Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 31 maart 2017

Vanuit de Akashic Archieven April 2017 Boodschap / Gechanneld door: Jen Eramith MA / 31 maart 2017

Vanuit de Akashic Archieven
 April 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA / 31 maart 2017

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in April 2017 verwachten?
De energie in deze maand is zeer intens. Het ziet eruit zoals een scherpe bergtop met een steil hellend pad naar de top. De top is een balancerend, precair punt met een steil hellend vlak omlaag naar de bodem. De energie van deze maand is onstabiel en moeilijk om vooraf te zien. De manier waarop de maand zich zal ontvouwen is zeer reactief aangaande wat er gebeurd is in Februari en Maart.
Deze maand heeft een alles-of-niets configuratie. Op het ene pad, zou het een zeer normaal-lijkende maand kunnen zijn met niet veel dat er gebeurt. Op een ander pad, zou alles wat jij je voorstelt kunnen gebeuren. De ergste dingen kunnen gebeuren of de beste dingen zouden kunnen gebeuren. Of de intensiteit overduidelijk is aan de oppervlakte of niet, niets zal normaal zijn deze maand. De onstabiliteit van de energie zal leiden naar diepgaande verschuivingen op ieder niveau.

Het enige ding dat zeker is voor April 2017, is dat het voordelig zal zijn om voorbereid te zijn op alles. Ben voorbereid op een noodsituatie voor het geval je een noodsituatie tegenkomt. Ben voorbereid om je vrienden en buren door een noodsituatie heen te helpen. Ben voorbereid om je geliefden te helpen als zij met moeilijke tijden geconfronteerd worden, zelfs als jij niet met moeilijke tijden geconfronteerd wordt. Ben voorbereid om de helper te zijn.
De kans om een helper te zijn mag in een fysieke situatie komen, zoals het verstrekken van voorraden, of in een emotionele situatie, zoals een goede luisteraar te zijn of een troostende vriend/vriendin. Ben voorbereid om ook een helper in het spirituele rijk te zijn. Ben voorbereid om in staat te zijn kolossale hoeveelheden aan Licht en Liefde te sturen, waar het ook maar is dat het naartoe moet gaan. Ben voorbereid om gebeden te houden voor diegenen die worstelen. Plan vooruit voor de maand April om een tijd te zijn waarin je zeer goed voor jezelf zorgt. Houd je kalender redelijk leeg. Boek geen afspraken die omvatten dat je heel veel van jezelf geeft, omdat je op manieren opgeroepen zult worden heel veel van jezelf te geven die je niet verwachtte. Plan vooruit om heel veel lege/vrije tijd te hebben of overvloedig veel tijd wanneer je aan zelfzorg doet. April 2017 zal een tijd zijn om een goede uitoefeningsroutine te houden, een goede regelmatige meditatieroutine, en heel veel extra slaap. Plan je maaltijden vooruit aldus het gemakkelijk is om voedsel gedurende de maand te krijgen. Het is waarschijnlijk dat je bezet zult zijn met wat het ook maar is dat naar voren zal komen deze maand, dus verzeker je ervan dat je op voorhand op zeer gemakkelijke manieren aan al je basisbehoeften aandacht besteed hebt.
Zijn er andere specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om ons te helpen met deze kracht te werken in April 2017?
Het zal nuttig zijn om te gaan zitten en een kracht-opbouwende doelstelling in te stellen voor elk niveau van je leven. Overweeg wat de beste doelstelling voor je lichaam is om sterker te worden. Wat zal de beste doelstelling voor jou zijn om je stem en je woorden sterker te maken? Wat zal de beste manier voor jou zijn om je relaties sterker te maken?Enzovoorts…
Let op het werk waartoe je opgeroepen wordt om te doen deze maand. Als dit tevoorschijn komt, ontwikkel een dans tussen het voor jezelf te zorgen en voor anderen zorg te dragen. Cultiveer uitoefeningen die in zelfzorg voorzien op snelle en verplaatsbare manieren, zoals het nemen van diepe ademhalingen, een snelle meditatie, of het zeer langzaam opdrinken van een glas water. Oefen enige van deze zaken die overal gedaan kunnen worden, in iedere situatie, om jou een rustig moment te geven. Je mag gewaarworden dat je rustige momenten aan moet wenden om te kalmeren, te centeren en om jezelf te voeden, zodat je door kunt gaan het werk te doen van vrede op te bouwen.
Het werk mag zeer dramatisch zijn. Je mag in een plaats zijn waar er de één of andere soort van fysieke ramp is om aandacht aan te besteden. Niettemin, zullen de meesten van jullie in een situatie zijn waar jullie deze fysieke noodsituaties niet hebben, maar jullie hebben wel intens lijden dat jullie in andere vormen omringt. Jullie zullen opgeroepen worden om emotionele steun te geven. Verzeker je ervan dat je gedurende de maand in staat bent om binnenwaarts te gaan om voor jezelf te zorgen en dan terug te keren naar het werk. Verschiet niet al je kruit deze maand, want het werk van vrede-opbouwen zal uitbreiden ver in/naar de toekomst en jullie zijn allemaal bedoeld om daar deel van uit te maken.
Is er wat dan ook in het Collectief waar wij voor op zouden moeten passen?
Het ziet ernaar uit dat het potentieel voor fysieke noodsituaties hoger is dan in wat voor andere tijdsperiode dan ook in de recente geschiedenis. Dit omvat het potentieel voor terroristische aanvallen, natuurlijke rampen, of ongelukken. Jullie mogen episodes ervaren van stroomstoringen of dat mensen hun toegang tot water en andere hulpbronnen verliezen. Jullie mogen gewaarworden dat geweld uitbreekt als het verzet tegen maatschappelijke vooruitgang een kookpunt bereikt.
De manier om voorbereid te zijn is om, eerst, goed voor jezelf te zorgen. Verzeker je ervan dat je een rugzak voor noodsituaties klaar hebt liggen, houd je ogen op het nieuws, en wanneer je buiten in de wereld bent, houd je ogen wijd open en je intuïtie actief. Als iets niet juist aanvoelt, verlaat het gebied dan snel. Dit is niet bedoeld om jullie bang te maken, het is bedoeld om jullie te helpen je bekrachtigd te voelen, zodat je in de wereld kunt zijn zonder een knagend/zeurend gevoel van angst. Als je voorbereid bent, kan jij je ontspannen.
Een tweede manier is om je bezig te houden met het potentieel van de maand om een uitoefening van geloof uit te oefenen. Je hogere zelf en de hogere machten, verzekeren zichzelf er altijd van dat je bent waar je moet zijn om het meest behulpzaam te zijn, om de roep te beantwoorden waarvoor je geboren werd. Als je opgeroepen zou worden om in een specifieke situatie te helpen, zal je aangetrokken worden om te helpen in die specifieke situatie. De enige manier om in vrede met je sterfelijkheid te leven is een pad naar geloof te vinden in iets groters dan je ego. Ontwikkel een manier om je begeleiding te vertrouwen en actief te blijven in de wereld.
Dat wat er het meeste toe doet deze maand is hoe jij reageert op de oproep om een helper te zijn. Jullie zijn allemaal vredebouwers in training. Omhels iedere mogelijkheid om van de gelegenheid gebruik te maken om een helper te zijn.
Is er nog iets anders waar de Opzichters ons deze maand over willen vertellen?
Net zoals deze zeer scherpe, onvoorspelbare en onstabiele energie, is er momenteel ook een kolossale hoeveelheid aan Liefde in de wereld. Deze Liefde wordt door jullie gegenereerd. Jullie zijn nooit eerder machtiger geweest. Jullie zijn allemaal ongelooflijke bakens van Liefde op dit moment.
Wat voor acties je ook onderneemt, verzeker je ervan dat zij vanuit Liefde komen. Wanneer het ook maar is dat je verloren raakt in angst, kwaadheid of haat, neem een diepe ademteug en keer terug naar Liefde. Jullie hebben je hier gedurende levensspannen op voorbereid. Houd jullie spirituele uitoefening levendig. Denk aan mensen waar je van houdt, blijf in contact met de dingen waar je van houdt, en voed jezelf als je het ongelooflijke werk doet van de mensheid voorwaarts te doen laten gaan. Van bovenaf, zien jullie eruit zoals prachtige, stralende sterren gemaakt van Liefde. Jullie doen het werk waarvoor jullie geboren werden om in deze tijd te doen. Ren er niet voor weg; loop er recht op af met een open hart en een open geest.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.http://akashictransformations.com/