wij gaan ermee door. Dit is niet zoals het zingen van “Happy Birthday” en dan is het voorbij – weet je, na het uitblazen van de kaarsjes op de taart.

Dit gaat niet over het uitblazen van de kaarsjes – DIT GAAT OVER HET WERELDWIJD AANSTEKEN VAN DE KAARSEN IN DE HARTEN, EN DIT IS EEN DOORGAAND PROCES DAT ZAL DOORGAAN IN DE KOMENDE TIJD OP JULLIE KALENDERS!!!

Wat dit voor ieder van jullie betekent, Geliefde Familie van Ashtar on the Road, is dat jullie nu nog meer mogelijkheden hebben, omdat jullie nu meer Liefdesenergie hebben om je eigen individuele missies uit te voeren en steun te blijven geven terwijl jullie meedoen aan de Grote Missie die wij samen delen. Jullie zijn hier allemaal voor dit doel gekomen.

Er zijn anderen die niet zo ontwaakt zijn als jullie. Daarom laten wij de oproep luid en duidelijk klinken en wij zullen hier samen mee doorgaan zodat steeds meer mensen zullen ontwaken –nu, op dit moment dat jullie NU noemen en in elk moment dat eraan komt – om te bereiken wat hier nog nooit eerder is bereikt! Het is eerder geprobeerd, maar het werd niet bereikt!

Het is de Eenheid van Liefde en Liefhebbende Harten die niet door iemand worden gecontroleerd die graag de nummer een wil zijn. Yertle de Schildpad* is niet de manier die op de planeet Aarde zal doorgaan!!! Alle Yertles vallen om als dominostenen. Jullie kunnen enkele gezichten herkennen op de dominostenen als jullie dit willen doen, maar doe het met Liefde! Het gaat er niet om hen te beschadigen als zij omvallen. Het gaat er gewoon om hen te laten weten dat zij niet langer de dingen kunnen doen die zij in de derde dimensie hebben gedaan omdat de planeet Aarde omhoog gaat. Als zij mee willen doen met het Licht, de Liefde, zijn zij welkom. Als zij dit niet willen is er een andere plaats voor hen waar zij door kunnen gaan met hun spelletjes.

Maar voor ons, in deze Familie van Ashtar on the Road, gaat het erom omhoog te gaan en nog meer LiefdesLicht te brengen als de krachten hiervoor toenemen. Liefde bekrachtigt de VREDE DIE ALLE BEGRIP TE BOVEN GAAT, en alles wat Liefde schept is waar wij hier als individuen samen bij betrokken zijn. EN HOE MEER WIJ DIT DOEN, HOE EERDER WIJ DEZE MISSIE ZULLEN VOLTOOIEN, DEZE MISSIE VAN ASCENSIE!!!

Ik, Ashtar, dank jullie nu namens de andere mentoren en iedereen van dit Gezelschap van Licht dat hier bij jullie is – dank jullie wel, vanuit onze harten, omdat jullie Een zijn met ons in het Liefdeslicht en, inderdaad, ook met alle Harten op de planeet Aarde, en verder, nu wij samen vliegen naar de nieuwe manieren van leven van de Gouden eeuw – en uiteindelijk naar jullie ascensie gaan, waar jullie van kunnen gaan genieten.

En zo is het.

Saluut!

*  Yertle the Turtle, door Dr Suess.

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, May 9, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all