Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 16 april 2017

Wij kunnen ervoor kiezen om moedig genoeg te zijn. / 23 januari 2016 / door Steve Beckow / geplaatst 16 april 2017

Wij kunnen ervoor kiezen om moedig genoeg te zijn.
23 januari 2016 / door Steve Beckow / geplaatst 16 april 2017

We kunnen ervoor kiezen moedig genoeg te zijn om de verantwoordelijkheid voor het gehele menselijke familie te nemen. We kunnen ervoor kiezen om te zorgen dat onze liefde voor de wereld is waar ons leven echt om gaat.

Ieder van ons heeft nu de gelegenheid, het voorrecht om een verschil te maken in het creëren van een wereld die werkt voor ons allemaal. Het zal moed, durf, en het hart behoeven. Het is veel radicaler dan een revolutie - het is het begin van een transformatie in de kwaliteit van het leven op onze planeet.
Jullie hebben de macht om het schot af te vuren wat over de gehele wereld zal worden gehoord. 

(Werner Erhard, Graduate Review, februari 1980.)

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl