Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 11 april 2017

Van de Plejadische Hoge Raad / 9 april/ by Valerie Donnor

Van de Plejadische Hoge Raad
9 april/ by Valerie Donnor

Gegroet, Ik ben Mira.

Ik ben blij om vandaag met jullie te spreken. De meesten van jullie weten dat ik full-time betrokken ben bij de Aarde Raad waar we heel druk zijn! Het ascentie proces is in volle swing. De implosie van de drie dimensionale manier van leven is aan het ineen storten voor jullie ogen. Die stort bijna zo snel ineen als de twin towers instortten op 9/11.

We zijn helemaal gericht op hoe jullie het doen met deze energieën. We begrijpen dat het proces problematisch is op veelvoudige niveaus. We willen jullie er aan laten denken dat jullie multidimensionale wezens zijn die specifiek gekozen waren om nu op de aarde te zijn. We weten dat jullie volledig in staat zullen zijn om door deze ‘verschuiving van de eeuwen’ heen te gaan. We zijn bij jullie op iedere stap van de weg.

Als multidimensionale wezens zijn we in voortdurende aanraking met elkaar en zenden uit hoe jullie het doen met de Licht Alliantie en de Galactische Alliantie. Het hele leven is gericht op de Aarde. Waar dan ook hulp nodig is, wordt die gegeven. Hoe meer jullie je op een lijn stellen met de vijf dimensionale energieën, hoe sneller jullie zullen genezen. Jullie zullen weten wat te doen en je zult overeenkomstig antwoorden.


Dit is de tijd van nieuwe beginnen waar jullie in staat zullen zijn om met gemak en genade te leven. Jullie zullen niet langer door de duistere krachten worden belemmerd die snel tot hun overlijden komen. Jullie kunnen ze regelmatig zien verkruimelen. Ga alsjeblieft niet mee met hun door vrees geïnduceerde programma’s. Bescherm je zelf en je geliefden voor hun negativiteit. Blijf zo bewust en wakker als je mogelijk kunt zijn. Sluit dit hoofdstuk in de derde dimensie af en neem hoger dimensionale frequenties in je op.


Wij hebben alles dat jullie nodig hebben en jullie hebben alles van binnen om dit tot een meest succesvolle ascentie te maken. De tijd is snel naderbij aan het komen als de krachtige liefdeskracht de mooie aarde overneemt. Jullie bestemming komt dichterbij. Dit moet een opwindende tijd voor jullie zijn als je gewoon uit de materiële wereld gaat om te beginnen te leven in de werkelijke waarheid van hoe het leven was ontworpen. Ik voel me emotioneel als ik dit tegen jullie zeg omdat we allen zo hard en lang gewerkt hebben om deze ascentie voort te brengen. Ik weet dat ik spreek vanuit de harten en naar de harten van alle levens die deel zijn van dit proces. Als je alleen maar een glimp kon opvangen van de liefde uit het hart van Moeder Aarde, daar zij in het centrum hiervan is. Het is haar hart’s grootste wens om terug te gaan in haar hoger dimensionale zelf om de bedoeling van haar ziel en bestemming te vervullen.

Onze Schepper verheugt zich met de voortgang die dichtbij is. Het is de grootste wens van onze Schepper dat alle zielen terugkeren willen naar huis. We begrijpen dat niet alle zielen klaar zijn hiervoor, dus hun keuzen worden geëerd op een mededogende manier. De Schepper is blij dat jullie op de terugkeer zijn naar huis samen met Moeder Aarde. Jullie allen verdienen om je hemel te hebben en om te leven in liefde, licht en harmonie en vrede en vreugde en overvloed.

Ik ben Mira en ik zend jullie zegeningen en liefde.

Channelled by Valerie Donnor