Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 april 2017

Wij komen al door de eeuwen heen / Gepubliceerd 26 april 2017 | Door Ans Hoornweg / geplaatst 27 april 2017


Gepubliceerd 26 april 2017 | Door Ans Hoornweg

Daar stond hij tussen een menigte mensen, Rama Réa. Hij was een buitenaards wezen dat (tijdelijk) op de Aarde verbleef om haar te verkennen, want hij vond deze planeet zó fascinerend en haar natuur zó mooi. Er was hem verteld dat de Aarde een ‘verzamelplaneet’ is waar vele mensen en andere wezens incarneerden in diverse gedaantes en/of creaties.

Rama Réa komt oorspronkelijk van een andere planeet ergens in ons Zonnestelsel (weet dat er in dit Zonnestelsel vele bewoonde werelden zijn). Het buitenaardse ras van Rama Réa is heel liefdevol en intelligent, en heeft het uiterlijk van een kleine octopus, maar het lichaam en uiterlijk van Rama Réa waren nu aangepast; hij had nu een menselijk uiterlijk waardoor hij zich onopvallend tussen de mensen kon bewegen tijdens zijn verblijf hier op Aarde.

Rama Réa keek naar de mensenmenigte om zich heen en dacht: ‘Het Aardse ras is intelligent, hoe kan het dan dat ze zich zo laten manipuleren door een kleine groep mensen?! En waar is de spiritualiteit in de mensen, wat doen ze er mee, deze aankomende Goden? (Ja waarlijk dat zijn ze … aankomende Goden!)’


Rama Réa wist zeker dat als de mensen het Grote Spel, dat momenteel door de elite op Aarde wordt gespeeld, door zouden hebben, en dat als zij hun krachten zouden bundelen, dat dán de ware Goden in de mensen naar boven zouden komen, evenals hun herinneringen vanuit het verre verleden.

Herinneringen van de reizen die ze gemaakt hadden door het Zonnestelsel, waardoor ze al vele lessen hadden geleerd. Op dit moment beleven de Aardse mensen hun laatste moeilijke lessen, en zullen ze moeten leren zich te ontdoen van de ‘slavenrol’ die zij momenteel op de Aarde spelen.

Weet echter dat ooit de rollen zullen worden omgedraaid! De heersers van nu zullen de nieuwe slaven worden – opdat ook zíj zullen leren dat zoiets nooit meer mag gebeuren op de Aarde -, en de mens zal dan de Godenrol van Liefde spelen, want hij heeft inmiddels geleerd dat er gelijkheid moet zijn tussen mens, dier en natuur.

Rama Réa vond de periode die hij op Moeder Aarde mocht doorbrengen een indrukwekkende en leerzame, mooie tijd – hij had hier veel geleerd en inzichten gekregen over o.a. de onderdrukking van de mens -, maar nu was de tijd aangebroken om, met medeneming van het vele leermateriaal voor zijn volk, terug te keren naar zijn eigen wereld tussen de sterren.

Rama Réa nam afscheid met de volgende boodschap: ‘De mens moet begrijpen dat de cirkel van het leven mooi is; dat er geen einde, geen begin, geen toekomst en geen verleden is, en dat alleen het heden belangrijk is. De mens moet begrijpen dat wij allen door die processen – dat leven heet – heen moeten! Mijn verblijf hier heeft mij diep geraakt, en zal mij verder vormen …. dit was míjn les op deze meedogenloze, maar mooie planeet Aarde.’ 

En op dat moment verdween hij.

Veel liefs, Ans